Şimdi Ara

VW Bu reklam yakışır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

Torpidosunda,bagajında beyin olan felan varsa konu sahibine veriversin yazık olmasın çocuğa...

iyimiş.
  • Başka öne çıkaracakları özellik yokki kapı var kapı bizde başkada bir halt yok diyorlar inatla
  • Vw reklamlarini severim hele o sonundaki marka slogani yokmu super seslendiren :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkileniyom ...
  • ne kadar saçma bir kendini beğenmişlik kapı sesini reklam etmek ve sonuç olarak bir o kadar da itici .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 17 Haziran 2012; 19:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstbayar

Polemik çıkarmayın, adamlar reklama bile kafa yoruyor. Beyin bedava!

hakikaten zavallısın
  • Çok etkilendim , kapı sesine bak be.İyi ki ağaçta insan yokmuş yoksa ne olurmuş hali
  • Burayı yıkarlar
  • Yanlız TDI Motor Video da Bile Çok Sesli
  • Konuyu açanın mesaj sayısına bakıyorum ve sözde!!! vw fanatizmine bakıyorum sonrada bildik yorumlar.Herşey o kadar güzel ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Konuyu açanın mesaj sayısına bakıyorum ve sözde!!! vw fanatizmine bakıyorum sonrada bildik yorumlar.Herşey o kadar güzel ki

abicim senin gibi mesaj sayısı kasmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstbayar

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Konuyu açanın mesaj sayısına bakıyorum ve sözde!!! vw fanatizmine bakıyorum sonrada bildik yorumlar.Herşey o kadar güzel ki

abicim senin gibi mesaj sayısı kasmıyorum.

Yanlış anlamayın güzel konu olmuş.Amacınada ulaşmış
  • Halen boş boş konuşan insanlar var.

Kapıyı kapatırken çıkan sesin tokluğu o arabanın yalıtımı ile ilgili çok şey gösterir. Kapı sesi ile araç alınmaz, fakat anti takımının bunu dalga geçmek için kullanmaya çalışması çok aciz bir davranış.

Malzeme kalitesine takılmayan arkadaşlar, Linea, Clio, Civic... vs. gibi araçları alıp keyifle binsinler. Bazılarına göre malzeme kalitesi ve işçilik bu kadar önemsizken, MB'nin, BMW'nin neden kaliteli iç mekan yaptığını bir türlü anlayamıyorum. Adamlar yanlış yolda değil mi?

Bu forumda çoğu yorum çok tutarsız. Linea için "35.000TL'lik araçtan ne bekliyorsun?" diyenler, 40.000TL'lik Jetta'yı, Golf'ü akılları sıra yerden yere vuruyor.

• Volkswagen'ın reklamlarına bitiyorum.Kısa ve çok güzel reklamlar yapıyorlar.Ama fiyatları tuzlu
  • Çok güzel reklam.
  • Tam Türklere göre.
  • Bu mu kaliteli reklam, geçiniz...
  • Sondaki vurgu "That's the power of German Engineering"
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Halen boş boş konuşan insanlar var.

Kapıyı kapatırken çıkan sesin tokluğu o arabanın yalıtımı ile ilgili çok şey gösterir. Kapı sesi ile araç alınmaz, fakat anti takımının bunu dalga geçmek için kullanmaya çalışması çok aciz bir davranış.

Malzeme kalitesine takılmayan arkadaşlar, Linea, Clio, Civic... vs. gibi araçları alıp keyifle binsinler. Bazılarına göre malzeme kalitesi ve işçilik bu kadar önemsizken, MB'nin, BMW'nin neden kaliteli iç mekan yaptığını bir türlü anlayamıyorum. Adamlar yanlış yolda değil mi?

Bu forumda çoğu yorum çok tutarsız. Linea için "35.000TL'lik araçtan ne bekliyorsun?" diyenler, 40.000TL'lik Jetta'yı, Golf'ü akılları sıra yerden yere vuruyor.

/>

He he ondan.

• Güzel Araba Severimde Vw ' ni Ama Artık Şu TSI ' Den Vazgeçsinler !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.