Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMAK... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
173.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birader senin kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacın var tam anlamıyla yanlış yoldasın hayata yanlış bir pencereden bakıyorsun sokakda gördüğün insanlara bakarken ben bunu döver miyim aceba diye mi bakıyorsun ? ayrıca bunun için çok yanlış bir spor dalını seçmişsin phill heath dahi bizim türkiyedeki sokakdaki herhangi birisinden dayak yiyebilir bu yaptığın spor dövüş-savunma sporu değil bunu ilk önce kavra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

bence ilk belirtisi bile inanılmaz kötü .saç dökülmesi diyorsun bence kazandığın özgüvenin daha büyüğünü kaybedersin

yoo özgüvenim eskiye göre daha çok artı cesarette aynı şekil
  • quote:

birader senin kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacın var tam anlamıyla yanlış yoldasın hayata yanlış bir pencereden bakıyorsun sokakda gördüğün insanlara bakarken ben bunu döver miyim aceba diye mi bakıyorsun ? ayrıca bunun için çok yanlış bir spor dalını seçmişsin phill heath dahi bizim türkiyedeki sokakdaki herhangi birisinden dayak yiyebilir bu yaptığın spor dövüş-savunma sporu değil bunu ilk önce kavra.

benim psigolojik desteğe ihtiyacım yok dostum haddini aşma edebini sınırını bil ikincisi bir body ci kavgadada her gittiği yerdede ilgi görür kıng boxcu sadece kavgada işe yarar
  • aşıyorum sınırımı ne yapacaksın ? ex kullanıyorum diyorsun steroid kullanıyorum diyorsun bunlar güzelmiş gibi anlatıyorsun toplumu özendiriyorsun bu söylediklerinin hepsinin kullanımı ve satımı yasaktır !!! birde türkiyeyi aşağılıyor adama bak yok türkiyedekiler cahil felan yazmış yok herkes aptal mış.bak adam kaç yıllık sporcu almanyada yaşıyor ne demiş video da dinle öğren adam diyorki buralarda pek kimse kullanmıyor avrupada steoid dendimi akla türkiye tayland afganistan hindistan gibi 2.dünya ülkeleri gelir zararlı diyorhttps://www.youtube.com/watch?v=1jAQzGx4ss8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat 3

quote:

kardeşim yanlış yapıyorsun ölmüyeceksin elbette eroin kullanan hemen ölüyor mu ? hayır tabikide .ama sana tavsiyem özgüven kazanmak istiyorsan kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin ayrıca bir psikologdan destek alabilirsin yanlış yoldasın bence tabi bunlar bir tavsiye sana kullanıp kullanmamak senin bileceğin iş sadece gençlerin farklı şeylere özenmemesi yanlış yönlenmemesi için uyarıyorum bir yılda dahi çeşitli supplementler kullanarak çok iyi vucuda kavuşabilirsiniz sadece beslenme-düzenli spor-dinlenme-supplement desteği=sağlıklı fir bir vucut

yanlış yapmıyorum bence faydasınıda zararınıda neyse onu söylüyorum arkadaşımben kilo almak için 2 yıl doktorlarla uğraştım ama türk doktorları bişi bilidkleri yok onları abd ye doktor olarak gönderseler bunlardan hemşire bile olmaz deyip geri gönderirler öz güven psigolokla olcak iş değil dostum kalıp olmadıktan sonra kendini güçlü hissetsen ne yazar 100 kiloluk bi adam kaşına çıkınca onu tutup atamayınca ne anladım ben o özgüvenden

Hocam ben 2 metre 100 kilo adamım , özgüvenin boyla, kasla değil psikoloji+karakter olduğunu söylebilirim sana. Ne manyaklar gördüm herif kafasını gökdelene bakarmış gibi kaldırıyor gelmiş bana dayılanıyor. Ne mallar gördüm mükemmel vucutlu.

Tamamen karakter meselesi bence. Karakterini güçlendirmelisin vucudundan önce , bende çok mal , çekingen biriydim yüzde 80nini attım diyebilirim ama yaşım 21 , 16-17 yaşındaydım, çekingen felan olmak normal..

