Şimdi Ara

VW 1 haziran zammı geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
11.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanadaki işçi arabasını türkiye de prestijli diye alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu avrupa ülkelerinde en çok satan araç golf
    tesadüf mü
  • bence şimdi satışlar daha çok artar ,alanlar bak şu fiyata araba aldım diye hava atacak netice de :)
    yahu bu millet bir yerlerden gömü falan mı buluyor nedir ?
    182.500 tl. ye fosfos aldım diye kasıla kasıla yaşayacak :)
    70-80 li yıllarda çok az kişide araba vardı ve arabası olanlara zengin gözüyle bakılırdı ,galiba oralara doğru gidiyoruz
  • Vosvosa bildiğin premium muamelesi yaparsan bayilerde haliyle ithal ettikleri araçları premium sanmaya başlıyor.kimseden itirazda çıkmayınca artık Allah ne verdiyse.ama değişen bişey olmayacak.yine forumda geyik konusu olacak ve vosvos TR'de satış rekorları kırmaya devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah daha da artar hiç umrumda değil :D %51 uzaydan gelmedi her şeye her boka getirin zam kurbanınız olayımm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kral vw kullanıcısı düşünsüni, vag grubuna hasta olan / fanboylar en fazla araçlarına 2 sene biniyor. Onlarda farkında tehlikenin başkasının elinde patlatıyorlar.

Fiyatı artsın oh merkel oh merkel unde bahhh :D
  • zamcık
  • daha da artar satışlar bakın da görün. seveni silkelerler silkeleyeni severler diye bir laf vardır..
  • Geçen ay satışları yardırmışlar gene, ikişer bin satmış Passat,Polo. Tiguan bile 1000'den fazla satmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Her fiyat güncellemesinde böyle konu mu açılacak ?

Adı güncelleme değil. Zam.
  • Banane gardasim ben pazzati yuroyla mi aliyom?? Tela ile aliyom ee beni ilgilendirmez dur lan o baska konuydu

• Ev parasına golf. Hayret gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

quote:

işte benim vag grubum

3. dünya ülkeleri sayesinde var olan, kenar mahalleli ile pazar payına sahip olan şirin sevimli markaları volkswagen (halk arasında vosvogen, folksvagın, fosfoken, vosvos olarak da bilinir) fiyat güncellemesi!! yapmış

lan zam o zam

eliniz alışsın zam deyin, biri gelmiş her fiyat güncellemesinden sonra diyor...

gayet güzel

inşallah golf 200 polo 140seviyesini görür

adamlar hak ediyor kardeşim, avrupada amerikada aynı fiyata sahip araçlar içinde ülkemizde en pahalı satılan vw, buna rağmen preminyum abi tok gapı sesi var şahane yol tutuyor maşallah tü tü denilen marka gene vw

arızaları, distribütörü, bayileri, servisleri, aynı fiyat bandındaki araçlardan donanım olarak geride kalması vs vs hiiç önemli değil

kapı sesi yeter

alan arkadaşlar her gün tüm kapıları bagaj dahil açar kapatırsa bence parasını kurtarır

o tat onlara yeter

bu ülke vw emisyon skandalında fiyatları düşer alırız diyenlerin ülkesi, sonra vw zam yapmıştı

Çaktırma hocam alanlar buzdolabı beyazından memnun

Chrysler 300C'ler Lancia Thema'lar Chevrolet Tahoe'ler bize kalıyor

Piyasayı yükselteceksin

bişey olmaz hocam merak etme

10yıldır vw anlatıyoruz dolardan hızlı yükseliyo maşallah

2. eli sağlam diye alanlar baya var

onlar güle güle kullansınlar

300C her tür fiyatıyla themayı gömer aslında ama ikisi de çok şahane

neyse konuyu dağıtmayalım

passat şahane araba, 300.000 olsun gene verilir

golf de parasına göre çok iyi, buradan doğuş yetkililerine sesleniyorum az zam yapın ötvsi artsın fakir fukara binmesin premium araçlara

Opak beyaz olacak birde. Tok kapı sesi yeter

Yol boyu kapı açıp kapatırız

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hahaha şaka gibi forum, bu mesaja uyarı vermişler görün.

VW 1 haziran zammı geldi

Sıraya girenler sıra beklerken Doğuşun deposuna gelsinler. Göz alabildiğine vw dolu. Öyle böyle değil, resmen araba tarlası.

Hepsi de opak beyazz

Siz sipariş verdikten sonra kişiye özel üretim yaptığını düşündüğünüz Doğuş zaten burada bekleyen arabayı sevk ediyor. Size Alamanya'lardan araba geldiği filan yok.

