Şimdi Ara

VW AMAROK TRT ZOR YOLLARA DAYANAMADI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
654
Cevap
16
Favori
65.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu adamların aracı soktuğu yere baktınız mı? unimog gibi bir alet bile zorlanır orada...bırakın japonlar yapsınmış, orada japonla girse daha mı farklı olacaktı
    benim bu zaman kadar kullandığım en yüksek konfor ile en zorlu arazi kabiliyetini sağlayan bir alet amarok...laf etti bal kabakları...
  • Yav arkadaş şu insanlara akıl sır ermiyor. Bir markanın binek aracını alan sanki markayı alıyor, sanki avukatı oluyor, nasıl bir ballandrıma, abartma, savunma, rakip tanımazlık, efendim benim aracım en iyidircilik. Auris alana toyota en iyi arazi aracını yapıyor, civic alana dünyanın en iyi motoru civic motoru, golf alana en kaliteli araba, seat alana en mantıklı araba çünkü diğer pahalı arabaları alan herkes aptal. Renault alan milleti salak görür çok para verir diye, toyota alana dünyadaki bütün arabalar sorunludur bir onunki sağlamdır, alfa alanın rakibi ferraridir, 90 model vtec süren rallicidir. 80 model toros süren için otomoatik vites tükaka, sorunlu sistemdir, volvonun en ucuz arabası alan tank zanneder malını. 3 tane pikap süren dünyadaki bütün pikapları bilmiş sayılıyor, almanlar yenilince biz de kaybetmiş olmuşmuşuz gibi. Bitmez bu tipler.

Yok japonlar süper yaparmışta, yok lüks ciplerin arazı kabiliyeti olmazmışta, yok pikaplar batar çıkamazmışta. Neyin fanatikliği anlamadım. Hepsi yapıyor işte..Salla babam salla online kahve köşesine hoşgeldiniz..

• Mini unimog

• gerçek offroad'çuların en son tercih edeceği modeldir amarok. trt'nin zaten neden kullandığı ortada: reklam.
  • 16:35 teki adamın ifadesi çok çarpıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Yav arkadaş şu insanlara akıl sır ermiyor. Bir markanın binek aracını alan sanki markayı alıyor, sanki avukatı oluyor, nasıl bir ballandrıma, abartma, savunma, rakip tanımazlık, efendim benim aracım en iyidircilik. Auris alana toyota en iyi arazi aracını yapıyor, civic alana dünyanın en iyi motoru civic motoru, golf alana en kaliteli araba, seat alana en mantıklı araba çünkü diğer pahalı arabaları alan herkes aptal. Renault alan milleti salak görür çok para verir diye, toyota alana dünyadaki bütün arabalar sorunludur bir onunki sağlamdır, alfa alanın rakibi ferraridir, 90 model vtec süren rallicidir. 80 model toros süren için otomoatik vites tükaka, sorunlu sistemdir, volvonun en ucuz arabası alan tank zanneder malını. 3 tane pikap süren dünyadaki bütün pikapları bilmiş sayılıyor, almanlar yenilince biz de kaybetmiş olmuşmuşuz gibi. Bitmez bu tipler.

Yok japonlar süper yaparmışta, yok lüks ciplerin arazı kabiliyeti olmazmışta, yok pikaplar batar çıkamazmışta. Neyin fanatikliği anlamadım. Hepsi yapıyor işte..Salla babam salla online kahve köşesine hoşgeldiniz..

Bütün konular aynı çöplük, teknik bilgisi olan üç beş kişi var, onlar yazdıkça mest oluyoruz. Gerisi ortada işte

• quote:

Mini unimog

Bildiğin canavar çoğu pick-up bırak kar küremeyi orda kendini bile götüremez

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Mini unimog

Bildiğin canavar çoğu pick-up bırak kar küremeyi orda kendini bile götüremez

Böyle şeyleri sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm bir video:

bu da uzaktan kumandalı :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inque -- 10 Mart 2013; 20:31:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Saatlerce, günlerce yolculuk yap, bilmem ne dağının tepesine çık, oradan sadece birkaç kare göster, sonra geri dön. Programın yüzde 90'ınında yolda giden arabayı göster. Yani araba reklamı yapacaksınız, anladık ama hiç olmazsa o kadar zahmete ve masrafa girip gittiğiniz yerleri de adam gibi gösterin.

program araç performansını incelemeye ve rehberlik için mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Saatlerce, günlerce yolculuk yap, bilmem ne dağının tepesine çık, oradan sadece birkaç kare göster, sonra geri dön. Programın yüzde 90'ınında yolda giden arabayı göster. Yani araba reklamı yapacaksınız, anladık ama hiç olmazsa o kadar zahmete ve masrafa girip gittiğiniz yerleri de adam gibi gösterin.

program araç performansını incelemeye ve rehberlik için mi ki?

Program; TRT'nin vergilerimizi çar çur etme, birilerini beleşten gezdirme, onlara zevklerini yaşatma gibi bir yapımı....
    TRT kanallarında bu şekilde birilerinin beleşe gezip güya program yaptığı bir sürü yapım var. Hele bir tanesinde, bir kız bir oğlan sokakta gezip vatandaşlara para dağıtıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 10 Mart 2013; 20:47:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Yakında programın ismini sanayi yolları diye değiştirirler.

Sanayi Yolları Taştan
  • EN GÜZEL EN İYİ OFFROAD PİCKUP I
  • vay izliyelim sabah unuttum izlemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi hikaye kartal ve station torosun yerini hiç bişey tutamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Çıkarım senle her yola, Toyota.

şu vaziyette de her yola çıkabiliyosan helal olsun

VW AMAROK TRT ZOR YOLLARA DAYANAMADI

Amerika'ya gidiyorsak Toyota cephesinde de şöyle bir delikanlı var

Videolarla destekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Bir araçta sıkıntı var diye tüm Amarok lar da sıkıntı olacak diye bir şey söz konusu değil.

Amarok en yüksek arazi kabiliyetine sahip pick up lardan bir tanesi.

Bunlar ayni makinelerin urettigi araclar degil mi?
    Tum amaroklar aynidir o zaman.
    El yapimi araba degil ki.

Her araç aynı şartlarda üretilir fakat aynı şartlarda kullanılmaz.

Ayrıca yukarıda söylediğim üretilen her araç sorunsuz yada sorunlu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Bir araçta sıkıntı var diye tüm Amarok lar da sıkıntı olacak diye bir şey söz konusu değil.

Amarok en yüksek arazi kabiliyetine sahip pick up lardan bir tanesi.

eminim en az alttaki resimdeki kadar kabiliyeti vardır hiç şüphem yok

Amarok un rakibinin F Serisi olduğunu düşünüyorsan bir şey demiyorum.

• Tamamen merakımdan soruyorum. Bir arazi aracının şaftı neden açıkta olur. Aracın altının sağa sola kayalara çukurlara sürteceği belli birşey. Amacı bu zaten. Şaftı muhafaza içine almak için bir engel mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Tamamen merakımdan soruyorum. Bir arazi aracının şaftı neden açıkta olur. Aracın altının sağa sola kayalara çukurlara sürteceği belli birşey. Amacı bu zaten. Şaftı muhafaza içine almak için bir engel mi var?

Safti gecirecek yer yok ki. Kapasalar bu sefer yukseklik azalacak. Biraz daha yukardan gecirmeye calissalar sanziman var. Capraz gecirseler cift saft gerekecek ve on dagitim merkezinin yanlara kaymasi gerekecek. Oyle olmak zorunda gibi birsey.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.