Şimdi Ara

Vurgun Grup Lansman Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , bu konuda kendi grubum olan Vurgun'u tanıtacagım , gün geçtikçe yeni bilgiler ekliyecegim . Şimdilik sunu söyliyebilirim grubun vokal ve gitarında ben varım . Asagıda da ilk bestemiz Üşenmek İstemesemde 'yi paylasıcagım , yorumlarınız - önerileriniz -istekleriniz benim için cok önemlidir .

facebook :https://www.facebook.com/YoldaTR ( neden yolda demeyin biizmi için anlamı var )

Vurgun Grup Lansman Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 3 Mart 2014; 3:17:57 >

• Guncel ,

eski arkadaslarım :) hosgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 3 Mart 2014; 17:54:43 >
  • Sanırım rumeysa dışında hiç biri aktif takılmıyor kardeşim yinede bizi unutmayıp haber verdigin için herkes adına teşekkür ederim şu an dışardayım ama akşam eve geldiğim gibi dinleyip yorum yapıcam
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    ne demek kardes , unutmam sizi insallah :) müsait olunca dinleyip yorumunu yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

ne demek kardes , unutmam sizi insallah :) müsait olunca dinleyip yorumunu yaparsın
    arkadaslar sizinde yorumlarınız önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 3 Mart 2014; 19:54:02 >
  • quote:

arkadaslar sizinde yorumlarınız önemli
    \m/
  • Geliştirilmesi halinde sağlam bir grup olur. Türkiyenin yeni Kurban'ı siz olabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Geliştirilmesi halinde sağlam bir grup olur. Türkiyenin yeni Kurban'ı siz olabilirsiniz :)

vay dostum mutlu ettin beni gerçekten , cok tesekkür ederim , bakalım basladık bi yerden hayırlısı
  • quote:

\m/
    kendimi çaylarken yazayım

ilk ben baştan duydukça yazayım. Şarkı güzel kasvetli başlıyor, klavyesi gitarı (özellikle gitarı beğendim bayağı onu söyleyim) vs gayet hoş ,vokal pek gitmemiş diye düşünsem de o halledilir eksi değil. Ama sonra bir anda şarkı "değişiyor". Hani bildiğin iki ayrı şarkı oluyor, progressive diyemedim pek ama bu türü sevmeyip dinlememden kaynalı olabilir, o yüzden bu da benden eksi falan değil. Oraya mesela o vokal daha çok gitmiş. Orada da yine enstrümanlar çok hoş. Yani şarkı başlangıç için falso değil. Gayet hoş, bence olmuş

Gruptakilerin çalışlarını da beğendim, hani çok tek şarkı ile değerlendiremem tabi ama (bu arada başınız sağolsun) türün altını enstrümanlar daha çok dolduruyor. diğerlerine üstünkörü baktım, özellikle vokale ve gitara baktım Gitarı beğendim, gayet hoş, bence olmuş o çalış. Önün açık hocam. Ama vokale biraz başkası bulunamaz mı sen back vokale geçmiş olsan da. Hani kayıtta tamam ama bana sanki özellikle canlı performansta tökezleyecekmiş gibi duruyor. Onun dışında tek şarkı için fazla yorum yapmayım, gayet hoş hocam, önünüz açık (artık bir bilet yollarsın ilk konsere)

• Haber verdiğin için teşekkürler biliyorsun şarkılarınızı merak ediyorum.
    şuan dışardayım eve gidince tekrar dinleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

kendimi çaylarken yazayım

ilk ben baştan duydukça yazayım. Şarkı güzel kasvetli başlıyor, klavyesi gitarı (özellikle gitarı beğendim bayağı onu söyleyim) vs gayet hoş ,vokal pek gitmemiş diye düşünsem de o halledilir eksi değil. Ama sonra bir anda şarkı "değişiyor". Hani bildiğin iki ayrı şarkı oluyor, progressive diyemedim pek ama bu türü sevmeyip dinlememden kaynalı olabilir, o yüzden bu da benden eksi falan değil. Oraya mesela o vokal daha çok gitmiş. Orada da yine enstrümanlar çok hoş. Yani şarkı başlangıç için falso değil. Gayet hoş, bence olmuş

Gruptakilerin çalışlarını da beğendim, hani çok tek şarkı ile değerlendiremem tabi ama (bu arada başınız sağolsun) türün altını enstrümanlar daha çok dolduruyor. diğerlerine üstünkörü baktım, özellikle vokale ve gitara baktım Gitarı beğendim, gayet hoş, bence olmuş o çalış. Önün açık hocam. Ama vokale biraz başkası bulunamaz mı sen back vokale geçmiş olsan da. Hani kayıtta tamam ama bana sanki özellikle canlı performansta tökezleyecekmiş gibi duruyor. Onun dışında tek şarkı için fazla yorum yapmayım, gayet hoş hocam, önünüz açık (artık bir bilet yollarsın ilk konsere)

Alıntıları Göster
    Hocam şarkı iyi olmuş, temiz çalmışsınız. Ancak diğer arkadaşların dediği gibi vokali ben de pek beğenmedim. Onu değiştirme imkanınız varsa tavsiye ederim.