Tarlada 3 ayını dolduran sevk ediliyor, alanda almanyadan geldi diye birde zam farkı veriyor

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Otomobil Bölümü Kuralları:

https://forum.donanimhaber.com/b-font-color-f00-otomobil-bolumu-kurallari-font-b--64194493

3- Marka veya modelleri hakkında yazılan teneke, döküntü vb. söylemlere uyarı verilecektir.

hangi marka olursa olsun kullandığınız "çöp" tabiri üstteki 3. madde gereği cezai yaptırımla sonuçlanmıştır.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Ceza vermeden Onced uyarsaydınız daha ıyı olurdu. Sonucta herkes bunu bılemez, cunku dıger forum bolumlerınde boyle sebeplerden uyarı verılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 2 Haziran 2017; 21:22:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işte benim vag grubum

3. dünya ülkeleri sayesinde var olan, kenar mahalleli ile pazar payına sahip olan şirin sevimli markaları volkswagen (halk arasında vosvogen, folksvagın, fosfoken, vosvos olarak da bilinir) fiyat güncellemesi!! yapmış

lan zam o zam

eliniz alışsın zam deyin, biri gelmiş her fiyat güncellemesinden sonra diyor...

gayet güzel

inşallah golf 200 polo 140seviyesini görür

adamlar hak ediyor kardeşim, avrupada amerikada aynı fiyata sahip araçlar içinde ülkemizde en pahalı satılan vw, buna rağmen preminyum abi tok gapı sesi var şahane yol tutuyor maşallah tü tü denilen marka gene vw

arızaları, distribütörü, bayileri, servisleri, aynı fiyat bandındaki araçlardan donanım olarak geride kalması vs vs hiiç önemli değil

kapı sesi yeter

alan arkadaşlar her gün tüm kapıları bagaj dahil açar kapatırsa bence parasını kurtarır

o tat onlara yeter

bu ülke vw emisyon skandalında fiyatları düşer alırız diyenlerin ülkesi, sonra vw zam yapmıştı

Çaktırma hocam alanlar buzdolabı beyazından memnun

Chrysler 300C'ler Lancia Thema'lar Chevrolet Tahoe'ler bize kalıyor

Piyasayı yükselteceksin

bişey olmaz hocam merak etme

10yıldır vw anlatıyoruz dolardan hızlı yükseliyo maşallah

2. eli sağlam diye alanlar baya var

onlar güle güle kullansınlar

300C her tür fiyatıyla themayı gömer aslında ama ikisi de çok şahane

neyse konuyu dağıtmayalım

passat şahane araba, 300.000 olsun gene verilir

golf de parasına göre çok iyi, buradan doğuş yetkililerine sesleniyorum az zam yapın ötvsi artsın fakir fukara binmesin premium araçlara

Opak beyaz olacak birde. Tok kapı sesi yeter

Yol boyu kapı açıp kapatırız

en sevdiğim renk

apple'a mail attım

vw alıcam opak beyaz iphone çıkarın diye

hepsi set olucak

buzdolabımı da değiştiricem inşallah

arabamla aynı renk olsun, ezik vuruk olursa buzdolabından söker arabaya ekleriz

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi diyorsun da, şimdi bana golf kalitesi civarında, highline donanımda 1.4 otomatik araç önersen kaç tane var? Astra falan dersen cidden kalitesi yaklaşmıyor, 308 falan iyi onda ikinci el yok ve arka hacim dar. Benim şu özelliklerini saydığım makyajlı golfü bu ay 107'ye renk farkı, boya koruması dahil aldım, o ayarda bir astra alsam dynamic donanımla falan 98'e falan gelecek. Ben de haliyle aradaki 8-9 farka daha kaliteli daha az değer kaybeden araç aldım. Yol tutuş diyeceksin, bende bağımsız var astra artık malum. Haliyle evet orada yazılan fiyatlardan alınmaz ama şu aylar makyajlı golf için fiyat anlamında iyi aylardı, makyajlıların yolda görünmesi kazık yemekten değil, kampanyalardan. Şu yazılan fiyattan ben de almam zaten, ama 8-9 farka da bariz daha kaliteli ve ikinci elde de canını sıkmayan araç alıyorsun kendi adıma tercih edilebilir buluyorum. Bugün doluluğu yeterli c segmenti otomatik bir araç için 95'in zaten üzerine çıkılacak mecbur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adieu kullanıcısına yanıt
    1.4tsi 150 highline dsg golf 120 lira
    geçen teknik otoda 118i için öylesine fiyat sordum, 115 e kadar ineriz dediler zorlasam 105-110 arası alınır
    ben golf kötü araba demiyorum ama vw fiyat işini biraz abarttı premium markalarla arasında bir fark kalmadı
    dsg tehlikesi de ayrı bir durum
    golfe verilecek paraya 1 serisi alınabiliyor artık
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aracı ailemle kullanan biriyim, 1 serisi afedersin kabir gibi resmen, zengin çocukları eğlensin diye üretilmiş bir model. A serisi desen o da klostrofobik ve malzeme ciddi manada berbat. Zaten bu segmentte hacmen küçük aileye gelen kala kala hyundai i30, Opel astra ve vag araçları kalıyor. Öyle olunca da fiyat meselesinde dediğim fiyatlara golf makul kalıyor, ancak dediğiniz fiyatlara da golf mantık dışı kalıyor. Fiyat anlamında sunduğu motor şanzımanla o sınıfta en makul astra kalıyor, leon bile artık fiyat olarak f/p aracı değil. Şahsım adına açık konuşayım o paralar cebinden çıktıktan sonra her yanı trim sesi olan ve iç mekanı berbat olan leon ve astra'ya binmek istemem, ki ikisi de torsiyon bir de...
    Son satışta yükselen a3'de bana bunu göstergesi geldi. A3'ün boş paketleri vergi dilimine girmiyor malum, tüketici de belli ki cebinden yüksek meblağ çıktıktan sonra boş da olsa daha iyi markaların araçlarına yönelme eğilimi göstermiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.