Şimdi Ara

VW 2017 Model Fiyatlarını Açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/200112/31122001.xml Al kardeşim bak bakalım hangi para birimi daha değerli hangisi değersiz tabi anlayabilecek kapasiten varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azatin A kullanıcısına yanıt
    kardeş merak etme ben aklımın zekatını versem sana fazla gelir de, sen bana kur yollamışsın kuru bizde biliyoruz ben para değerinden bahsediyorum!
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen aklının zekatını verebilecek kadar aklın yokken zekat vermeyi düşünme hükümetin haberlerini okumaya devam et senin için soba borusuyla masa tenisi topuyla hesaplanan enflasyonla düşünmemeye devam et benzin olmuş 5 küsür lira. özel tüketim vergisi tekneler yatlar için kaldırılmışken günümüz için şart olan otomobile %45 vergi öde bir araba için 10 sene çalış bir ev için ömrünü ver. Oğlunu kızını da mı düşünmüyorsun. devlet fakirleri bu kadar ezerken zenginleri daha zengin yapmak için uğraşmalarını umursama. ne diyeyim kardeş Allah diğer dünyada zulüm eden zalimlere cezalarını verir.

• azatin A kullanıcısına yanıt
    17-18 yaşında bir genç için fazla iddalı konuşuyorsun, soba borusu, masa tenisi topu geyiği yapma, tüm enflasyon hesaplamaları avrupa birliğine entegre ve aynı şekilde hesaplanıyor, bilmiyorsun atıyorsun, zeka olayında da şaka yapmıyorum gerçekten zekatı sana da senin gibilerin alayına da yeterde artar
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Allah sonunu hayır etsin kardeş. gönlün el veriyorsa bu ülkenin bu halde olmasına sana hiçbir şey anlatamam.

• Euro 4 ün altına indi. Muhtemelen herşey rutin giderse 3.70-3.80 e kadar düşecek gibi. Bakalım fiyatları indirecekler mi ? Bu ülkede 100 binlik bir araç en az 40 bin pahalıya satılıyor maalesef. Ederi 60 bindir gözümde. Bu ülkede ötv nin alınmayacağı günleri görecek miyiz acaba ? Ahh be Karaoglan ! İyi adamdın hoş adamdın ama bu ülkenin başına ötv yi musallat etmeseydin iyidi be Karaoglan...Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

17-18 yaşında bir genç için fazla iddalı konuşuyorsun, soba borusu, masa tenisi topu geyiği yapma, tüm enflasyon hesaplamaları avrupa birliğine entegre ve aynı şekilde hesaplanıyor, bilmiyorsun atıyorsun, zeka olayında da şaka yapmıyorum gerçekten zekatı sana da senin gibilerin alayına da yeterde artar

kardeş işin zor allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

brezilya'da 3 yıl içerisinde 7 şubat mit krizi, gezi olayları, 17-25 aralık, 7 haziran ve 15 temmuz olayları yaşansaydı şimdi brezilya diye bir ülke yoktu neyin davasını güdüyorsun burda?

Edit: 6-7 ekim olaylarını eklemeyi unutmuşum!

Yaşandı zaten.Açın okuyun, şu an darbeciler yönetiyor Brezilya'yı.

Gezinin birebir aynısı yaşandı 2-3 kez.(ulaşım protestosu, dünya kupası protestosu, açlıktan ölecez batıyoz protestosu vs.). Yolsuzluk skandalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 4 Şubat 2017; 9:7:33 >
  • Burada dert yanıpta hayıflananlardan kaç tanesi EVET diyecek gerçekten merak ediyorum.
  • Bunda şaşırılıcak birşey yok. Daha güncel euro kuru girişli araçlar gelmedi. 4tl euro girişli araçların fiyatlarını görün asıl siz. 2017 sonuna kadar 100.000tl altında c segment araç kalmayacak.

90 lı yıllarda bir d segment otomobil bir daire parasıydı. Gene o yıllara dönüyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu çıkmış yine

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    bahaman tl'nin değer kaybettiğinin farkındayız bizde bu konu vesilesiyle gereken yerlere mesaj gönderiyoruz sadece, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
    yoksa adı konmasada ülkenin para birimi euro veya dolar zaten yediyüz göbekten dışarı bağımlıyız şşşt çaktırma dışarıya tl gösteriyoruz sadece :)
    dinlehttps://www.youtube.com/watch?v=5yCx_YR791Q
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    evet farkındayım, derdim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bunda şaşırılıcak birşey yok. Daha güncel euro kuru girişli araçlar gelmedi. 4tl euro girişli araçların fiyatlarını görün asıl siz. 2017 sonuna kadar 100.000tl altında c segment araç kalmayacak.

90 lı yıllarda bir d segment otomobil bir daire parasıydı. Gene o yıllara dönüyoruz.

Döndük zaten.Dolu D sınıfı siradan araçlar 200 bin TL 200 bin TL ye Samsunda sıfır 3+1 daire alınıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefila N kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı hocam ama bizi duyan, duysa da adam yerine koyup önemseyen yok malesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.