İnşallah istediğin hedefe en az kayıpla ulaşırsın , hayırlısı olur umarım senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaboy -- 23 Mart 2015; 0:37:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

aşıyorum sınırımı ne yapacaksın ? ex kullanıyorum diyorsun steroid kullanıyorum diyorsun bunlar güzel diyorsun toplumu özendiriyorsun bu söylediklerinin hepsinin kullanımı ve satımı yasaktır !!! birde türkiyeyi aşağılıyor adama bak yok türkiyedekiler cahil felan yazmış yok herkes aptal mış.bak adam kaç yıllık sporcu almanyada yaşıyor ne demiş video da dinle öğren adam diyorki buralarda pek kimse kullanmıyor avrupada steoid dendimi akla türkiye hindistan gibi 2.dünya ülkeleri gelir zararlı diyorhttps://www.youtube.com/watch?v=1jAQzGx4ss8

ex e iyi bişi demedim kullanıpta bırakmış birisiyim dedim insan ne şikil anlamak isterse o şekil anlar senin için fesat ki başka şekilde anlamışsın steroid türkiyede diyaliz merkezlerinde hastanelerde hatta çogu eczanelerde yasal olarak satılır senin dünyadan haberin yoksa ben napim evet türkiyedeki doktorlar cahil ama bu onların suçu değil üniversitelerin iyi eğitim verememelerindendir steroid avrupa ve abd de çok yaygın olarak kullanılır abd yaşlı insanlar kendini iyi hissetmek için bile kullanıyorlar evet senin benim ülkem çok geri kalmış çünkü türkiye 3 ncü dünya ülkesi sömürge ülkesi insana değer sıfır.. başka dicek bişi bulamıyom sana dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat 3

quote:

kardeşim yanlış yapıyorsun ölmüyeceksin elbette eroin kullanan hemen ölüyor mu ? hayır tabikide .ama sana tavsiyem özgüven kazanmak istiyorsan kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin ayrıca bir psikologdan destek alabilirsin yanlış yoldasın bence tabi bunlar bir tavsiye sana kullanıp kullanmamak senin bileceğin iş sadece gençlerin farklı şeylere özenmemesi yanlış yönlenmemesi için uyarıyorum bir yılda dahi çeşitli supplementler kullanarak çok iyi vucuda kavuşabilirsiniz sadece beslenme-düzenli spor-dinlenme-supplement desteği=sağlıklı fir bir vucut

yanlış yapmıyorum bence faydasınıda zararınıda neyse onu söylüyorum arkadaşımben kilo almak için 2 yıl doktorlarla uğraştım ama türk doktorları bişi bilidkleri yok onları abd ye doktor olarak gönderseler bunlardan hemşire bile olmaz deyip geri gönderirler öz güven psigolokla olcak iş değil dostum kalıp olmadıktan sonra kendini güçlü hissetsen ne yazar 100 kiloluk bi adam kaşına çıkınca onu tutup atamayınca ne anladım ben o özgüvenden

Hocam ben 2 metre 100 kilo adamım , özgüvenin boyla, kasla değil psikoloji+karakter olduğunu söylebilirim sana. Ne manyaklar gördüm herif kafasını gökdelene bakarmış gibi kaldırıyor gelmiş bana dayılanıyor. Ne mallar gördüm mükemmel vucutlu.

Tamamen karakter meselesi bence. Karakterini güçlendirmelisin vucudundan önce , bende çok mal , çekingen biriydim yüzde 80nini attım diyebilirim ama yaşım 21 , 16-17 yaşındaydım, çekingen felan olmak normal..

