Şimdi Ara

VW Bora Pasific 2004 - Önerileriniz tavsiyleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
25.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KayaKnos

bende yakında bora almayı planlıyorum ve burda arabayı kötüleyenlerin en iyi tavsiyesi megane ne olursa olsun megane sadece plastik kalitede borayla imkanı yok yarışamaz yol tutuşu uzun yoldaki rahatlıgına girmiyorum zaten tek + yönü yakıtı olur oda kendini güvende hissetmiyecegin bi arabada göz ardı edilir.TEKRARLIYORUM MEGANE SADECE PLASTIK bora nın yaşında megane ları kümes yapmak için bile almam ben beş para etmez frasız hurdası

megane sadece plastik olabilir ama bunu güvenlik karşılaştırması yapman doğru olmamış çünkü megane boradan daha güvenli.Boranın euroncap testi bile yokken megane 5 yıldızlı.Hadi boranın muadili golfle karşılaştıralım o da 98 yılında üretilmeye başlayan golflerle aynı o da 4 yıldızlı.Ayrıca megane'nın yoltutuşu gayet iyidir borayı test etmedim ama megane testimde yol tutuşunun gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta karşılaştırma istersen bir bmw 5 serisinden aşağı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

Orijinalden alıntı: KayaKnos

bende yakında bora almayı planlıyorum ve burda arabayı kötüleyenlerin en iyi tavsiyesi megane ne olursa olsun megane sadece plastik kalitede borayla imkanı yok yarışamaz yol tutuşu uzun yoldaki rahatlıgına girmiyorum zaten tek + yönü yakıtı olur oda kendini güvende hissetmiyecegin bi arabada göz ardı edilir.TEKRARLIYORUM MEGANE SADECE PLASTIK bora nın yaşında megane ları kümes yapmak için bile almam ben beş para etmez frasız hurdası

megane sadece plastik olabilir ama bunu güvenlik karşılaştırması yapman doğru olmamış çünkü megane boradan daha güvenli.Boranın euroncap testi bile yokken megane 5 yıldızlı.Hadi boranın muadili golfle karşılaştıralım o da 98 yılında üretilmeye başlayan golflerle aynı o da 4 yıldızlı.Ayrıca megane'nın yoltutuşu gayet iyidir borayı test etmedim ama megane testimde yol tutuşunun gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta karşılaştırma istersen bir bmw 5 serisinden aşağı değil.

bmw 5 serisi ile megane'ı kıyaslamak...

konuya dönersek öncelikle hayırlı olsun, bizde de golf IV pasific vardı sıfır alıp 6 ay önce 23.000'e sattık. araç 200.000kmdeydi manueldi.

22-24 arasında alınabilecek en iyi araçların golf IV-bora olduğunu düşünmekteyim, pahalı mı pahalı ama ne yazık ki ülkemizde araç fiyatları aşırı arttı...

• bmw 5 ve megane :D bugün hiç gülecegim yoktu ya :D

ototube ben borayada bindim megane da megane nin iç dizayn duruş seyir hali hiç tatmin etmiyor borayla kıyaslamak çok büyük bir hata ki sen gidip bmw 5 serisiyle kıyaslamışsın bence ufkunu genişletsen deneyim etmediğin araçları kötüleme
  • Biri megane'a fransiz tenekesi demiş , karşısındaki de megane ile 5 serisini bir tutmuş
    Ey ahali size soruyorum;
    Ne içiyor bu millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya daha iyisini bulamazsın bence mantıklı secim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış anlaşıldım. bmw 5 serisi ağır bir kasadır o yüzden yol tutuşu iyidir ama ağırlık karşısında esp aracı stabilite etmek zorundadır. Megane ise kasasının hafifliği ve lastik ve jant ölçüleri ayrıca da bmw 5 serisinden daha sert bir süspansiyon sistemine sahip olduğu için dar ve virajlı yollarda megane ile bmw 5 kafa kafaya gitmek zorunda kalmaktadır. Bora konusunda ise yazdıklarımı çarpıtmayın ben güvenliğe odaklanmıştım. Neyse anlatmak istediklerimi anlatamadım sonuçta insanlar ön yargılarını her konuda genellemeyle tapınma noktasında savunma yaparlar.
  • bora Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde ancak bu paralar istenecek bir araç 11 yaşında araca ve üstelik birçok kronik sorunu olan 25 bin lira para bağlanmaz 2-3 sene binsen araç 15 yaşına girecek yazık günah bence daha yeni modellere bak 25 bin az buçuk bir para değil
  • accent era varken ne gerek var boraya
  • Fiyat çok, araba işe yaramaz...
  • quote:

