Şimdi Ara

VW 2017 Model Fiyatlarını Açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralik sonunda 95 e aldigim golf 110 oldu , 2 ocakta 138 e aldigim amarok v6 165 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların yükseldiği falan yok beyler, açın bakın döviz olarak Tr'ye giriş fiyatları yıllardır ayni, bizim cebimizdeki TL değer kaybetti sadece. Fakirleştigimiz içinde bu fiyatlar pahalı geliyor. Adamlar bencr ucuz bile satıyor bu vergilere ve euro fiyatına göre.

• Ocak sonunda 58.000 TL'ye Polo 1.2 TSI Comfortline DSG aldım, şuan 66.100 , şaka gibi.

• Arkadaşlar onlar zam yapar. Fakat alıp almamak bizim elimizde. Bu fiyatlara alan olursa boş pasatı 200 bin liradan satarım. Niye satmayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

brezilya'da 3 yıl içerisinde 7 şubat mit krizi, gezi olayları, 17-25 aralık, 7 haziran ve 15 temmuz olayları yaşansaydı şimdi brezilya diye bir ülke yoktu neyin davasını güdüyorsun burda?

Edit: 6-7 ekim olaylarını eklemeyi unutmuşum!

er bu kadar krizi ben mi cikardim, devlete bunlari ben mi doldurdum?

sen bana efelenecegine dusunsene bunlar olmasa senin paran simdi nerelerde olurdu.. teget gecti derdin olur biterdi.. sanki babam yonetiyor ulkeyi onbes senedir. asil seninki neyin kafasi, geyik?

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl saçma bir mantık, bizde de yaşanmasaydı . Orada Yaşanmaması Brezilya'nın başarısı.Üretim yok , bilim yok , sanayi yok. Bunlar değil sebep evet sizin saydıklarınız . hep bahane bulmaya devam edin.

• çenenizi boş yere yormayın.

Otomobil ve hafif ticari araç satışı yüzde 8 arttı
    http://aa.com.tr/tr/ekonomi/otomobil-ve-hafif-ticari-arac-satisi-yuzde-8-artti/739905
  • yarın döviz düşse bu fiyatları indirmez vicdansızlar
  • 2017 Golfler makyajlı mı?

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    elegantt E kullanıcısına yanıt
    @CemUsUs
    Bunlar olmadan önce 2001 yılında paran Angoladan sonra dünyanın en değersiz parasıydı sondan ikinciydi. Bunların devlete doldurulmasını hiç karıştırma onların neden zamanında desteklendiğini sende çok iyi biliyorsun? Bir laiklik elden gidiyor, bir şeriat geliyor geyiğiyle kapatıyordunuz %50 oy almış partiyi, ondan sonra ''dovloto bonloro kom doldordo'' dersin, bilmezmisin denize düşen yılana sarılırmış!!

@elegantt
    ''Üretim yok , bilim yok , sanayi yok'' öyle mi, yazıklar olsun. Sana tavsiyem zorda olsa ülkenizle gurur duymaya çalış, vatanınızı sevmeye çalış, emin ol vatan sevgisinin bir zararını görmezsin!
  • quote:

@CemUsUs
    Bunlar olmadan önce 2001 yılında paran Angoladan sonra dünyanın en değersiz parasıydı sondan ikinciydi. Bunların devlete doldurulmasını hiç karıştırma onların neden zamanında desteklendiğini sende çok iyi biliyorsun? Bir laiklik elden gidiyor, bir şeriat geliyor geyiğiyle kapatıyordunuz %50 oy almış partiyi, ondan sonra ''dovloto bonloro kom doldordo'' dersin, bilmezmisin denize düşen yılana sarılırmış!!

@elegantt
    ''Üretim yok , bilim yok , sanayi yok'' öyle mi, yazıklar olsun. Sana tavsiyem zorda olsa ülkenizle gurur duymaya çalış, vatanınızı sevmeye çalış, emin ol vatan sevgisinin bir zararını görmezsin!

ben rengimi belli etmis degilim, kimseyi bir yere doldurup kimseyi kapattigim yok.

ama sen belli ki insanligindan cikmis bundan sonraki hayatini borazan olarak devam ettirmeye karar vermis bir sahsiyetsin. borazanlarla konusulmaz, burasi politikanin yeri de degil konu disi. ben bir gercegi ortaya koydum, 6 eylul 15 temmuz diye karistiran sensin cevabini da aldin. yuru git otmeye devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

çenenizi boş yere yormayın.

Otomobil ve hafif ticari araç satışı yüzde 8 arttı
    http://aa.com.tr/tr/ekonomi/otomobil-ve-hafif-ticari-arac-satisi-yuzde-8-artti/739905

elde kalan 2016 modeller onlar.

2017 modellerin satışını görecek herkes..

bu sene otomobil satışları çok düşer..
  • 76ya aldigim 95 olmus vay arkadas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@CemUsUs

@elegantt

Beni bugün ilgilendirir yemişim geçmişi ben şuan memur maaşımla standart aile arabası almak için maaşımın 30 katını veriyor muyum veriyorum.Hükümetin görevi vatandaşlarına daha iyi bir hayat sunmak değil mi?Şuan hayat şartlarım giderek kotulesiyorsa bu hükümetin suçudur.Devleti yönetmek herkesin harcı degildir ileriyi goremeyen kırmızı başlıklı kız gibi sürekli kandirilanlar başka alanlara yönelsinler devleti yönetmesinler

• ucuz veriyorlar hala araba bizde araç değil statü simgesi.2015 modeli 2016 ile değiştiririz 2017 makyajlı olursa 2016 yı satar makyajlıyı alırız.Hiçbir halt üretmeden bu kadar tüketen bir millete az bile.Dizel otm highline golf 120 bin şu araba benim gözümde 80 bin tl etmez.İçiniz acımıyor mu ya cidden parayı yolda bulsam ben yine o paraya golf almam.Az paranızın kıymetini bilin.Telefonu kullanmayı bilmeyiz arabayı kullanmayı bilmeyiz ondan sonra niye bu kadar pahalı?Ne pahalısı bizim gibi manyak bir millete ucuz bile veriyorlar.İphone en ucuz modeli 6 bin arabalarında 100 binden başlaması lazım.
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Böyle araştırıp etmeden konuşan insanlar cahil insanlardır boşu boşuna muhattap olup canınızı sıkmaya değmez anlamazlar o meşhur 2001 krizi dediğin krizde dolar 1.4 ile yıl sonu kapatmışken şuan 3.74 gidip 2001 deki paradan 6 sıfırı atmadan işlem yaparak angoladan sonra ki en değersiz para birimi türk lirası demek de tam bir cahilin işi olsa gerek zaten.

• Arkadasim araçlarin fiyatlari belli euro kuruyla çarp bak bakalim fiyatlar mi artmis develüasyon mu olmuş!!
    Vergi konusunu gelince az yetmez!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 3 Şubat 2017; 7:34:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fss1403 kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. Makyajlı Golf'lerin ancak Haziran'dan sonra ülkeye gireceği söyleniyor, kesin bilgi değil ama.
  • azatin A kullanıcısına yanıt
    Evet cahil insan araştırıp etmeden konuştuğun için cahil olduğunu belli ettin, gir eski kayıtlara ve sıralamalara bak araştır eğer dediğim doğruysa ve angola ile birlikle son 2 sırayı paylaşıyorsak forumdan sonsuza kadar uzaklaşacak mısın??
  • 2017 Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 240 HP DSG 266.200 TL
    http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.