İnşallah istediğin hedefe en az kayıpla ulaşırsın , hayırlısı olur umarım senin için.

kardeşim kilo boy özgüvenin %80 oluşturuyo bence mesela 60 kiloluk bir adamın 100 kiloluk bir adamı yıkması %10 ihtimali vardır

• abicim senle daha fazla tartışmayacağım bildiğin kara cahilsin ülkemizde reçetesiz aspirin bile artık eczanelerde satılmaz iken sen gitde şu diyaliz merkezlerinden eczanelerden bi steroid iste hadi bunlar yaşlı kişilere kaslarda çok sıkıntı yaşayanlara bazen kas güçlendirmek için senin aldığın dozun binde biri olarak yazılıyor yasal olmayan yollardan alırsın ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:46:50 >
  • quote:

abicim senle daha fazla tartışmayacağım bildiğin kara cahilsin ülkemizde reçetesiz aspirin bile artık eczanelerde satılmaz iken sen gitde şu diyaliz merkezlerinden eczanelerden bi steroid iste hadi yasal olmayan yollardan alırsın ancak

reçetesiz bi ton ilaç aldım ben geçen aylarda yasaları kim tatar parayı bastıktan sonra bu ülkede yasa değil parası olanın sözü geçiyor git yarın eczaneden aspirin iste reçetesiz hiç sormadan verirler.. kimin cahil olduğuda o zaman ortaya çıkar
  • Selam arkadaşlar stroidle ilgili bilgisi olan kişilere sorum deca testo erantat dianabol nasıl basliyalim bu küre ?

• Usta adamlar hakli para kazanmicaksan birak! deymez!

kendim de merakliydim... iyiki almadim diyorum bugün!

arkadaslarim bol bol kullaniyor.... birsey yapmiyor diyor... **** de ondan bizde alalim kendimizi bozalim diye... adam ellerini hareket edince kat küt sesler geliyor....

doktorlara kosiyor... neden ... kalbinden sorunlu adam....

tamam sac dökülmedi... daha yasiyor....

ama ileride acaba neler yasicak onlar belli bile degil....
    uzak dur usta!!!!!!!!!!!!!!!!

bende de sorun vardi kilo almaya...
    ugras ugras sonunda cagre buldum!
    YEMEK YE! saglikli beslen! iyi ve bol SU ic!

günde 4-5 kere yemek yiyorum su an .... 1,85 boyum 69kg falan dim .... futbol oynardim ii kosardim body de yapardim ama hic ilerlemezdim.... ne kilo ne kas....

bugün daha ii biliyorum istersen yardim ederim.....
    hala boy 1,85 ama oldum 80kg
    non stop spor aga haftada 5 kere git...
    gece uyu... erken kalk... yemek ye ama az az degil... ben baya yakiyormusum ... ondan kilo almadim....
    bugünde 3700 Kcal yemek yiyorum ve ancak azar azar kilo aliyorum.... ama hicbirzaman unutma belki sende öylesin zor kilo aliyorsun ama bu cok ii birsey aslinda... hormonlarini bozma... onlarla yasamayi ogren! sen bol yemek yemen lazim... MC donals falan degil dogal yemek .. süt... yumurta... bol et... öyle beslen bakalim...
    sen bide normalden cok yemen lazim doymak yok devam yicen! normal insandan daha fazla protein aliyorsun .... merak etme vicud alisacak buna ve o yemekler kullanmaya baslicak... kaslar kendinden gelecek ha 2-3 ayda olmaz bu dogru... ama 3 sende bomba bir sekil alirisn hadi olsun 4-5 sene genetik ii degil diyelim ama 5 sene sonra kesinlikle ii beslenirsen ve spor yaparsan (HER HAFTA VE HER GÜN!) otomatik güclenirsin! 2-3 ayda yapmaya bakma degerini bile bilemessin... ve birakinca balon gibi inersin....
    natur yap ömürlük yap... sonunda saglik icin dir spor show icin degil... spor ile kendini bozma.... spor ile güclen.... ayrica.. piskolojine de ii gelir... ayni baba parasi gibi degerini bilemessin kendin zorla kazanmayinca!

kendine yalan söyleme bak ben almanyada yasiyorum.... burda bütün millet vallah seni aptal yerina koyar... haaa burda da var kullanan... balon gibi sismisler... pantolonda ama is yok... ve o kaslar da kas degil... adam benim iki mislisi benim kadar gücü YOK! billek güresinde yikiyorum! güresdede parcaliyorum!

ne olmus kas var ama is görmez..... ancak salonda basmaya yarar.... evde yatakda basamadikdan sonra 5 para etmes kardes!!!!!!!!!!!

biraz bi arastir... zarali!

