Şimdi Ara

VW Bora Pasific 2004 - Önerileriniz tavsiyleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
25.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir araba almak için ilanları takip ediyorum, gözüm kaliteli ve görünüm açısından beğendiğim BORA'da idi. Sonunda bir tanıdıkta denk geldi, 94000 km'de, 2004 model pasific Bora, otomatik vites, 5 Ay önce LAVOTO marka LPG taktırmış, 77000km de iken tiriger kayışı,bujiler,hava filtre,yağ filitresi,polen filitresi değişmiş. Sadece motor kaputunu çizikten dolayı boyatmış. Herhangi bir kaza kaydı vs yok.

85 km yol, git gel toplam 170 km yolda 35-40 lira civarı LPG yaktıığını söyledi. Fiyat olarak da 25.500 istiyor, ama pazarlıkla 25.000'e bitecek gibi. Sizler ne diyorsunuz? 25000 liraya alabileceğim başka bir araba önerir misiniz? ya da bu arabayı al mı dersiniz?

Araba hakkında da tecrübelerinizi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Bora Pacific 2004: Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş

Volkswagen Bora Pacific 2004, orta boy bir aile arabası olarak popüler bir seçimdir. Uygun fiyatlı, güvenilir ve geniş bir iç mekana sahiptir. Bu kılavuz, bu aracın özellikleri, performansı ve sahiplerinin görüşlerine ilişkin kapsamlı bilgiler sağlayacaktır.

Özellikler

2004 Volkswagen Bora Pacific, 1,6 litre benzinli motorla güçlendirilmiştir ve 102 beygir gücü üretir. Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur. Araç, klima, elektrikli camlar ve aynalar gibi temel özelliklerle donatılmıştır.

Performans

Bora Pacific 0'dan 100 km/sa hıza yaklaşık 12,5 saniyede ulaşır ve 190 km/sa azami hıza sahiptir. Yakıt tüketimi, manuel şanzımanlı versiyonlarda şehir içinde 8,8 litre/100 km ve otomatik şanzımanlı versiyonlarda 9,4 litre/100 km olarak belirtilmiştir.

Sahiplerin Yorumları

Bora Pacific sahipleri genellikle aracın güvenilirliğinden, konforundan ve kullanım kolaylığından memnun kalmaktadır. Aracın geniş iç mekanı ve pratik özellikleri, aileler için uygun hale getirmektedir.

Ancak bazı sahipler, aracın performansının biraz yavaş olduğunu ve yol tutuşunun virajlarda biraz zayıf olabileceğini belirtmiştir. Ayrıca, bazı modellerde erken yaşlarda paslanma sorunları yaşanabileceği bildirilmiştir.

Alınır mı?

Volkswagen Bora Pacific 2004, güvenilir, uygun fiyatlı ve pratik bir aile arabası arayanlar için iyi bir seçenektir. Aracın geniş iç mekanı, temel özellikleri ve düşük bakım maliyetleri onu cazip bir seçenek haline getirmektedir. Ancak, performans veya yol tutuşu sizin için önemli faktörlerse, farklı bir araç düşünmek isteyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• Volkswagen Bora 1.6 Pacific 2004
    • 2004 Bora Pacific otomatik yorumlar
    • Bora Pacific yorumları
    • 2004 Bora Pacific alınır mı
    • Volkswagen Bora 1.6 Pacific 2004
    • 2004 Bora otomatik
    • Bora 2004
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim şahsi düşüncem;bora onnumara tipi olan ve bir zamanlar benimde hayalimi süsleyen bir araçtı.ancak üretimden kalkmış bir araca ben 25 k bağlamam.parasını hakeder etmez ona yorumum yok.ama ben olsam o fiyatlara sedan başımı ağrıtmıcak başka araçlara bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bora kasa olarak kaliteli ama motor ve elektronik olarak biraz sorunlu. 25 bin liraya daha sorunsuz bi araba bulabilirsin. Baska araclara yonelmelisin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kavim001

Bora kasa olarak kaliteli ama motor ve elektronik olarak biraz sorunlu. 25 bin liraya daha sorunsuz bi araba bulabilirsin. Baska araclara yonelmelisin bence.
    Ailesinde eski bir 2004 Pasific kullanıcısı olarak alın dermiyim kararsızım, fakat kesinlikle 10 yıllık bir arabaya 25 bin TL vermeyin derim.
    Bu arabanın tek artısı konforu. İçine binen konforuna hayran olur. Bu konforda 0 km alınıp 5 yıl kullanılıp elden çıkamak şartıyla iyi. araba sonraki yıllarda sorunlar çıkarmaya başlıyor. Ayrıca performansı yeterli değil, motor hantal ve fazla yakar. Arka kısmıda dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Ailesinde eski bir 2004 Pasific kullanıcısı olarak alın dermiyim kararsızım, fakat kesinlikle 10 yıllık bir arabaya 25 bin TL vermeyin derim.
    Bu arabanın tek artısı konforu. İçine binen konforuna hayran olur. Bu konforda 0 km alınıp 5 yıl kullanılıp elden çıkamak şartıyla iyi. araba sonraki yıllarda sorunlar çıkarmaya başlıyor. Ayrıca performansı yeterli değil, motor hantal ve fazla yakar. Arka kısmıda dar.