yanlış anlaşıldım. bmw 5 serisi ağır bir kasadır o yüzden yol tutuşu iyidir ama ağırlık karşısında esp aracı stabilite etmek zorundadır. Megane ise kasasının hafifliği ve lastik ve jant ölçüleri ayrıca da bmw 5 serisinden daha sert bir süspansiyon sistemine sahip olduğu için dar ve virajlı yollarda megane ile bmw 5 kafa kafaya gitmek zorunda kalmaktadır. Bora konusunda ise yazdıklarımı çarpıtmayın ben güvenliğe odaklanmıştım. Neyse anlatmak istediklerimi anlatamadım sonuçta insanlar ön yargılarını her konuda genellemeyle tapınma noktasında savunma yaparlar.

Kusura bakma da yazdiklarinin hicbir mantigi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

yanlış anlaşıldım. bmw 5 serisi ağır bir kasadır o yüzden yol tutuşu iyidir ama ağırlık karşısında esp aracı stabilite etmek zorundadır. Megane ise kasasının hafifliği ve lastik ve jant ölçüleri ayrıca da bmw 5 serisinden daha sert bir süspansiyon sistemine sahip olduğu için dar ve virajlı yollarda megane ile bmw 5 kafa kafaya gitmek zorunda kalmaktadır. Bora konusunda ise yazdıklarımı çarpıtmayın ben güvenliğe odaklanmıştım. Neyse anlatmak istediklerimi anlatamadım sonuçta insanlar ön yargılarını her konuda genellemeyle tapınma noktasında savunma yaparlar.

Mantık nasıl yapılır, sahip olunan bilgiye göre. Bilgi arttıkça mantıksız olarak düşünülenler mantıklı gelmeye başlar.Örneğin:wrc ya da türkiye rallisindeki ya da kısaca ralli araçlarına dikkat edersen bu araçlar neden kısa şasili hb araçlardır? yol tutuşu çok iyi olan bmw 5 kasası 7 kasası neden kullanılmaz. Uzun şasili ağır araçlar neden tercih edilmez?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

Mantık nasıl yapılır, sahip olunan bilgiye göre. Bilgi arttıkça mantıksız olarak düşünülenler mantıklı gelmeye başlar.Örneğin:wrc ya da türkiye rallisindeki ya da kısaca ralli araçlarına dikkat edersen bu araçlar neden kısa şasili hb araçlardır? yol tutuşu çok iyi olan bmw 5 kasası 7 kasası neden kullanılmaz. Uzun şasili ağır araçlar neden tercih edilmez?

neyse...

• fiyat çok diyenler neye göre diyor piyasadan haberiniz yok galiba. güzel tercih yapmışsın arkadaşım. lpg ile süper uyum kalite konfor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

fiyat çok diyenler neye göre diyor piyasadan haberiniz yok galiba. güzel tercih yapmışsın arkadaşım. lpg ile süper uyum kalite konfor..

Sanki bir tek Bora'nın LPG ile uyumu varmış gibi yazmıyor musunuz... İlan açıp hiç LPG takılmamıştır diyenlerden farkınız yok. Motoru çöp kardeşim o arabanın, ne gider ne az yakar. Fi tarihinden kalma motorları kaktırdılar işte kabul edin. Toyota, Honda performans açısından hitleri ikiye katlayan, yakıt tüketimi açısından ciddi oranda az yakan motor yaparken size ittirdiler işte. Hiç fark etmez ister 8v olsun ister 16v. İkisi de aynı cacık. Birinin hıyar tanesi fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

fiyat çok diyenler neye göre diyor piyasadan haberiniz yok galiba. güzel tercih yapmışsın arkadaşım. lpg ile süper uyum kalite konfor..

