Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMAK... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
90
Cevap
4
Favori
172.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cançevik

Konu dışı ama;

Michael Phelps bunun boynu gibi bir boyuna sahip olmak imkansız, hatta vücut geliştirme sporunun bu konuda aciz kaldığı bir bölge.

VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMAK...

Michael phelps küçüklüğünden beri gh kullandığından dolayı vücudun ve yüzün anotomisi bozuk, o bozuk şekilde gelişen suratı ve boynunu örnek alıyorsun, ilginç valla.

Trapez kaslarını çalıştır. Boyun kası onlardır.

• hortlattigimin farkindayim ozur dilerim ama iki bilgileninhttps://sporapp.com/sozluk/a155/steroidler-hakkinda-her-sey okuyun ogrenin . 1.5 senedir spor yapiyorum ve 45 kg bench giriyosa bir herif 2.5 senedir bir sorun var kardesim ben 75 kg iel baslayip bos bara iniyorum drop setle (6 lik set) 21 ime kadar kullanmayi dusunmuyorum ama tamamen kullanilmayacak bir sey degil.
  • Sen milletten duyma seylere inanma kardesim amator sporculari kandiriyolar. Eger sen steroidleri dogru kullanirsan yemeni icmeni ihmal etmezsen ve duzenli sporunu yaparsan hic bisey olmaz. Kisir kalma ihtimalide su sekilde olur eger kür bitiminde hormon dengeleyici ilac kullanmazsan kisir kalirsin pregnyl 5000 var arastir bak fiyati okadsr pahali degil 10 lira falan eger bunu kullanirsan ve spora devam edersen ne sönme olur nede herhangi bi sorun cikar bilene sor bilmeyen milletten duyma laflarla gelir bilmislik taslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle vücut geliştirmeyle uğraşmayan ama kas erimesi gibi hastalıklara sahip olan,yaşlılık yüzünden yatalak olan,gelişim bozukluğu olan birçok kişi anabolik steroid sizin deyiminizle DOPİNG kullanır.

Primobolan neden eczanelerde satılıyor sanıyorsunuz ? Vücut geliştirmeciler alsında kullansın diye mi ? Bunlar tıp için üretilmiş ilaçlardır hepsinin belirli yararları vardır.Merdiven altı steroid laboratuvarlarında icat edilmedi bu ilaçlar.Ayrıca Cahil olmasına rağmen her konuda atıp tutmayı seven arkadaşlar lütfen BİGGER FASTER STRONGER filmini izleyin.Steroidlerin ne olduğunu ne olmadığını görün.Güzel filmdir zaten sıkılmazsınız
  • Biri bana yardimci olabilir mi?
    Sustanon+yunan deca+rus metan kurundeyim.deca nin kilo aldiracagini biliyordum ama biraz diyetle ustesinden gelirim saniyordum.ancak her vurdugum gun 2 kilo koydu bana belirgin sekilde.103 kg agirligim.deca yerine trenbolone acetat kullanmaya karar verdim.2 hafta deca vurdum.simdi trene gecsem nasil olur.bilen biri cvp yazsin.ivedi....

• steroit hanginda saçma sapan şeyler yazıyorlar bir iyazmış yok kısırlık yapıyo steroit settisteron seviyesini arttırıyor ondan bütün kafandaki saçalrını dökersin dikkat et kullanan herkezin kafası kel sakın deneme whey şaşmayın pahalı ama kullanılıcak en iyi ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diclo12 -- 9 Mayıs 2014; 3:27:13 >
  • Şu formda her şey hakkında bilgi bulmak mümkün ister doğru bilgi ister yanlış bilgi hepsi mevcut. Ama bizleri yanlış yönlendirenler yanlış bilgilenmemize sebep olanlara sesleniyorum bilmediğiniz şey hakkında konuşmayın.

