Şimdi Ara

Vücut Geliştirmek İçin Hap Kullanımı ve Tavsiyeleriniz Neler ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba beyler arkadaşımla vücut geliştirmeye gitmeye karar aldık formuda doldurduk haftaya başlıyoruz bi sorun çıkmazsa.. Protein içeren haplardan alıp kullanmayı planlıyoruz ama sizinde görüşlerinizi alıyım dedim.. Pek öneren duymadım ama zararınıda duymadım bu konuda biraz açıklarsanız ve vericek tavsiyeleriniz varsa verirseniz daha düzgün bi biçimde vücudumuzu geliştirebiliriz ?

• Bu arada yaşım 17. Arkadaşımın 18.5
  • Bırak bu işleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Bırak bu işleri...

teşekkürler bu ayrıntılı açıklama için
  • Hapçı mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Hapçı mısın?

Lazım mıydı ?
  • Öncelikle hap kullanma. Daha önceden yapmadıysan ilk 15 gün kaslarını açmak için yapılır sonra 1 aylık programlar yapılır muhtemelen. Body de özellikle yeme düzenine dikkat etmen için program yapabilirler fakat ben istememiştim. Hocam da sağolsun anlayışla karşıladı daha pratik önerilerde bulundu mesela kahvaltı yapmayan biriyim ama sabahları 1 bardak süt içiyordum.

Önemli olan body de sürekliliktir. Ben 1.5 ay gittim daha sonra derslerim nedeniyle ara vermek zorunda kaldım. Yeniden başlıcam umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 5 Şubat 2010; 18:14:13 >
  • amino asit dediklerin hiç bi zararıda yok sağlıklı yaşam bölümünde koskoca konu var orda gerekli cevapları bulacaksın
    konu dışında doğru düzgün cevap alıcağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Öncelikle hap kullanma. Daha önceden yapmadıysan ilk 15 gün kaslarını açmak için yapılır sonra 1 aylık programlar yapılır muhtemelen. Body de özellikle yeme düzenine dikkat etmen için program yapabilirler fakat ben istememiştim. Hocam da sağolsun anlayışla karşıladı daha pratik önerilerde bulundu mesela kahvaltı yapmayan biriyim ama sabahları 1 bardak süt içiyordum.

Önemli olan body de sürekliliktir. Ben 1.5 ay gittim daha sonra derslerim nedeniyle ara vermek zorunda kaldım. Yeniden başlıcam umarım

hap kullanma diyosunda bide neden kullanmamam gerektiğini söyleseydin iyi olurdu

@cadocx
    hiçbir zararı yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirz diye düşünüyorum? Ama kas oluşumunu ve vücudun şekil almasını hızlandırdığı için pek sağlıklı bulmuyo olabilirler diye de düşünüyorum?

• neymiş sağlıklı olmayan onlar tamamiyle doğal besin lab. ortamında üretilmedi yani
    sağlıklı yaşam bölümünde detaylı konuşuldu bunlar
  • hiçbir zararı yok tam tersine yararı var diye biliyorum ayrıca protein tozu kullandım hiçbir zararı yok bişey olmadı ve ayrıca tadı çok güzel.. vanilyalı tavsiye ederim :D
  • Acelem olduğu için yazılanları okuyamadım, direk cevap veriyorum. Yazılmış bir şeyi yazarsam kusura bakmayın.

1. olarak konu yanlış yerde diyerek başlıyayım.

2. olarak Eğer geçmişte spor yaşantın yoksa bir anda - protein tozu - kullanmaya başlamanın hiç bir mantığı yok. ilk ay adaptasyon yaparsın daha sonra parçalı çalışmaya başlarsın, 6. aydan sonra güç yaparsın tabi ki bu zamana kadar nasıl çalışıp, beslendiğin önemli. 6 aydan sonra toz kullanmaya başlarsın ve kendini bulursun
  • bu hapları nerden en ekonomik şekilde temin edebiliriz bide bu konuda yardımcı olsanız
  • Bu haplarla alacağını doğal yiyeceklerle alırsan daha uzun ömürlü bir vücudun olur.
    Haplarla takviye yaptığın zaman kısa sürede atıyorum 15 aylık bir vücudu 5,6 ayda yapabilirsin fakat gelip geçici olur. Uzun süre bu sporu yapmak zorunda kalırsın bıraktığın zaman inmeler olur. Mesela salon da göğüs kası çalışan bir abimiz muhtemelen ilaç kullanıyordu bıraktığın da söndüğünden şikayetçiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.