ii olsa neden doktorlar herkeze vermesin... millet güclencek daha cok ve daha ii calisacak... yok öyle yama... zararsiz diyenler de tek kendine yalan atiyor!
    nekadar ii kullanirsan kullan ila bi zaman biryerinde patlak cikacak!

haaa bana ne dersin ... ben istiyorum... ben sabirsizim... 3 ayda olsun istiyorum diyorsan.... ve zararlarina da katlanicam diyorsan... kullan... ben zorluk cekmicem yaa...

hepsini okudum... bos gecmek istemedim...
    bende bu konulari doktor ile konusdum... hic tevsiye etmedi bana... bugün degil yarin degil dedi ... ama birzaman gelir mutlaka patlak cikacak dedi!
    sen doktormusun da daha ii bileceksin???

hayatini atma... biraz kas icin... onlar öyle de geliyor ... belki farkina varmiyorsun sadece... 2 ayda da dedigim gibi olmiyor iste... uzun is bu kardes...

benden simdilik bukadar!

bol sanslar...

• Aktör değilsen kullanma steroid.

• amaç yarişma değilse gereksiz arkadaşlar , nereye kadar o vücudu koruyacaksınız steroid yaptiğiniz zaman o şekilde durmak çok ve illa bir daha yapıcaksınız
  • Bunca insan yararından çok zararından bahsediyorsa dinleyin. Hatta yaradı var bile diyemeyiz çünkü vücuda yararlı bir yönü yok. Hadi gainer kullanırsın içinde bcaa glutamin vs vardır bu vücudu ek destek yerar. Ama steroid ne vitamin verir ne birşey. Sadece vücudu fazla yorar ve fazla uyarır. Hiçbir zafer çiçekli yollardan geçmez o yüzden emek verin. Siz üç ayda vücut yaparak çiçekli yolu tercih ediyorsunuz ama sonunda zafer değil hüzün olacak. Ciddi ciddi bu hafta başlayacaktım ama hiç gerek yok bunu tamamen anladım.

• Sythnol, steroid ve türevini kullanmak resmen intihar.İntihar çünkü bilinçsiz kullanıcılar kullanıyor ve kullanmak istiyor.

Ben kullanmadım, kullanmayıda düşündüğüm zaman araştırmalarım sonucu vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 9 Haziran 2016; 16:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

Bence asırı şimeyin beyler yeterlı görunumu saglayın yeter yag oranı cok dusuk olsun karın kaslaırnız belırgın olsun nerde ne var ortaya cıksın sısmeye gerek yok askıne kızlar tarafından ıtıcı göründğü de yabana atılcak bı durum degıl

Yağ oranını düşürmek kolay mı sanıyorsun sen? Ben ne yaptıysam vücudumdaki yağlardan bir türlü kullanamadım. Kilo versen de vücut hep yağlı oluyor. Skinny Fat diye tabir edilen insana dönüşüyorsun. 67 kiloyum ama zıplayınca karnımdaki yağlar sallanıyor. Yağlıyım ve yağlardan kurtulamıyorum. Öyle bir konuşmuşun ki sanki ilaçsız vücut geliştirince pat diye hemen yağsız bir vücudun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 16 Haziran 2016; 18:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innervision

vucut geliştirme konusunda cok cok yeni oldugun sorularından ve soruş biçimlerinden.
    gencler iki igne çkıp iki hap yutup şişecem diye bi olay yok.sen ac youtube dan jay cutlerın ronnie collemanın bir iki traning videosunu izle sora
    zaten yakın zamanda vazgecip bırakırsın gibime gelior çunku daha olaya yeni baslamısken steroid arastırmak işin kolayına kacmaktır ve iradesizliği gösterir. vucut geliştirmede irade cok onemlidir o azim ve istek kişide yoksa hersey bosadır. izlediğin filmlere özenip 2 kürle oşekle igreceğini sanıorsn yanılıorsn.

aklıma spor salonunda surekli soru soran newbie gencler geldi. konustuklarının yarısı vaktinde salonda adam gibi çalışsalar cok guzel gelişecekler ama nerde o irade.

