Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
450.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende amarok kullanicisiyim arac ile uzun yol yaptim 100-110 km hizlari asmadiginiz takdirde ekonomik fakat yuksek hizlarda 12-13 litreleri buluyor
    arazi kullanimi ise bazi tadilatlardan sonra cok iyi randiman aldim
    yukseltme kiti, lastik ve havali defransiyel kilidinden sonra
    eski d-max tan sonra bu arac daha rahat ama uzun donemde isuzu saglamligini ve sorunsuzlugunu bu aracta gorebilirmiyim bilemiyorum
  • Vergisi nedir peki bu amarokların
  • Vergisi 1052 TL yıllık.

Benim araçta çok büyük sorunlar çıktı. iade için ihtarname yolladık, muhtemelen hukuksal süreç başlıyacak. Ama artık kesinlikle yeni bir araçla takas dahi düşünmüyorum.

Paramı iade etsinler yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergin3

Vergisi 1052 TL yıllık.

Benim araçta çok büyük sorunlar çıktı. iade için ihtarname yolladık, muhtemelen hukuksal süreç başlıyacak. Ama artık kesinlikle yeni bir araçla takas dahi düşünmüyorum.

Buyuk geçmiş olsun , hukuksal süreci de buradan paylaşırsan seviniriz.

Bu arada hangi Bayiden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergin3

Vergisi 1052 TL yıllık.

Ne sorunlar çıktı acaba?
  • Arkadaslar bende de 4x4 highline amarok var. Off road tusuna bastigimda hic bir tepki vermiyor nasil calistirabilirm? Yavas giderkeb mi dururken mi viteste mi bosta mi nasil?
  • İyiki yazılanları okudum... Bende DSG li gelirse alayım mı diye düşünüyordum... Ama sanırım düşünmeye gerek yok.. Şu an için Toyota Hilux 3.0 Otomatik kullanıyorum ve muhteşem bir araç. Tek bir kusuru var Ön koltukların yükseklik ayarı bel destek ayarı olmaması birde özellikle kış şartları için yan aynalarda ısıtma olmaması rezil bir durum onun dışında mükemmel bir araç...
  • Amarok kullanıcıları için kasa kapatma seçenekleri:

Volkswagen Amarok Fullbox

http://www.afcarfiber.com/galeri/70/17

Volkswagen Amarok Camlı Kabin

http://www.afcarfiber.com/galeri/69/17
  • Alınırki Bu Tabi öğrenci olmasak
  • Amarok hakkında özet yorumlar. Toyota demeden önce bir bakın

http://www.volkswagen-vans.co.uk/amarok-range/amarok/reviews/
  • Bu arada Ford Ranger dünyada NCAP den 5 yıldız alan ilk pikup oldu.

Birde tipi güzel olsa gönlüm kayacak ama şimdilik hala Amarok diyorum ;)
  • Pek trafikte göremiyoruz.Sanırım pek tutulmadı.1-2 yıl sonra belki...Şimdiden sorunlu ise ilerde çözülür herhalde...
  • vw amarok sahipleri ile ayın 25 yani önümüzdeki hafta cuma (25 kasım 2011) günü şişlide bir saat süren bir toplantıya katılmak isteyenlere 100 tl verilecektir. Toplantının amacı wv amarok kullanıcılarının amarok modelinin artıları ve eksilerini söylemeleri ve sorulan sorulara cevap vermeleri tarzında olmaktadır. Sohbet şeklinde bir toplantı geçmektedir.
    katılabileceklerin cep tellerini bana e-mail(caesar166[at]hotmail[.]com) yada pm ile atması gerekmektedir.

saygılarımla...
  • Selam.4x4 higline aldim.
    73 den 68 indirdikleri icin.
    3 gun oldu biniyorum Allah bozmasin cok memnunum.
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Selamlar
  • Araç daha çıkmadan bir bayide highline vardı tabi sürmedik kimsede yok bir şey bilmiyoruz galeride duran arabaya hayran kalmıştık babamla ben o şöför koltuğuna oturduğumda müthiş hissetmiştim.Şimdi iyi ki almamışız diyorum nedense bu arabayı alsaydık çok pişman olacaktık diye geçiyor içimden .
  • Arkadas amarok i ilk alanlardanim, aracımı sık kullanmıyorum sadece gezilerimde kullanıyorum ( İstanbul dışı ) şu an 7000 km de memleketin 3/1 bölümünü gezdim ve araca kasa kapama ve tavan bar' ından başka birsey yaptırmadım , ve çok memnunum bu ara aracım 4*4. Kilitli difransiyel ,,, Bu tip araçlardan ne bekliyorlar bilmiyorum ama ben çok gezen biriyim yaz kış demeden memleketi dolanıyorum, yazın araçta üstün performans yasadım , kumsal, sürülmüş tarla yol dısı Traktör yolu, cunda adası ile maden adası arası denize sokmak, vs daha birsuru olay yer bunları yaptım, bu arada avcı değilim ama memlekette esim beraber domuz avına çıktım esim arabayı sürdü, ben kasadan av yaptım ve dana büyüklüğünde domuzu vurdum arabayla çekip köpeklere getirdim. Aranın debriyaj sert bilmem ne diyen arkadaslar esim sürdü aracı domuzu almak için sürülmüş tarlaya soktu. Daha çok şey anlatırdım ama kafa yormuyum.. Araç benim gibi tiplerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor, eğer araçtan yüksek performans bekliyorsanız gidin hummer alın ,, Kış lastiği takıcam ve size kısın nasıl bir araç yazarım artık Kartepe , Bolu , Uludag, Erzurum, Sivas, Artvin , Doğubeyazıt performansını ... Saygilar

• arazi şanzımanında karınca yürüyüşü olduğu doğrumu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpartal

Selam.4x4 higline aldim.
    73 den 68 indirdikleri icin.
    3 gun oldu biniyorum Allah bozmasin cok memnunum.
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Selamlar

hangi bayiden aldınız acaba ?

Su anda fiyat listelerine baktıgımda 74 goruyorum aldıgınız aracın fiyatını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahdincer -- 29 Kasım 2011; 14:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetti007

arazi şanzımanında karınca yürüyüşü olduğu doğrumu....

evet , vitese takıp ayagınızı gazdan cekiyorsunuz , o ufak ufak aşıyor tepeleri ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahdincer

Bu arada Ford Ranger dünyada NCAP den 5 yıldız alan ilk pikup oldu.

Birde tipi güzel olsa gönlüm kayacak ama şimdilik hala Amarok diyorum ;)

yeni 2012 kasasını gördünüz mü Ford'un bence gayet güzel, biri 5 yıldız biri 4 yıldız, birinin geçmişi müthiş bir truck tecrübesi,(f150,250,srt etc)
    öteki ilk defa bu sınıfta bir model üretiyor.
    yeni ford vw i ciddi zorluycaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.