Streoid dediğiniz şey vücut'a dışarıdan yapay testesteron alınmasıdır. Bu testesteron A markası da B markası da ola bilir. Hepsi aynı işi görür kasların büyümesini sağlar. Sadece testesteron kendi başına kasları büyütemez çünkü kaslarında büyümesi için temel yapı taşı olan proteine ihtiyacı vardır. İnsanlar yedikleri yiyeceklerden içeceklerden belli oranda protein sentezler gerisini dışarı atar. Bu dışarı atımı en aza indirmek içinde testesteron ile birlikte başka ilaçlarda alınır. Bu ilaçlar birbirini destekler nitelikte olup kullanan kişide gözle görülür bir fark yaratır. Alınan streoid lerin genel süresi kür bitiminden sonra 6 ila 8 ay arası geçerlilik sağlar sonra etkisini yitirir. Bu süre içinde düzenli antreman yapıp belli bir kütle kazanılması halinde kür sonunda en az bu kazanılan kütlenin yarısından fazlası vücutta kalır gerisi su olduğu için kayıp edilir. Streoid kullanmadan kas olarak profesyonel bir sporcu maksimum 5 kg kas kütlesi alır ki buda sıkı bir diyet ve antreman gerektirir. Streoid kullanan arkadaşların dikkat etmesi gereken durumlar vardır bunlar kısaca kür döneminde bol su içilmesidir sebebi ise böbrekte biriken toksinleri böbreğe zarar vermeden dışarı atmaktır. Karaciğer için vitaminler alınması gerekir. En önemli nokta düzenli ve diyetli beslenmektir. Günlük protein ihtiyacınızı karşılamanız gerekmektedir'ki aldığınız streoid ile kaslarınız büyürken kasları destekleye bilesiniz eğer gerekli protein almazsanız kaslarınız büyümez küçülür buda kas yakımına sebep olur buda ileride kasları büyütmekte zorluk çekmeniz demektir.

STREOİD'LERİN YARARLARI

- Kısa zamanda daha fazla kütle kazanımı.
    - Kısa zamanda daha fazla yağ yakımı.
    - Ağır antremanlarda daha fazla güç ve direnç.

STREOİD'LERİN ZARARLARI

- Kür sonu tedavisi yapılmaz ise meme büyümesine (jinekomasti) sebep olur. Meme büyümesi (jinekomasti) küçük bir ameliyat ile tedavisi mümkündür.
    - Kür sonu tedavisi yapılmaz ise KISIRLIK sebep olur.
    - Kür sonu tedavisi yapılmaz ve diyete dikkat edilmez ise Karaciğer yağlanmasına ve böbrek yetmezliğine sebep olur.
    - Bilinçsiz bir kür ile kalp büyümesine yol açabilirsiniz. Kalp büyümesi ileri dönemlerde kalp yetmezliği demektir.

Kür sonu tedavilerini yaparsanız bu sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz çok düşüktür. Kür uygularken memelerde büyüme gözlemlerin kürün etkisi geçtikçe tedavisi ile memelerinizin tekrar sertleştiğini göreceksiniz.

Benim tavsiyem arkadaşlar yeni başlayan bir kişi kesinlikle streoid kullanmasın en az 1 sene düzenli spor dan sonra kullanılmasını tavsiye ederim. İlk yapılacak kür kesinlikle profesyonel sporcu kürleri olmamalıdır. Benim tavsiyem ilk kür spor salonlarında uyarıcı kür veya çıtır kür olarak bilinen PRİMABALON - SUSTANON kürürdür. Zararları tedavisi yapılırsa kullandığınız bir cep telefonu kadar bile yoktur.

Primabalon ve Sustanon eczanelerde bulabileceginiz hem hesaplı hem güvenli bir kür. Merdiven altı kürler ile içinde ne olduğunu bilmediğiniz ilaçlar almazsınız.

Primabalon hastahanelerde ağır hastalıklı hastalarda ve ağır ameliyat geçirmiş hastalarda kendini daha çabuk toplaması için uygulanır. Vücutta yaptığı işlem karaciğerin daha fazla protein sentezlemesini sağlamaktır bu yüzden ağır hastalarda ve ameliyatlarda kullanılır.
    Sustanon küçük yaştaki çocuklarda kullanılır genel olarak hormonel dengeyi sağlamak ve gelişimini düzenlemek için.

