Şimdi Ara

VW AMAROK TRT ZOR YOLLARA DAYANAMADI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
16
Favori
65.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 19can84

Vw gibi zaten dayanıklılık olarak iddiasız bir firmanın tarihinde ürettiği ilk pick up'ının bir de " zor yollar" için alıyorsan, hiç kabahati vw'de aramayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

VW günün arabasını üretir o yüzden çok satar. Geleceği düşünmez.

90 küsürlü yıllarda üretilen Golferin sadece iyi bakılanları yollarda ancak o yıllarda üretilen Japon otomobillerinin çürüğüde yolda sağlamıda yolda

O yıllarda üretilen Golfler çoğu rakibinden üstündü belki ancak hırpalanmaya gelmeyen araçlardı.

Bu mesajdan VW kötüdür, kakadır mesajı çıkmasın. Golf 7 çok güzel araç ancak zamana dayanamayacağı aşikar. Gerçi bugün üretilen Corolla'da büyük ihtimal 10 yıl sonra dökülecek.

cidden taktıre sayan bı yorum golf gunu dusunuyıor gelecege yonlık bı aracı yok

• Bu arada cummins dizel motorun sesinin güzelliğine bakar mısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 10 Mart 2013; 10:41:42 >
  • Konu iyice sapmış, benim pick-upın seninkini döver denmiş. VW amaroktan nerelere geldik

bu aracı gerçek arazi koşullarında bizzat deneyen başka üyeler var mı acaba? varsa yorumları nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Toyota başlıklarını gördüğünde işini gücünü bırakıp gelen cihanair nerde

135 beygırlık 1.6 atmosferık toyota motorunun teknolojısının yetersız oldugunu savunuyor dıger konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 10 Mart 2013; 10:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Şaft kırılırken nasıl bir ses çıkarttı acabaa

tok bir ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Yakında programın ismini sanayi yolları diye değiştirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuz-adam

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Programı izledim.
    Mehmet Becce direksiyondaydı. Dize kadar karda çok dar bir yolda gitmeye çalışıyorlardı.
    Yolun yarısını da sel almış ve eriyen kar suları büyük taşları yola savurmuştu.

Aracın altı büyük bir kayaya gelince, kayanın sivri ucu hızla dönen şaftı tornada keser gibi kesti.
    Becce de ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

Aracın şaftını söküp 2. araçla sanayide bir ustaya götürdüler, usta şaftın içine daha ince bir boru kaynatarak tamir etti.

Acaba Amarrok'un şaftı ince miydi, yoksa hangi araç olsa bu durum gerçelkleşirdi?
    Bunu sormak lazım. Yoksa o yolda iyi gidiyordu araç.

o durumla kırk kez karşılaştım toyota hilux'la. bi halt olmadı. sorunun cevabı budur sanırım:)

üstüne kambs(kırsal alan merkezş bakım sistemleri) ile uğraşırken karakum çölünden sibirya'ya her tarafta kullandığım üç tane araç varki hakları ödenmez.

pajero, hilux, uaz hunter. bu üç araçtan daha sağlamını kimse üretemedi, her araçla yolda kaldım, balata sıyırdı, saplandı, bu üçü cık.

Hocam merakımı mazur göründe mesleğiniz nedir acaba?

haberleşme müh.

• Hilux akar, Amarok bakar. Kendini Afrika çöllerinde, tropikal ormanlarda hatta buzullarda ıspatlamış bir marka varken yeni maceralara atılmamak lazım.
  • amarok hilux yanında biraz balkon çocuğu kalır...biraz daha narindir kız gibidir.ama biraz daha lükstür...günümüzde suv kelimesi biraz anlamı dışına çıkmış.daha önce dağ bayır aracı anlamına gelen suv şuanda lüx jeep ve 4 çeker araçlar için kullanılır olmuştur.arazi testlerinde lada niva nın 400-500 bin tllik range roverları yediğine şahit olabilirsiniz.
  • toyotanın dayanıklılığı zaten herkesçe bilinen birşey. amarok bu dalın sosyetesi durumunda arkadaşlar. fakat ben isuzu d-max limited in süspansiyonunu bu sınıfın hiç birinde bulamadım o ne tatlı bir yaylanıştır :)
  • chevy silveradolar da bu alanda çok başarılı hatta bir testte ford f150 yi alt etmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyim çok önemli.vwnin hiluc gibi bir araç çıkarması için daha çok çalışması lazım.
  • parası çok olup nereye harcayacağını bilemeyenlerin arabası vw amorak iyi slogan
  • denk gelince izliyordum o proğramı Navara vardı sonra L200 bu canavarlardan sonra Amarok'a neden geçmişler anlamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

super duty o delikanlıyla birlikte hepsini çeker

F Serisine, özellikle F350 Super Duty King Ranch ve F150 SVT Raptor modellerine saygım sonsuz.

Ama Amerika pazarındaki Toyota modelleri de yabana atılacak araçlar değil.Mesela Toyota Sequoia ;

VW AMAROK TRT ZOR YOLLARA DAYANAMADI

Ama Türkiye'ye dönersek eğer, rakipleri arasında Hilux her zaman için ilk tercihim olur.Ranger'ı çok daha şık bulmama rağmen.

Geçen yıl dubaide çöl safarisinde binmiştim sequoia ya çılgın araç gerçekten :)

• Japonlar tartışmasız pick-up'da en iyi ama şu makinaya bitiyorum ya canavar valla

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:6:4 >
  • Türkiye şartları için en mantıklı araçlar L200 ve D-Max bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

şöylede bir canavar var. kendisine F650 diyorlar

Bu araç Ankara Çayyolunda geziyor sürekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.