Ya bu kızlar hem yağsız erkek istiyor hem de zayıf olmayan erkek istiyor. Kısacası kilosu olan ama yağı olmayan erkek istiyor. Bu kızlar çok şey istemiyor mu? Amaç yağsız vücut ise sürekli zayıflarım ama bu seferde zayıf çelimsiz bir şey olurum. Yani bu kızlara yaranmak çok zor. Kızlar kas yapmanın kolay olduğunu zannediyor. Hem kilosu olacak hem de yağsız olacak bu erkek. Bak sen şu işe ya. Şu anda 67 kiloyum. Zıplayınca karnımdaki yağlar sallanıyor. Oldukça yağlıyım ama kilo verirsem de bu sefer zayıf olurum yani. 65 kilonun altına inmiyorum o yüzden. Yani sadece 2 kilo veririm. O kadar. Gene yağlı olurum ama yapacak bir şey yok.

Steroid kullansam 65 kiloda yağsız bir vücuda kavuşmak daha kolay olurdu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 16 Haziran 2016; 20:06:44 >

• Hepsi genelde bunu ister - Standart Manken vücudu
    Buna bayılırlar - Profesyonel yağsız vücut(Lazarov seviyesi)
    Chris Evans hayranları diz çöker - Profesyonel hacimli vücut
    İğrenebilirler, bazı sporcularda kötü görünebiliyor çünkü..- Profesyonel üst düzey hacimli vücut
    İşte esas nokta bu, her kadın farklı şey istiyor.- Standart türk erkeği göbeği(yağlı göbek)

Genelde ideali lazarov seviyesi ve chris evans seviyesidir.Ben chris evans seviyesine çalışıyorum orası ayrı mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: brundle

Merhaba herkese,
    adım Murat ve şu anda 40 yaşındayım, 2 yıldır bu sporu büyük bir azim ve disiplinle yapıyorum. 1-2 defa hasta olmam dışında antrenmanları hiç aksatmadım. Başlangıçta haftada 3 gün, 1 yıl civarında 4 gün, 1,5 yıldan sonra 4-5 gün yapmaya başladım. İlk bir sene her sabah 4 yumurta, sonra 6 yumurta, 1 yıldan sonra da 8 yumurta yemeye başladım (hiç ama hiç aksatmadan). Yumurta yiyemem ben falan diyenler çok oluyor genelde ama bu iş yemeden olmaz. Ondan vazgeçemem, şunu yiyemem diyorsanız fazla gelişim beklemeyin.

İlk bir sene ben de çok bilgisizdim ama youtube ve forumlar sağolsun, hele bir de ingilizceniz varsa öğrenemeyeceğiniz şey yok. Sürekli araştırın, sorun, okuyun, izleyin. Düzenli olarak kullandığım supplementlere gelirsek, başlarda ben de gaza gelip en iyisi olsun diye Weider marka whey protein ve aminoasit kullandım. Sonra içeriklerine bakarak ve fiyat-performans kıyaslaması yaparak kullanmaya başladım. Sürekli kullandığım Optimum Nutrition Gold Standard Whey protein ve Kreatin Monohidrat oldu (kreatin'e ilk bir yıldan sonra başladım).

Şimdi ilk zamanlara göre daha bilinçliyim haliyle. Size beslenme şeklimi bulk ve definisyonda ayrı olduğu için miktarlarını yazmadan sadece ne aldığımı öğreneceğiniz şeklinde belirteyim.
    Sabah 7 gibi yulaf ezmesi ve bir ölçek whey proteini suyla karıştırıp içiyorum (yulafı Rondo'da toz haline getirip içebilirsiniz, çok kolay oluyor), saat 9-9,30 gibi 8 haşlanmış yumurta ya da omlet ve yanında Halk Ekmek tam buğday ekmeğine sürülmüş Gold fıstık ezmesi (paketlerine bakarsanız %100 tam buğday unu ile yapılan tek ekmek İstanbul Halk Ekmek), saat 12'de tavuk ğöğüs, pilav, salata (bazen ton balıklı salata), saat 3-4 arası yine benzer bir öğün, aralarda kuru kayısı, çiğ badem, çiğ fındık, kuru üzüm, leblebi vs... akşam 7'de antrenman, spor dönüşü bir ölçek whey protein ve kısa bir süre sonra pilav, bulgur, kepekli makarna vs...eğer acıkmışsam ya da günlük protein alımı için eksik kalmışsa biraz tavuk ve yanında salata, mutlaka yarım yağlı yoğurt. Her yemeğimde mutlaka acı pul biber kullanırım. Kekik gibi baharatları severim. Her gün 4-5 litre suyu mutlaka içerim. Sabahları yeşil çay tavsiye ederim.
    Sabah işe geldiğimde ya da spordan önce 1 fincan sade filtre kahve içerim ki kahveyi hiç sevmeyen biri olarak faydalarını öğrendikten sonra içmeye başladığımı söyleyebilirim.