• ben kullanıyorum şuan merak edilen bişi varsa cevaplayabilirim not: kullanmayıpta ordan burdan kulaktan dolma bilgilerle eleştiri yapcak arakdaşlar eleştirnizi kendinize saklayınız lütfen çok okuyan değil çok gezen bilir her zaman.
  • compengineer : bilinçli kullanırsan 50 yaşına gelmeden kalp krizinden ölürsün.
    bilinsiz kullanırsan: birkaç yılda kalp krizinden ölürsün.

bilgili arkadaşlar çok güzel uzun uzun yazmışlar, ayrıca ingilizce biliyorsan bu konularda pek çok belgesel var,

kısaca yazmak gerekirse :steroid çok zararlıdır, asla asla asla kullanma.

ferhat 3 : sen eğer Serdar Aktolga 'yı yarışmada yenebilecek seviyedeysen steroid kullan ama onu yenemeyeceksen, intihar ettiğine değmez, hemen bırakmalısın stereoidleri, ilerde başını duvarlara çok vuracaksın, söylemedi deme: steroid intihardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: userneym

compengineer : bilinçli kullanırsan 50 yaşına gelmeden kalp krizinden ölürsün.
    bilinsiz kullanırsan: birkaç yılda kalp krizinden ölürsün.

bilgili arkadaşlar çok güzel uzun uzun yazmışlar, ayrıca ingilizce biliyorsan bu konularda pek çok belgesel var,

kısaca yazmak gerekirse :steroid çok zararlıdır, asla asla asla kullanma.

ferhat 3 : sen eğer Serdar Aktolga 'yı yarışmada yenebilecek seviyedeysen steroid kullan ama onu yenemeyeceksen, intihar ettiğine değmez, hemen bırakmalısın stereoidleri, ilerde başını duvarlara çok vuracaksın, söylemedi deme: steroid intihardır.

valla helal olsun hocam size bizim mahalledeki üflemeci hoca bile kaç yaşında ölebilceğimizi çıkartamıyor ama siz çıkarttınız biri sürü dünya şampiyonu sporcu tanıyorum adam hayatı boyunca 15 20 kür yapmış çoğuda 65 75 yaş aralığında öldü ben serdar aktolgayı geçmeye meraklı değilim amacım shobi olarak vucut geliştirme bunu daha hızlı yapabilmek için steroid kullanıyorum steroid intihar demekse o zmn ab ve abd deki kullanan bir ton insan salak ve düşüncesiz işte türk insanı bu kadar mantıksız ve düşünceiz olduğu iççin ne birşey üretebiliyoz nede icar edebiliyoz en basit örnek bizin dedelerimiz 1900 larda eşşek arabalarıyla tarla sürerken elin almanları uçak üretiyordu ama o zmnda sorsan dedelerimize türkiyeden iyisi yok derdi şimdiki gibi

• ferhat 3 : Serdar Aktolgayı gerçekten geçemeyeceksen, steroidleri hemen bırak, bak gerçekten intihar ediyorsun, ama şu anda farkında değilsin !

Senin genç bir kardeşimiz olduğunu ve kanın kaynadığını anlıyorum ama körü-körüne zararlı birşeyi savunmanı maalesef görmemezlikten gelemem, tüm dünya bilir ki steroid kullananlar genç yaşta kalp problemleri yüzünden ölür. Bu sabittir bunu hiç kimse inkar etmemektedir.

Evet gerçekten haklısın Avrupada ve diğer bölgelerde steroid kullananlara salak gözüyle bakıyorlar çünkü akıllı adam intihar etmez !

Garip olan kendi milletine niçin bu kadar kızgınsın "Türk insanı ne kadar mantıksız ve düşüncesiz" derken kendini mi kasdediyorsun, çünkü Türk-islam kültürü dünyadaki en gelişmiş kültürdür, onu yaşamaman senin sorunundur, milletini kötüleme!

Amerika'da yaşadım Avrupa'ya çok sık seyehat ediyorum aradaki farkları çok iyi biliyorum, ve Türk insanı gibi insan yok dünyada, ne kadar şanslı olduğunuzun hiç farkında değilsiniz, bunu açıkça söyleyeyim !

