Şimdi Ara

vücutta ani sıcaklık basması ve kaşınma (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
20
Favori
155.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kişisel bakım gecikktirme; az banyo yapmak kese yapmamak v.s

depresyon

alkolizm.

• Bende yaklaşık 8 senedir var,1.78-82 kg dum,3 ay önce şeker başlangıcı var denildi(ırsi) yediğine dikkat et arada kontrole gel dedi doktor,gerçi kilolu değilim ama fazlada birşey yemiyordum,neyse kendimce diyete başladım,şeker-un-patates-süt(laktoza zaten alerjim var,laktozsuz kullanıyorum)yoğun şekerli meyveleri yemeği bıraktım.

Şu an 75 kg a indim,80 altına düşünce bu kaşıntı olayı geçti,büyük ihtimal yediğim birşey sinir sitresle bunu tetikliyordu,bunun haricinde kasıtlı olarak heyecanlacağım,terleyeceğim,tartışmalar denedim hiç batma vb yaşamadım,kullandığım sabun ,şampuan,duş jelide aynı,işe yararmı bilmiyorum ama sizde küçük çağlı bir diyet deneyin,belki çözüm sağlar,ek olarak doktorların verdiği hap vb bu 4 aylık zamanda kullanmadım

• !!!ARKADAŞLAR GALİBA SORUNU BULDUM!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dadassss D kullanıcısına yanıt
    Nedir peki hocam?

• Ok98mn O kullanıcısına yanıt
    Yumurta yiyor musun

• Dadassss D kullanıcısına yanıt
    Her sabah, çoğunlukla haşlanmış

İlk yapman gereken şey yumurtayı bırakmak . Bir hafta sonra etkisini görmeye başlayacaksın. Mümkün olduğu sürece hayvansal gıdalar yerine bitkisel beslenmelisin .

Bende 2020 mart ayında seboreik dermatit ve akneyle beraber bu bahsettiğiniz lanet var, tabiri ricaizse allah belamı vermiş durumda.

Vücudumda ve sırtımda stres anında kırmızı lekeler çıkıp kaşınıyor daha sonra lekeler kayboluyor, yumurta falan yemiyorum ama yine oluyor.

Yokmu bir çözümü? Bilaxten Lustral 100MG Selectra diğer antihistaminikler ne varsa kullandım yok geçmiyor, insanı acayip derecede hayattan soğutan yaşama isteğini sıfıra indiren bir lanet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random35 -- 24 Mart 2023; 4:9:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Buarada yazın olmuyor veya olsa bile çok az minimum düzeyde etkili oluyor kaşıntı, gerçekten bıktım.

Seçme imkanı verilse kanser olmak isterdim yani o derece bunaldım, deprem olan illerdeki evlerin birinin içinde bulunup ölseydim keşke.

• Abiler konuyu hortlatmam gerekmekte kusura bakmayın. ben 23 yasındayım okullar kapanınca deprem dolayısıyla evde öğrenim görmeye başladım . Neyse 1 2 aydır beni rahatsız eden bir batma söz konusu sanki tüylü kazak giyersiniz ya öyle.. geçen kıyafet almaya gittim mağazaya orda bir geldi diken batması gibi şuurumu kaybettim. Genelde sürekli pc başında vakit geçiriyorum. Efor sarf etmem gereken işlerde daralınca bir şeye sinir olunca kafama bir şey takınca bazen de kendi kendine olmakda bu durum... yukarıda ki tüm mesajları okudum. Nerdeyse tüm olumsuz özellikleri taşımaktayım kilom var, hareket etmiyorum, sağlıksız besleniyorum vs. ama cidden bu durumun hareketsizlik ve kilodan olduğunun garantisini alsam kafam rahat edecek.. hangi doktora çıkmamı önerirsiniz. Çünkü işe başlayacağım orda da böyle bir şey yaşarsam işden ayrılma derecesine gelir die endişe ediyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• ıamgrkn I kullanıcısına yanıt

yukarda yazdım,tekrar güncelleyim,kg verdikten sonra şuana kadar tekrarlamadı bende,ama yaptığım diyetinde etkisi olabilir,bunları bir deneyin,ağırlıklı olarak protein et,ülke şartları sağolsun daha çok tavuk,ton balığı gibi tüketim oluyor,sabahları zaten yemek yemem,kahve çay ,kuruyemiş yerim,meyve yemiyorum canım çekerse muz alırım,spor yok bende kalpte sıkıntı,ama diyetmi kg vermek mi asıl çözüm bilemiyorum ,harici ilaç kullanmıyorum

• suat2107 S kullanıcısına yanıt

Kardeşim ne durumdasın ben intihar eşiğindeyim

• Arkadaşlar iyileşen var mı

• Havası kuru bir şehire taşınmak tek çaresi galiba. 15 kg verdim değişen birsey yok.

• Ankara'ya geldiğimden beri yaşamadım, tatil için memlekete gelinceyse yavaştan geri geldi. Arkadaşın dediği gibi havası kuru bir yer tek çare gibi duruyor. En azından sebebini anlayana kadar.

• Şu terleme eşofmanlarından aldım. Sabahları 15 dk spor yapıyorum, ilk 5 dk canım çok acıyor terleyene kadar ama en azından günün kalanı rahat geçiyor.

• Elendit E kullanıcısına yanıt

Hocam bu terleme iyileştirdi mi seni

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.