Alıntıları Göster
    25000TL o araca verilmez. Farklı alternatiflere yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

25000TL o araca verilmez. Farklı alternatiflere yönelin.

Alıntıları Göster
    bora yakıtı içiyor içemediğini asfalta zevkine boşaltıyor. 25 bin o zayıf motora o yakıt külfetine yatırmak bence pek mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

bora yakıtı içiyor içemediğini asfalta zevkine boşaltıyor. 25 bin o zayıf motora o yakıt külfetine yatırmak bence pek mantıklı değil.

Alıntıları Göster
    25.000 TL biraz fazla gibi..Bora güzel ve konforlu bir araçtır..Negatif yönlerine gelirsek , yakıt tüketimi oldukça fazla , performans oldukça zayıf , bazı kronik sorunları olan bir araç..Kapı kollarının soyulması , A direği döşemesinin zamanlar kendini salması gibi..Yol tutuşu ve fren performansı oldukça iyi bir araçtır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

25.000 TL biraz fazla gibi..Bora güzel ve konforlu bir araçtır..Negatif yönlerine gelirsek , yakıt tüketimi oldukça fazla , performans oldukça zayıf , bazı kronik sorunları olan bir araç..Kapı kollarının soyulması , A direği döşemesinin zamanlar kendini salması gibi..Yol tutuşu ve fren performansı oldukça iyi bir araçtır..

Alıntıları Göster
    Eğer ileride satmayı düşünüyorsanız fazlasıyla zarar edersiniz sonuçta her modelin bi piyasası vardır ve ne kadar temiz olursa olsun piyasanın üzerindeki fiyata zor satılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: byinlov42

Eğer ileride satmayı düşünüyorsanız fazlasıyla zarar edersiniz sonuçta her modelin bi piyasası vardır ve ne kadar temiz olursa olsun piyasanın üzerindeki fiyata zor satılır...

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,

İnternet erişimim olmadığı için cevaplarınızı yeni gördüm, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Söylemiş olduğum aracı almadım, fiyat olarak 25,000'den aşağı inmedi. 50 km kadar sürdüm, servise gittik geldik, arabanın sürüş keyfine diyecek yok, rahatlığı konforu gerçekten hissettiriyor. sesi, bozuk yoldaki durumu gerçekten güzel. Fakat malesef 5-6 ay önce araba hararetten dolayı motor üst kapağını yemiş, değiştirmişler, motoru falan yaptırmışlar dışarıda. tabi nasıl yaptırdılar bilmediğimiz için ondan dolayı almadık.

Sizin ilanlarınızı yeni okudum, ama öncesinde de okusaydım sanırım yine bora alırdım ki 2-3 gün önce sahibinden 2005 model pasific, otomatik vites, 110.000km'de başka bir tane Bora aldım :)

Üzerinde OMVL marka tüp var, vites geçişleri gerçekten çok iyi, nerdeyse hissetmiyorsun. Herşeyiyle orjinal, değişen parçası yok, sadece arka sol çamurlukta boya olduğunu söyledi sahibi. Kendisi arabanın ikinci sahibi, aldığında boyalıymış. Çok iyi bir kaportacı baktı ve benim ilk olarak farketmediğim, orjinalinde sağ aynanın küçük olmasına kadar söyledi.

104.000'de tüm ağır bakımlarını yaptırmış, arabaya çok temiz bakmış sahipleri. Lastikleri yeni değiştirmiş. Sadece 2 rot başını ve tüp filtresini değiştirdim, Rot balans yapıldı, gören tüm ustalar arabaya iyi bakmışlar, çok temiz araba dedi.

Fiyat olarak da sahibi 26.250 istiyordu ama pazarlıkla 25.000 liraya aldım. Dediğiniz gibi 25000 lira 8 yaşında bir araba için çok gibi duruyor ama ben açıkcası binmek için aldım. İstanbul trafiğinde kullanacağım. Arabanın güvenliğini, sağlamlığını ve rahatlığını düşününce açıkcası bu fiyata değer gibi. en ucuz 35.000-40.000 liralık arabalardaki kağıt gibi kaporta, ucuz kalitesiz malzemedense bu araç daha iyidir diye düşündüm. Ki 40.000 verecek bütçem de şuan için yok.

Şuan için tek çekingem yakıtı; 100km'de 30 lirayı geçmez diye umuyorum. Umarım beni pişman etmez. Sizlerin de yorumları, önerileri veya soruları varsa iletebilirsiniz.