• quote:

Orijinalden alıntı: userneym

ferhat 3 : Serdar Aktolgayı gerçekten geçemeyeceksen, steroidleri hemen bırak, bak gerçekten intihar ediyorsun, ama şu anda farkında değilsin !

Senin genç bir kardeşimiz olduğunu ve kanın kaynadığını anlıyorum ama körü-körüne zararlı birşeyi savunmanı maalesef görmemezlikten gelemem, tüm dünya bilir ki steroid kullananlar genç yaşta kalp problemleri yüzünden ölür. Bu sabittir bunu hiç kimse inkar etmemektedir.

Evet gerçekten haklısın Avrupada ve diğer bölgelerde steroid kullananlara salak gözüyle bakıyorlar çünkü akıllı adam intihar etmez !

Garip olan kendi milletine niçin bu kadar kızgınsın "Türk insanı ne kadar mantıksız ve düşüncesiz" derken kendini mi kasdediyorsun, çünkü Türk-islam kültürü dünyadaki en gelişmiş kültürdür, onu yaşamaman senin sorunundur, milletini kötüleme!

Amerika'da yaşadım Avrupa'ya çok sık seyehat ediyorum aradaki farkları çok iyi biliyorum, ve Türk insanı gibi insan yok dünyada, ne kadar şanslı olduğunuzun hiç farkında değilsiniz, bunu açıkça söyleyeyim !

söylediklerinize katılmıyorum gocam steroid kullananara salak gözüyle sadece türkiyede bakılıyor oda bilgisiz oldukları için ab ve abd nin ekonomisi insan hakları vs bizden kat kat iyi bunu kabul etmemen anlaşılcak gibi birşey değil bizim millette kültür yok insan hakkı yok paran varsa insansın belediyede hastanede adliyede vs en önde olursun evet bende türküm ama bizim milletimiz hiç bir alanda gelişemedi ne üretebiliyoz tarım ve amelelikten başka dünya markası bir kalemimiz bile yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: compengineer

ARKADAŞLAR VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMANIN YARALARI VE ZARARLARI NELER BİLENİNİZ VARSA CEVAP YAZABİLİR Mİ YADA KULLANMIŞ OLANAR...

kardeş en az 2 yıl Fıtness içinde olman ve 22 yaşından büyük olman gerek ve bu steroid işleri o kadarda ucuz birşey değil Özl Doktorun olması Lazım
    tabi kullanmamanı tavsiye ederim etkiyi herkes 2-3 ayda görürsün diyolar ama Antreman ve Diyetine Uymazsan hiç Bir etki göremezsim hemde Göbeklenirsin bildigin Şişersin Steroid(Kortizon demek) Diyetine uymazsan seni şişirir
    arkadaşlarında dedigi gibi 6 aydan sonra diyet ve antre iyi uyarsan ucarsın Egon tavan yapar yarışmacı yada bu fıtnessmodelolmadıgın için bu egon bir yerden sonra düşüşe gecer bırakmak istersin bu seferde bırakamazsın zzyz Genc yaşda öldü örnek olsun sana :D
    Steroid kullanıcagına Al Protein tozunu Creatin BCA nı 1-2 yıl içinde yine Vücut Süper Yaparsın :D amaillla kullanıcam ben dersen Kara çigerlerine bi baktır saglam çalışıyormu Cok üstün bir şekilde işlem görmüyorsa kullanamazsın zaten kullansanda Hastanelik olursun
    Bol Şans
    BENİM 1 YILDA DOĞAL OLARAK GELEBİLDİGİM NOKTA BU ŞİMDİLİK DEVAM EDİYORUZ..
     VÜCUT GELİŞTİRMEK İÇİN STEROİD KULLANMAK...