Sanki bir tek Bora'nın LPG ile uyumu varmış gibi yazmıyor musunuz... İlan açıp hiç LPG takılmamıştır diyenlerden farkınız yok. Motoru çöp kardeşim o arabanın, ne gider ne az yakar. Fi tarihinden kalma motorları kaktırdılar işte kabul edin. Toyota, Honda performans açısından hitleri ikiye katlayan, yakıt tüketimi açısından ciddi oranda az yakan motor yaparken size ittirdiler işte. Hiç fark etmez ister 8v olsun ister 16v. İkisi de aynı cacık. Birinin hıyar tanesi fazla

kardeşim motor herşey mi ? benim aynı motor passatım arkadaşımın aynı motor a4 ü vardı. başka bir arkadaşımızın 2012 civic i.. yarım saatlik yol yaptık civicle a4ü olan arkadaşım ve ben arabadan indiğimizde gözler kızarmış başımız ağrımış hayata küsmüş haldeydik .. motor motor .. neyse ne kalite farkını o zaman anladık vw grubunun .. hızlanması bizden iyi olabilir ama o kaliteyi konforu mümkün değil vermiyor o yol esine tahammül edilmiyor. bu arada düzgün konuş ben sana bişey ittirirsem hayata küsersin.

• 1 ay once 2001 model comfortline bora ile yaptigim tekirdag - istanbul (kadikoy) yolculugunda ortalama 100 km/h hizla 6.9 l/100km yakit ortalamasi ile geldim.

Arac 0km den beri bizde ve kronik bir sorunu olusmadi. Suana kadar birkere sanzimanla ilgili ariza cikardi birkere de karda babamin dikkatsizligi ile yol kenarina yuvarlanmistik ve gunumuzde bazi araclarda olmayan camurlugun icindeki plastik koruma cikmisti.

Istanbul ici trafikte lastiklerim eski olmamasina ragmen kalkislarda patinaja dusurebiliyorum arabayi oyle performanstan yana cok buyuk sikintisi yok. Sehirici yogun trafikte 12/13 litre yakit sarfiyati var.

Bence iyi secim ama fiyatinin 15000 bandinda olmasi gereken bir arac. Tabi biz satmak istedigimizde 25 den koyariz o ayri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

kardeşim motor herşey mi ? benim aynı motor passatım arkadaşımın aynı motor a4 ü vardı. başka bir arkadaşımızın 2012 civic i.. yarım saatlik yol yaptık civicle a4ü olan arkadaşım ve ben arabadan indiğimizde gözler kızarmış başımız ağrımış hayata küsmüş haldeydik .. motor motor .. neyse ne kalite farkını o zaman anladık vw grubunun .. hızlanması bizden iyi olabilir ama o kaliteyi konforu mümkün değil vermiyor o yol esine tahammül edilmiyor. bu arada düzgün konuş ben sana bişey ittirirsem hayata küsersin.

Motor her şey değil, kalite ve sessizlik de her şey değil. Totalde verdiğin paraya göre yeterli faydayı alamıyorsun bir nokta dışında, eğer ben VW aldım mesajı vermek isteniyorsa gidip Polo'ya 70.000 veren de var. Bu civarda araç alanların önceliği ekonomidir, yoksa buyrun Bora'dan kat kat iyi arabalar alınır o paraya Mondeo gibi mesela. Hatta bırak 2006 üzeri Mondeo'yu 12.000TL'lik Mondeo alsan pek fark eden bir şey olmaz Bora'dan, yarı yarı para kalır elinde. Yakıtı da 1.6 Bora'dan fazla olmaz. Bu arada 2012 Civic ile Bora'yı bir tutarak neden o arabaya o kadar para verdiğini sezmiş olduk. Gören traktörle yolculuk yapmış sanacak. Bu arada bu saydığın araçların hepsine bindim B6 kasa A4 dışında... BCB ve AKL motor kodlu araçlar o kasaların yüz karasıdır. Hele manueli bile fazla yakan akl namı-ı diğer hitler motor otomatiğiyle beraber manuel 330'la bir yakıyor

Yemişim kalitesini... Kalite düşünen adam başka araba alır o paraya.

• yaw kardeşim sen çabuk hızlanma istersin, öteki adam güvenlik rahatlık vs .. ister . borada 5 çeşit motor var. adam seçeneği sunmuş. işine gelen alır gelmeyen almaz... laf yarışı yapcak halim yok. ama saygılı olmak gerekiyor fikrini söylerken..
  • Akl motor boranin en düşük motoru avrupada jetta mk 4 diye arat bakalim bi neler göreceksin. V6 2.8 bora bile var. Birde kasisten geçerken almanin kalitesini anlarsin araba dağilacak gibi olmaz
    Bu arada 2012 de en son 38 bine satilan hitler motorlu passatlarin şimdiki ikinci eline bir göz ararsan hitlerin değerini anlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 14 Nisan 2014; 0:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.