Şimdi Ara

Vurdum Seni...!! (Oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bunu yabancı bi forumda gördüm her mesajı anlamadım ama oyunu oynadıkları belli oluyodu... Belki sizde beğenirsiniz die koydum...

Oyun :

Forumun üst kısmında topic'de kimler olduğu yazıyor. O kısımdan gördüğünü vurdum seni diyeceksin Örn: Vurdum Seni kişinin ismi ve ben sizi puan tablosunda 1 arttırcam haftanın birincisi madalyalılar bölümüne yazılacak. Sonra 4 haftada (1 ay) en çok madalya alan (herkes eşitse en çok puan toplayan ) kişi kupa alanlar bölümüne yazılacak en çok kupa alan kral olucak...

Kısa bir süre oyuna başlamayınız ki okumaya zamanınız olsun...

Puan tablosu her hafta, madalyalılar her ay, kupalılar ve kral ise her yıl değişecektir.

Herke soyuna bir puanla başlayacaktır....

Puan Tablosu:

• Ceza758 1
    • Mystic-X 1
    • !LLéqaL 7
    • finisher> 1
    • alpello 9
    • yokedici61 9

Madalyalılar :

Kupalılar:

• Kral:

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceza758 -- 24 Haziran 2008; 18:03:00 >

• Vurdum seni !LLéqaL :Q
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

Vurdum seni !LLéqaL :Q

:D:D
  • tek sen vardın seni de vurdum oyun bitti ben kazandım
  • chiculata- vurdum getti
  • Ben mesajı attıktan sonra adam topicden çıkarsa sen nasıl anlıcan
    Bu arada sizide vurdum burak1952, muhacir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 24 Haziran 2008; 17:33:17 >
  • Gizlenenler? Benim gibi
  • muster,.:ÖzGüN:. vurdum gitti
  • furdum oni;

ossenc, GunayMan, sir_edvirt, .:ÖzGüN:., muster

• ne la bu ?sonunda para kazanıcazmı krallık istemiom ben
  • gokhanb60, mercan2021, sir_edvirt, .:ÖzGüN:., muster vurdum sizi intahar bombacım var
  • gokhanb60, sir_edvirt, .:ÖzGüN:., muster ,gokhanb60, ,osmtans,ladey,sakaryalı,selamos134 vurdum sizü
  • krmtmac1, gokhanb60, sir_edvirt, .:ÖzGüN:.

öleceksınız vurdum sizi
  • bu topic' i ele geçirip konu dışına saldırdım
    Vurdum sizi
    !LLéqaL, lvnt937, dambara, MissYou, krmtmac1, Something, microph, Vayyyy, halil_toprak89, Du4L!Ty, ouz55, t_mac55, .bedo., Mass Effect, laziko53, denizli11, Raziel®, rewanius, 4Bahad1r, thekeys, burak1952, 2n4...4Life, Jok3R., canss89, Ceza758, Godzebani, temo, kralkobra_kralkobra, Time2Die, dolmasarma, .Death., Legend_Bjk, UgggU™, olvne, Mr.Karsi, AyBuBi, ZinedineZidane, utkuakın, __koleksiyoncu__, kyle007, oBLoOd, cmdnz, dincerZ, Oğuz 10, copela, fatihahitaf, baycimx, YmE17, sir_edvirt, asi@, ciddiyetsiz gorkem, Shadow-Baran, Desperado89, T818, kartal_07, dicey_celo, KüçükKötüEjderha, * Deniz *, ozgur606, Rohirrim, Zeberu5, RedWolFTR!!!, maxian, yasaluyari, Mystic-X, sLyyy, halbay, Satriykon, erco35coast, kill-joy, Dhqwer, O.z.X, Lethero, sadulayev, @ltuğ, Supporterz, sebenlim, .::DH::., berat23, bynoun, astra-Elegance, ergin478, volkan..., serkangsk, Ganghis, dizzyblue, Ghenç, serkanevreka, UquR1925, Plenus, blueressam, Djmelih, _Aranel_, sarikanarya567, Zaint, lara_croft, ogameci, mclarenmercedes, Se®can, leop, tekken5, lazer1967, erkan_75, msky77, TryAgain, TriaThlon, FenderX5, punisherx, ali_emre, mercan2021, shadow006, coolman_27, okanaltintas, #8364;sTarabim, sight, getlive, EkolServers, mmtilla, salim89, Perseus, 3S3R, gokhanb60, ibo3458, emure, Layblood, Abuz, batuhan15, Tim Robbins, esrarengiz08, taktik, uguroz89, charcharodon carcharias, Sovalye1991, seyhan08, _asparagas_, ocisun, IaMChak0, barisay, Tavuklu Pilav, dodiko, Smokin That Weed, Elyın, Private, kaplanmete, c0ss, Rádèøή, tanland, OkyaNuS., cosworth, MrYzC, 46, Muşamba, kingmidas, GFB_SİNAN, divane2, ramboboy, samsunlusemih, Goldthwait, xXxAzrailtrxXx, nihat1551, ozbrme1, uakapalı, Çimuanos, westblood, ZamansizKar, Lyr0s, heRkeZin-KenDi-styLe, HuzunSessizligi, Amet6, asaftuna, dyq!, KATADE, fatih_t, Kirmasti_16, gizemli35, exxel_16, [DMC], bruteforce, extree, Coder85, Tr_Tracy_, attila_khan, ÖLÜM42, LsR, Fırtınam..., bigen, fasilgibi, _sphinx_34, Celtic, Nazis Türk, trimpot79, nchls, Slew, swat57, Odysseus347, ALONSO_06, bellum

Gerekli cephaneyi toplayınca foruma atom fırlatacam :)

• beni vurana helal olsun vurdum onu finisher>
  • imPsYcHo, jOkErGuEsT

daalın huleeynn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.