• @pelerinli

eyvallah hocam :D cidden sarkı cok tuhaf oldu yane 2 sarkı içiçe gibi türü bende anlamadım progressive degil ama onun gib ibisi :D tuhaf oldu ,

vokal için haklısın bende tam begenemeddim özellikle canlı versyionda bana da tökezlerim gibi geliyor ama bilmiyorum vokal egitmenim umutlu benden baya o destekliyor sagolsun , cok calısmam lazım o zaman bazı hataları düzeltebilicem insallah :D gitarları kuzenim yazdı , nakarat kısmını birlikte yazdık begenmene sevindim ,

ayıpsın bu arada konser ne zaman veririz bilmiyorum ama ilk zamanda görüsmek üzere :D

@john mayer

dostum vokali degistiremezler o benim :D haha kodamanlık yapmayayım da kendimi geliştirmeye calısıyorm o zaman güzel olur insallah begenirsiniz .

@pippi

rümeysa dostum nasılsın , uzun zaman oldu :D bu sana dinlettigim sarkı, yane yeni bisi yok henüz ama face sayfasını takip et orada yeni seyler paylascam zamanla :) insallah

• quote:

@pelerinli

eyvallah hocam :D cidden sarkı cok tuhaf oldu yane 2 sarkı içiçe gibi türü bende anlamadım progressive degil ama onun gib ibisi :D tuhaf oldu ,

vokal için haklısın bende tam begenemeddim özellikle canlı versyionda bana da tökezlerim gibi geliyor ama bilmiyorum vokal egitmenim umutlu benden baya o destekliyor sagolsun , cok calısmam lazım o zaman bazı hataları düzeltebilicem insallah :D gitarları kuzenim yazdı , nakarat kısmını birlikte yazdık begenmene sevindim ,

ayıpsın bu arada konser ne zaman veririz bilmiyorum ama ilk zamanda görüsmek üzere :D

@john mayer

dostum vokali degistiremezler o benim :D haha kodamanlık yapmayayım da kendimi geliştirmeye calısıyorm o zaman güzel olur insallah begenirsiniz .

@pippi

rümeysa dostum nasılsın , uzun zaman oldu :D bu sana dinlettigim sarkı, yane yeni bisi yok henüz ama face sayfasını takip et orada yeni seyler paylascam zamanla :) insallah
    bir james hetfield evrimi geçirecekse sesin, seve seve bekleriz

Bu arada yeni şarkın geldikçe güncelle burayı

• Evet yahu baya oldu :) iyiyim sen nasılsın, her şey yolunda mı.
    Beğenmiştim zaten tekrar dinleyeceğim neden engel oluyorsun
    Elinizi çabuk tutun
  • hehe buyur tabi istedigin kadar dinle :D herşey yolunda cok sükür ,yane grup içi sorunlar oldu da ara verdik birsüre ama beste yapımına devam ediyoruz biraz tuhaf durum yane :D
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    gücelliycem dostum bu arada bi dahaki sefere bizide cayla :D
  • ulaaaaaan gardaşımm :D nası gidiyo çalışmalar napıcan ygs de
  • quote:

hehe buyur tabi istedigin kadar dinle :D herşey yolunda cok sükür ,yane grup içi sorunlar oldu da ara verdik birsüre ama beste yapımına devam ediyoruz biraz tuhaf durum yane :D

Oo Allah sabır versin yav zor oluyordur elbet ama bir sanatçı profesyonelliği ile çalışmalara devam kolay gelsin

Kaan şimdi neden beni ifşa ediyorsun ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 3 Mart 2014; 22:25:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

ulaaaaaan gardaşımm :D nası gidiyo çalışmalar napıcan ygs de

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

ulaaaaaan gardaşımm :D nası gidiyo çalışmalar napıcan ygs de

+1

hacı valla şarkı güzel listeme ekledim dinliycem aklıma geldikçe

aman be tanıyan tanıyo seni :D esra nerelerde selam söyle görürsen bak aklıma geldi senide görünce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.