Ben de arada steroid kullananları kafama takıp gaza geliyorum ve forumları geziyorum, kötü yorumlar beni doğal ve uzun yoldan yapmaya ikna etmekte yardımcı oluyor. Zaten doktorlar kesinlikle kullanma diyor o tartışılmaz. Sabrınız varsa, spora vakit ayırıp yemeğinizi doğru yerseniz ve uyursanız oluyor. Benim başladığım spor salonundaki hocam bana hep doğal yap, zaten 4 senede istediğin olur demişti, ben haklı olduğuna eminim çünkü değişimi eski halinize baktığınızda görüyorsunuz. İşyerimizde bu işi steroid ile yapan bir arkadaşımız var ve şu anda 25 yaşında, yarışmalara katılmış biri ve gözünde katarakt oluşumu başlamış. Steroid yüzünden mi o da bilmiyor ama aklına gelen ilk şey o.

Size kıyaslayabilmeniz için 2 yıllık değişimimi gösteren fotoğrafımı ekledim. Ben 38-40 yaş aralığında bunu yapabiliyorsam 20-25 yaşındakiler çok daha iyisini yapabilir. Bu arada motivasyon çok önemli, kendinizi motive edecek bir şey bulun.
    Beni motivasyonum 6 yaşındaki oğlum...bana özenmesini, benim gibi olmak istemesini görmek hoşuma gidiyor. Ayrıca etraftaki 40 yaşındakilere baktığımda ne kadar doğru yolda olduğumu daha iyi anlıyorum.
    Hepinize iyi sporlar.

VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMAK...

Mrb abi bu yaşta bu azmin ve başarın için tebrik ederim seni ama lakin sporun bilinmeyen acı gerçekleri var bunlardan birisi doğal yoldan bir yere kadar geliniyor bir yerden sonra vucut gelişimi ilerlemiyor örneğin kol pazusu 40 cm kadar cıkıyor ondan yukarı çıkamıyoz bu durumda yardımcı ananolik steroidlere yada peptidlere başvuruyoruz bende bu sporun içine gireli 5 yıl oldu bu 5 yılda ara vermek zorunda kaldığım zamanlar oldu 2 sene anca spor yapmışlığım olmuştur ben geçen yıl steroid kürüne girdim sonuçları inanılmaz mutlu etti beni ama bunun yan etkiside var tabiki mesela biraz saç dökülmesi yaptı bu çok morelimi bozdu ve bidaha kullanmadım bacakta kaşıntı yaptı kür sonunda morel bozukluğu benim gördüğüm yan etkiler bunlar şuan avrupada yaşıyorum ingilizceniz varsa avrupa. Forumlarında dolaştıysanız illaki görmüşsünüzdür burdaki çoğu sporcu steroidlerin yüzüne bakmıyo artık son 10 yıldır çoğunluk peptide yönelmiş ki bende şuan peptid kürüne girmeyi düşünüyorum hem pct tedaviside yok yan etkisi olmadığı için hem kalıcı bir kas ve hacim yapısı oluyo kür bitiminde pek kayıp olmuyo yani peptid steroide göre fiyatı iki katı olabilir bu yüzden türkiyede pek tercih edilemiyo ve bilinmiyorda benim size tavsiyem madem daha ileri seviyeye geçmek istiyorsunuz maddi durumumda bir sıkıntım yok diyorsanız peptid. Kürünü tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.