bizim trade işi ne oldu ya s kabutops 1 m expli g mewtwo+d raikou+g rauqeza ya ne oldu koymustum gelmedi bende geri aldım
quote:Orjinalden alıntı: Kaptan_Jack_Sparrow Vazgeçtik ayrıca saçma sapan konuLar açıp durma PM die bir$ey var +1 PM diye bi$e var
quote:Orjinalden alıntı: _wIzI_ quote:Orjinalden alıntı: Kaptan_Jack_Sparrow Vazgeçtik ayrıca saçma sapan konuLar açıp durma PM die bir$ey var +1 PM diye bi$e var +1 BanLanmak istiyosun gaLiba
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: _wIzI_ quote:Orjinalden alıntı: Kaptan_Jack_Sparrow Vazgeçtik ayrıca saçma sapan konuLar açıp durma PM die bir$ey var +1 PM diye bi$e var +1 BanLanmak istiyosun gaLiba +1 bizimde çorbada bi tuzumuz olsun!
quote:Orjinalden alıntı: ulTRman ya + bilmem kaç yazanlara sinir oluom post kasıolar BU ARADA +1905 + herhangi bir rakam o arkada$a katıLıyorum demek
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: ulTRman ya + bilmem kaç yazanlara sinir oluom post kasıolar BU ARADA +1905 + herhangi bir rakam o arkada$a katıLıyorum demek bunu herkes bLiyordurda bende rahatsız oLuyorum.. katıLıyorum dyn nie + bLmemkaç? yok artık +rep dyn...
quote:Orjinalden alıntı: grmrpr13 quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: ulTRman ya + bilmem kaç yazanlara sinir oluom post kasıolar BU ARADA +1905 + herhangi bir rakam o arkada$a katıLıyorum demek bunu herkes bLiyordurda bende rahatsız oLuyorum.. katıLıyorum dyn nie + bLmemkaç? yok artık +rep dyn... Kısa oLduqu için koLay oLuyo yazması . Yarım saat yazmaktansa
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: grmrpr13 quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: ulTRman ya + bilmem kaç yazanlara sinir oluom post kasıolar BU ARADA +1905 + herhangi bir rakam o arkada$a katıLıyorum demek bunu herkes bLiyordurda bende rahatsız oLuyorum.. katıLıyorum dyn nie + bLmemkaç? yok artık +rep dyn... Kısa oLduqu için koLay oLuyo yazması . Yarım saat yazmaktansa katılorum yazmak yarım saat sürüosa senin yaz dığın 2 saat sürüodur
quote:Orjinalden alıntı: ulTRman quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: grmrpr13 quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: ulTRman ya + bilmem kaç yazanlara sinir oluom post kasıolar BU ARADA +1905 + herhangi bir rakam o arkada$a katıLıyorum demek bunu herkes bLiyordurda bende rahatsız oLuyorum.. katıLıyorum dyn nie + bLmemkaç? yok artık +rep dyn... Kısa oLduqu için koLay oLuyo yazması . Yarım saat yazmaktansa katılorum yazmak yarım saat sürüosa senin yaz dığın 2 saat sürüodur +SONSUZ
quote:Orjinalden alıntı: ((-_-)) quote:Orjinalden alıntı: ulTRman quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: grmrpr13 quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: ulTRman ya + bilmem kaç yazanlara sinir oluom post kasıolar BU ARADA +1905 + herhangi bir rakam o arkada$a katıLıyorum demek bunu herkes bLiyordurda bende rahatsız oLuyorum.. katıLıyorum dyn nie + bLmemkaç? yok artık +rep dyn... Kısa oLduqu için koLay oLuyo yazması . Yarım saat yazmaktansa katılorum yazmak yarım saat sürüosa senin yaz dığın 2 saat sürüodur +SONSUZ +ceza