Bildirim
Vücut ve Sakal için Kesim makinesi öneriniz alayım???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tadakoglu
başlıktada bahsettiğim gibi bir makine almayı düşünüyorum deriye zarar vermesin. bu benim için önemli olan nokta. fiyat 50-150 arası olabilir.
Bende şu sıralar böyle bir şey araştırıyrum. Ama kesin kararımı vermedim. Remington PG 350 olabilir
Titanyum kaplı bıçaklar, çelik bıçaklardan 300% daha sert olup, daha uzun ömürlü, mükemmel kesme performans
Pürüzsüz cilt için Miniscreen tıraş başlığı
Cilde yakın şekillendirme için 17mm ve 30mm şekillendirici
Kaş, burun ve kulak tüyleri için lineer şekillendirici
Sakal, bıyık ve favori şekillendirmek için tarak
Saç düzeltmek için tarak
Hijyenik kullanım için yıkanabilir başlıklar
Saklama standı
Şarj oluyor ışığı
Daha iyi tutuş sağlayan tasarım sayesinde daha sorunsuz tıraş
75.-TL civarına stılıyor.
-
meraba kararımı verdim remington 520pg aldım tek kelime ile harika bildiğin sıfır tıraş yapıyor inanılmaz. çok çok çok şık kesinlikle tavsiye ediyorum inşallah bir sorun çıkartmaz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tadakoglu
meraba kararımı verdim remington 520pg aldım tek kelime ile harika bildiğin sıfır tıraş yapıyor inanılmaz. çok çok çok şık kesinlikle tavsiye ediyorum inşallah bir sorun çıkartmaz :)
Hayirli olsun, gule gule kullanin. Remington sorun cikartmaz. Bnim tras makinem var ben daha ziyade vucuttaki diger killar icin ve sac icin alacagim. -
teşekkür ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X