Bilgi almak istersen yardımcı olabilirim :D

• oha yoruma gel adam hobi olarak kas geliştirip hobi olarak steroid kullanıyormuş :D birader senin o dünya şampiyonlarıda kullanıyor dediğin adamlar bu kadar zararlı olan steroidin o riskini göze alıyor çünkü milyon dolarlık sözleşmelerin altında imzası var sende şarapçı kenana kaslarını göstermek için mi steroid basıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Mart 2015; 23:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

oha yoruma gel adam hobi olarak kas geliştirip hobi olarak steroid kullanıyormuş :D birader senin o dünya şampiyonlarıda kullanıyor dediğin adamlar bu kadar zararlı olan steroidin o riskini göze alıyor çünkü milyon dolarlık sözleşmelerin altında imzası var sende şarapçı kenana kaslarını göstermek için mi steroid basıyorsun ?

yoo doğal yoldan kilo alımı yapamadım ben hobi olarak vucut geliştirme yapıyorum ne kadar kalıplı iri olursam kendime özgüvenim o kadar çok artıyor ben bu ilaçlarla 3 ayda 9 cm kol pazı yaptım ölürsün diyen ön yargılılar yaşıyorum hala hiç bir sıkıntıda yok çok okuyan değil çok bilir herzaman..

• Çok isterdim 3-5 ayda 10-12 kilo kas kazanmak ama zararlı kardeşim boşuna kandırmayın. Öldürcek diye bişey yok. Yada illa oran buran sönecek diye ama illa bi etkisini görürsün. Ayrıca o tadı aldın mı bırakamazsın , o yüzden de öldürür.

• kardeşim yanlış yapıyorsun ölmüyeceksin elbette eroin kullanan hemen ölüyor mu ? hayır tabikide .ama sana tavsiyem özgüven kazanmak istiyorsan kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin ayrıca bir psikologdan destek alabilirsin yanlış yoldasın bence tabi bunlar bir tavsiye sana kullanıp kullanmamak senin bileceğin iş sadece gençlerin farklı şeylere özenmemesi yanlış yönlenmemesi için uyarıyorum bir yılda dahi çeşitli supplementler kullanarak çok iyi vucuda kavuşabilirsiniz sadece beslenme-düzenli spor-dinlenme-supplement desteği=sağlıklı fir bir vucut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2015; 0:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Çok isterdim 3-5 ayda 10-12 kilo kas kazanmak ama zararlı kardeşim boşuna kandırmayın. Öldürcek diye bişey yok. Yada illa oran buran sönecek diye ama illa bi etkisini görürsün. Ayrıca o tadı aldın mı bırakamazsın , o yüzden de öldürür.

yani zararıda var illaki yok diyemeyiz saç dökülmesi yaptı bnde mesela bağımmlılık bende yapmadı sigara alkol cıgara ex kullanıpta bırakan birisi olarak iradem güçlü şuan iki ay oldu programım biteli ikinci programıda düşünüyordum ama saç dökülmesi yaptı diye junjin programına gircem yani bölgesel kas gelişimi onda saç dökülmesi olmuyor
  • bence ilk belirtisi bile inanılmaz kötü .saç dökülmesi diyorsun bence kazandığın özgüvenin daha büyüğünü kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

kardeşim yanlış yapıyorsun ölmüyeceksin elbette eroin kullanan hemen ölüyor mu ? hayır tabikide .ama sana tavsiyem özgüven kazanmak istiyorsan kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin ayrıca bir psikologdan destek alabilirsin yanlış yoldasın bence tabi bunlar bir tavsiye sana kullanıp kullanmamak senin bileceğin iş sadece gençlerin farklı şeylere özenmemesi yanlış yönlenmemesi için uyarıyorum bir yılda dahi çeşitli supplementler kullanarak çok iyi vucuda kavuşabilirsiniz sadece beslenme-düzenli spor-dinlenme-supplement desteği=sağlıklı fir bir vucut

yanlış yapmıyorum bence faydasınıda zararınıda neyse onu söylüyorum arkadaşımben kilo almak için 2 yıl doktorlarla uğraştım ama türk doktorları bişi bilidkleri yok onları abd ye doktor olarak gönderseler bunlardan hemşire bile olmaz deyip geri gönderirler öz güven psigolokla olcak iş değil dostum kalıp olmadıktan sonra kendini güçlü hissetsen ne yazar 100 kiloluk bi adam kaşına çıkınca onu tutup atamayınca ne anladım ben o özgüvenden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.