Bildirim
Vw Bora hakkında (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ustam selamlar,ben 4 senedir Bora kullanıcısıyım,konuyla alakasız olacak ama,bora akü üstündeki sigorta kutusundaki sigortaların değerleri lazım bana,kutuyu yeniledim hepsi 30 amper geldi,geçen fanda sorun çıktı,sigortaları değiştireceğim ama normalde kaç amper olduğunu bilmiyorum,en mantıklısı Bora kullancısına sormak,teşekkürler şimdiden -
-
-
aklıma sadece şu geliyor. ekteki linkte bulunan satıcıya mesaj atarak öğrenebilirsiniz sanırım. Bora aracım yok bu aradaquote:
Orijinalden alıntı: Cihangir81
bu sigorta panalenin şeması bende mevcut,benim aradığım akünün üstündeki küçük sigorta kutusu var,içinde 3 adet sigorta mevcut,bu sigortaların,sırasıyla amperlerini arıyorum,bana gelende 3 adet 30 amper var,sizde bu kutudaki sigortalar nedir? tekrar teşekkürler
aliexpress.com
US $22.59 |Otomobiller ve Motosikletler'ten Sigorta.'de Sigorta Kutusu ve Fiş Kiti Fit VW Bora Jetta Golf Için MK4 Beetle AUDI A3 SEAT SKODA 1J0 937 773 1J0 937 617 D 1J0 937 550 Bir B AliExpress'dahttps://tr.aliexpress.com/item/Fuse-Box-Plug-Kit-Fit-For-VW-Bora-Jetta-Golf-MK4-Beetle-AUDI-A3-SEAT-SKODA/32827373891.html
-
2000 model 1.9 tdi 90beygir aracimda turbo devreye girmiyor, solenoid valfi, N75 valfi değişti, turbo sağlam, ama sorun değişmedi, araçda duman atma yok.
Hortumlar kontrol edildi, yanlış takildimi diye baktık doğru gibi, başka ne olabilir, boşta guzel gaz yiyor, ama viteste hantallasiyor çok zor kalkıyor...
Böyle sorunla uğraşıp çözüm bulan varmı acaba -
bilgisayara bağlandığında sürekli motor kontrol ünütesinde arıza uyarısı veriyor. bundan dolayı turbo devreye girmemezlik yapar mı?? -
-
Golf 4 kesinlikle Bora'dan daha fazla tutuldu.
-
Sizde golf 4 var sanırım. Piyasasını yükseltmek için mi golf 4 konularına yazdınız? Eski konu da hort olmuş sayenizde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
golf 4 ana konu arıyorum esasında, var mı ?
-
Golf 4'ün ana konusu yok forumda. Golf 8 ile 7'nin var ama 4'ün yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ve 6 konusu da yok sanırım ?
4 - 5 - 6 konusu açayım o halde.
efsane bu Golf.
Artık eski arabalara yönelim başladı. Golf 8’e 800.000 TL verecek parası olmayan 4 - 5 - 6 alacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X