Şimdi Ara

Burun ve Kulak kılları için ne önerirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
19.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burun ve kullak kıllarını temizlemek için hangi makinayı önerirsiniz?

Daha önce bıçakları yanda olan philips kullandım memnun kalmadım. Simbo kullandım, sıfıra yakın kesmediği ve çok ağır devirli olduğu için ondan da memnun kalmadım. Ayrıca Remington denen marka var, ondanda memnun kalmadım.
    Bir tek memnun kaldığım marka var o da BaByliss. Fakat bu makinada çok çabuk arıza yapıyor. Şu an üçüncüsünü kullanıyorum. Bunların dışında sıfıra yakın kesen güçlü ve arıza yapmayacak , deneyipte memnun kaldığınız bir model var mı? Yuvarlak uçlu olanlardan...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burun ve Kulak Kılları için Pratik Çözümler

Burun ve kulak kıllarının görünümü ve temizliği, kişisel bakımın önemli bir parçasıdır. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için pek çok yöntem bulunmaktadır.

Burun Kılı Alma Makineleri

Burun kılı alma makineleri, burun kıllarını temizlemek için özel olarak tasarlanmış cihazlardır. Küçük ve kullanımı kolaydırlar, kılları hızlı ve ağrısız bir şekilde alırlar. En iyi burun kılı alma makinesi hangisi diye merak ediyorsan, kullanıcı yorumlarını ve profesyonel incelemeleri göz önünde bulundurmalısın.

Kulak Burun Kılı Alma Makineleri

Kulak burun kılı alma makineleri, hem burun hem de kulak kıllarını almak için kullanılabilen çok amaçlı cihazlardır. Burun kılı alma makinelerine benzer şekilde çalışırlar, ancak daha fazla başlığa sahip olabilirler.

Evde Kulak Kılları Nasıl Alınır?

Evde kulak kılları almak için birkaç basit adım izleyebilirsin:

• Kulaklarını ılık suyla nemlendir.
    • Kulak kıllarını yumuşatmak için zeytinyağı veya jojoba yağı sür.
    • Küçük, keskin makas veya cımbız kullanarak kılları nazikçe al.
    • Kulağını temizlemek için bir pamuklu çubuk kullan.

Burun Kılı Temizleme Makineleri

Burun kılı temizleme makineleri, burun kıllarını kesmeden temizlemeye yardımcı olan cihazlardır. Burun kıllarını suyla nazikçe durulayarak ve temizleyerek çalışırlar.

Önerilen Ürünler

• En iyi burun kılı alma makinesi yorumları arasında Philips Norelco Nose Trimmer 5100 öne çıkıyor.
    • Çok amaçlı bir cihaz arıyorsan, Panasonic ER-GN30-K Kulak Burun Kılı Alma Makinesi iyi bir seçenek.
    • Burun kıllarını temizlemek için ise Havit Burun Kılı Temizleme Makinesi düşünülebilir.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için doğru yöntemi seçmek önemlidir. Burun ve kulak kılı alma makineleri, evde güvenli ve etkili bir şekilde tüy alma işlemi için uygun seçeneklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nette, "Panasonic ERGN30 Yıkanabilir Kulak Burun Tüy Alıcısı"nı gördüm, güzele benziyor. bu makinayı deneyen var mı?
  • Philips NT-9110

ben kullanıyorum harika bişey tek hamlede burun kılları tamam şiddetle tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=sgphnt9110&categoryId=26012161
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Philips NT-9110

ben kullanıyorum harika bişey tek hamlede burun kılları tamam şiddetle tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=sgphnt9110&categoryId=26012161

Sağol arkadaşım, ben bu makinadan kullandım ama istediğim randımanı alamadım. Halan daha evde duruyor. Bu makinanın bıçakları yanda olduğu için ölü noktalara pek ulaşamıyor ve oralarda tüyler kalıyor.
    Cevabın için teşekkür ederim.

• hocam bende diğerleriyle rahat edemedim bir türlü bunun bıçakları yanda olduğu için çok kolaylık oldu benim için, ucunda bıçak olanlar uğraştırıyodu çok, onlardanda kullandım, hayal kırıklığına uğrayabilirsin aldıktan sonra
  • Sonunda bu makinadan aldım, gerçekten çok güzel ve sessiz.
    Umarım uzun süre idare eder beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: kak0s1

Sonunda bu makinadan aldım, gerçekten çok güzel ve sessiz.

BEnde de b enzeri var da bu kadar iyi bir şey değil. Bayağı olmuş alalı, nasıl geçti , alabiliyor mu inceleri de?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: kak0s1

BEnde de b enzeri var da bu kadar iyi bir şey değil. Bayağı olmuş alalı, nasıl geçti , alabiliyor mu inceleri de?

Şimdi elimde kullanmakta olduğum BaByliss modeli var. Bozulsun diye bekliyorum ama, inat etti bir türlü bozulmuyor meret. Halbuki daha önce 2 tane eskitmiştim bu kadar dayanmamıştı.

Almış olduğum en son makinayı daha 1 kere kullandım. Oda deneme amaçlı. cildi Jilet gibi düm düz yapmasa da sıfıra yakın sayılır, yani sonuç gayet iyi. Güçlü sessiz ve sağlam, yıkamasıda bir o kadar kolay. Bu makinadan memnun kalacağıma eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

nasıl, memnun musunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

quote:

Makina güzel, güçlü ve sessiz, ben memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

quote:

Makina güzel, güçlü ve sessiz, ben memnun kaldım.

Alıntıları Göster
    Epey sure olmus, makine nasil yada tavsiye edeceginiz marka model varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.