Şimdi Ara

VW BAYİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.4 TSİ manuel Passat Trendline araç almak üzereyim dizel jetta comfort manuel ile arasında kaldım ama son karar passat olsun dedik ve başladık bayileri aramaya birkaç bayi aradım ama sözbirliği etmişler indirim falan yok yıl sonu fırsatları olması için bu zamanlara kadar bekledim kampanyadan eser yok zam üstüne zamlar geliyor yazdan beri 3-4bin lira zam yağdı konuyu dağıtmayacak yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.

• Boşuna indirim falan beklemeyin.
    Kapıda sırada bir sürü adam bekliyor.
  • Ankara Vw Eskihisar/ tavsiye satış temsilcisi olarak Miraç beyi arayın derim,bayi politikası olarak % 2 indirim garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Ankara Vw Eskihisar/ tavsiye satış temsilcisi olarak Miraç beyi arayın derim,bayi politikası olarak % 2 indirim garanti
    Eğer bi tanıdığınız vasıtasıyla gitmesseniz indirim çok zor.Ama bayiyi bir şekilde tanıyan birini bulursanız küçük bi ikram alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Misterr

Eğer bi tanıdığınız vasıtasıyla gitmesseniz indirim çok zor.Ama bayiyi bir şekilde tanıyan birini bulursanız küçük bi ikram alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Trendline almanızı önermem. Araç D sınıfı standartlarına göre oldukça boş.
    Sıfır Comfortline'a bütçeniz yetmezse ikinci ellere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

Boşuna indirim falan beklemeyin.

haklısınız temmuzda golf için kaporasını veren biri 4000 lira gelen zammı kabul etmek istemiyordu kavga çıkmıştı bayide
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Piyasa şartlarında boş passata razı geldim kullanmayacağım bikaç özellik için 6000 tl fazla vermeyi göze alamadım teşekkürler öneriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

Piyasa şartlarında boş passata razı geldim kullanmayacağım bikaç özellik için 6000 tl fazla vermeyi göze alamadım teşekkürler öneriniz için
    İndirim işi yalan olur . Kaç Aydır Bekleyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes.E!

İndirim işi yalan olur . Kaç Aydır Bekleyenler var.

Alıntıları Göster
    İstanbul / General Oto / Aydın Bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu

Ankara Vw Eskihisar/ tavsiye satış temsilcisi olarak Miraç beyi arayın derim,bayi politikası olarak % 2 indirim garanti

teşekkür ederim arıyorum birazdan ellerinde varsa inşallah ben istanbul uzay otoyu aradım %1.5 yaptı beyaz renk için 58,500 fiyat aldım ve opsiyonlattım aracı farklı fiyatlar bakıyorum birde acarlar filo indirimine soktu bu sene bir transporter aldık şirkete birde 2010 da transporter almıştık ancak abim şahıs firması üstüne almıştı sonradan limited şirkete devrettiğimizi anlayınca iptal oldu yoksa 57,100 olarak fiyat almıştık
  • quote:

quote:

teşekkür ederim arıyorum birazdan ellerinde varsa inşallah ben istanbul uzay otoyu aradım %1.5 yaptı beyaz renk için 58,500 fiyat aldım ve opsiyonlattım aracı farklı fiyatlar bakıyorum birde acarlar filo indirimine soktu bu sene bir transporter aldık şirkete birde 2010 da transporter almıştık ancak abim şahıs firması üstüne almıştı sonradan limited şirkete devrettiğimizi anlayınca iptal oldu yoksa 57,100 olarak fiyat almıştık

Alıntıları Göster
    İndirimi fazla bekleme.

İyi hizmet ve pişman olmamak için;

VW EREL ( MALTEPE )
    VW REKOR ( ÜMRANİYE )
    VW AVEK ( ESENLER )

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

İndirimi fazla bekleme.

VW EREL ( MALTEPE )
    VW REKOR ( ÜMRANİYE )
    VW AVEK ( ESENLER )

Hocam sağol ama hepside burnundan kıl aldırmayan bayiler sadece avek ticari satışda baya yardımcı olmuştu Onur bey diğerleri tok satıcı modunda
  • quote:

quote:

İndirimi fazla bekleme.

VW EREL ( MALTEPE )
    VW REKOR ( ÜMRANİYE )
    VW AVEK ( ESENLER )

Hocam sağol ama hepside burnundan kıl aldırmayan bayiler sadece avek ticari satışda baya yardımcı olmuştu Onur bey diğerleri tok satıcı modunda

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için kavacık acarlar dan son 57,600 + trafik sigortası olarak anlaştık beyaz renk 1.4 tsi trendline manuel kasım ortası teslim alıcaz inşallah kredi oranı 0,91 fiyatı sabitleyeceklerini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanakyar -- 21 Ekim 2013; 18:43:52 >

• quote:

quote:

İndirimi fazla bekleme.

VW EREL ( MALTEPE )
    VW REKOR ( ÜMRANİYE )
    VW AVEK ( ESENLER )

Biz EREL'den almıştık. Osman bey vardı çok iyidi ama işinden ayrılmış.

Bir kaç kez REKOR'a gitmiştik ampul değiştirme için ücretsiz olarak yapmışlardı ilgi vardı.

Bize iyi gelmişti...

• quote:

quote:

haklısınız temmuzda golf için kaporasını veren biri 4000 lira gelen zammı kabul etmek istemiyordu kavga çıkmıştı bayide

4 bin lira zam gelmediki 2 bin lira zam gelmişti !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorum belki başka bir durumda olabilir aksesuar gibi ama euro çok etkiledi piyasayı genede alım gücü yüksek memlekette
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

hayırlı olsun.

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

hayırlı olsun.

teşekkür ederim

Hayırlı olsun
  • quote:

:) miraç abi çok iyidir %2 indirim alırsınız .
    Ve eskihisar da en iyisi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.