• arkadaşlar 2004 model pasific gümüş gri 90.000 km boyasız hatasız kız gibi bi araç aldım. Fakat teyibin kumandasını ararken arabanın içinde sol tarafın direğin altında bir tuş gördüm araç resmi var üzerinde ve gökkuşağı seklinde bu ne işe yarıyor ve nasıl kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdogru27

arkadaşlar 2004 model pasific gümüş gri 90.000 km boyasız hatasız kız gibi bi araç aldım. Fakat teyibin kumandasını ararken arabanın içinde sol tarafın direğin altında bir tuş gördüm araç resmi var üzerinde ve gökkuşağı seklinde bu ne işe yarıyor ve nasıl kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
    10 yaşındaki arabaya 25 bin verilmez ne kadar kaliteli olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

10 yaşındaki arabaya 25 bin verilmez ne kadar kaliteli olursa olsun

Alıntıları Göster
    20k ya ne arabalar varken modoası geçmiş yıpranmış araba almak bence mantıksız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdogru27

arkadaşlar 2004 model pasific gümüş gri 90.000 km boyasız hatasız kız gibi bi araç aldım. Fakat teyibin kumandasını ararken arabanın içinde sol tarafın direğin altında bir tuş gördüm araç resmi var üzerinde ve gökkuşağı seklinde bu ne işe yarıyor ve nasıl kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

biraz daha açarmısın yardımcı olayim nerde tam olarak bende de mk4 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

nıye oyle yapıyor bu gavur yaa
  • Bence doğru tercih 25k alacağınız fransız daha yeni arabalarda kendinizi güvende hissetmemektense içinize sinen güvende hissettiğiniz aracı almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer kazasız belasız ayrıca 2000 model 2008 de sattık 92000de ve başımızı ağrıtscsk tek bir sorunla karşılaşmadık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tismo

Bence doğru tercih 25k alacağınız fransız daha yeni arabalarda kendinizi güvende hissetmemektense içinize sinen güvende hissettiğiniz aracı almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer kazasız belasız ayrıca 2000 model 2008 de sattık 92000de ve başımızı ağrıtscsk tek bir sorunla karşılaşmadık
    o paraya vectra alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil ihtiyaç

o paraya vectra alınır

Alıntıları Göster
    motor 16 valfse 23 verilir binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

2002 den sonrasi 16 valf di galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

2002 den sonrasi 16 valf di galiba

Alıntıları Göster
    Bende internet ortamında yazılanlara bakarak tereddütle almıştım.. Bir yıldır kullanıyorum.. Konforlu bir araç arıyorsan aracı efendi kullanacaksan, basınca asfaltı kazısın sinirlenince makasa girebileyim öndeki arabaya toz yutturayım demiyorsan ideal bir araç. Bagaj hacmi gayet iyi. Sakin kullanımda yakıtı abartıldığı kadar değil. Tek sevmediğim yanı kapı kolları ve orta konsoldaki soyulmalar. Onunda çözümü varmış.. O üstteki iğrenç kaplamanın altında pırıl pırıl bir malzeme var. Üstteki kaplamayı temizleyince yeni takılmış gibi parlayan bir parça çıkıyor ortaya. Boşuna stres yapmayın. Fazla kurcalanmamış temiz bakılmış ve zamanında bakımları yapılmış bir bora sizi üzmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: [ W O L F ]

Bende internet ortamında yazılanlara bakarak tereddütle almıştım.. Bir yıldır kullanıyorum.. Konforlu bir araç arıyorsan aracı efendi kullanacaksan, basınca asfaltı kazısın sinirlenince makasa girebileyim öndeki arabaya toz yutturayım demiyorsan ideal bir araç. Bagaj hacmi gayet iyi. Sakin kullanımda yakıtı abartıldığı kadar değil. Tek sevmediğim yanı kapı kolları ve orta konsoldaki soyulmalar. Onunda çözümü varmış.. O üstteki iğrenç kaplamanın altında pırıl pırıl bir malzeme var. Üstteki kaplamayı temizleyince yeni takılmış gibi parlayan bir parça çıkıyor ortaya. Boşuna stres yapmayın. Fazla kurcalanmamış temiz bakılmış ve zamanında bakımları yapılmış bir bora sizi üzmez..

Alıntıları Göster
    bende yakında bora almayı planlıyorum ve burda arabayı kötüleyenlerin en iyi tavsiyesi megane ne olursa olsun megane sadece plastik kalitede borayla imkanı yok yarışamaz yol tutuşu uzun yoldaki rahatlıgına girmiyorum zaten tek + yönü yakıtı olur oda kendini güvende hissetmiyecegin bi arabada göz ardı edilir.TEKRARLIYORUM MEGANE SADECE PLASTIK bora nın yaşında megane ları kümes yapmak için bile almam ben beş para etmez frasız hurdası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.