Şimdi Ara

Vücut Konusunda yardıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.80 boyum var. 18 yasındayım. bundan tam 6 ay önce 98 kiloydum ve body-fitness e merak saldım. Kilo vermeye karar verdim. ve 75 kiloya düştüm. suan body yapıyorum 4 ay oldu. biraz omuzlarım genişledi biraz arka kol birazda pazu cıktı. ve vücudumun 98 kiloki halinden hiç bir değişikliği yok sadece biraz göbek gitti gibi hissediyorum. 4. ayda protein tozuna basladım. sizce ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim nasıl bi program calısmalıyım önerilerinizi bekliyorum. Not: daha önce hiç bi türlü sporla ugrasmadım bilgisayar basında gecti cocuklugum...

• Kola iciyorsan derhal birak. Ve yediklerine dikkat et.belki değişiklikler olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kola içmiyorum yağlı yiyecekler yemiyorum. sabah kahvaltısı dısında sekerli cay icmiyorum. pazar günleri haricinde ekmek tüketmiyorum. sigaradaa kullanmıyorum . düzenli ve dengeli besleniyorum. yalnızz ayda en az bi defa sarhos olana kadar alkol alıyorum oda ne denk gelirse ortama hangisi uyarsa.
  • 23kg verip bişey farketmedi demek değişik bişey, yeterince ağır çalışıyor musunuz? protein tozu dışında diyetinizde yeterince protein var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 8 Aralık 2012; 22:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

23kg verip bişey farketmedi demek değişik bişey, yeterince ağır çalışıyor musunuz? protein tozu dışında diyetinizde yeterince protein var mı?

ya günlük bi et çeşidi yiyorum balık tavuk yada siyah et. bide sabahları yumurta peynir yiyorum. hergün saat 3 gibi spacial K yiyorum bol sütle o kdar. ağırlık konusunada gelince gücümün yettiği kadar calısıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEA12

Proteine basladıysan bir daha bırakma Kasların soner. Karbonhidrat tozu onerirlerse alma bence. Multivitamin oneririm ama adam gibi eczaneden al kondisyonunu artrır. Omega3 hapları bi işe yaramıyor ingiliz bilim adamları acıkladı. Alkol cola sigara ıvır zıvırı sıfırla.

Ve bodybuilding haricinde laf olsun diye bile olsa bi spor yap

proteine bırakmam yaa. multivitamin felan düşünmüyorum cünkü tekrar kilo almaktan korkuyorum. baska spor yapıyorum ama haftada en fazla 2 kere yapabiliyorum oda koşu oluyo genelde. cünkü bu sene üniversiteye de calısıyorum.
  • yeterince çalıştığınızı düşünüyorsanız biraz daha et-yumurtaya ağırlık verin çalışma rutinini de değiştirebilirsiniz tabi alkol de negatif etkidir ama ona karışmam ben proteini bıraksanız da aynı miktarda proteini başka yerlerden alırsanız bi fark olmaz. kreatinden bahsetmiyoruz ki hacim farketsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 8 Aralık 2012; 23:09:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim şu an sakın moralini bozma gerçekten kilo vermişssin helal olsun görünüşün iyileşmiştir en kötü yağlarından kurtulmuşsundur şu an bodye saldırman lazım vücut geliştirmen lazım toz kullanmadan vücut geliştirilmez buna karşı çıkanda vücut yapmamış adamdır denememiş adamdır adamgibi tozunu al protein ağırlıklı beslen light süt iç 2 aya gerçekten diyorum çok gelişirsin moralini sakın bozma çalışmalarını artır ve de çalışırken piramit yaparak çalış örnek olarak ilk sete 10 kg la başladıysan 30kg la bitir attım su an örnek babında haydi saygılar bu arada protein tozu al sana cidden öneriyorum eyer sana alma işte doğal yap diyyen olursa takma allah aşkına muhattap olma çünkü bu zamanda doğal yapamasssın tozla 1 ayda yapıcağın kası 5 ayda zor yaparsın doğal karşılaman imkansız derecede zor kimseyi takma alma toz derler gelişirsin sonrada toz almış derler takma kardeşim sen baya yaratık olursun 2 aya iddaya girerim haydi saygılar umarım yararım dokunmuştur(kardeşim bu arada alkol sıfır alman gerekiyor alkol alma anlıyorum gençsin alkol içip eğlenmek istiyosun ama gülü seven dikenine katlanır alkol içme içiceksende çok az iç çok az)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcan123 -- 9 Aralık 2012; 15:16:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.