Şimdi Ara

VW CADDY KAÇ PARA VERİRSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HATA DEĞİŞEN HASAR VURUK VS YOK SEDEFLİ BOYASI VAR SİYAH..ÇELİK JANTI VAR...SİYAH CAMLARI....BAGAJ CITASI ....BOYA ARKASINDA VE YANINDA AZ BİŞİ VAR

• DUYDUGUMA GÖRE ARABAN 2004 MODELMİŞ VALLA 28 EDER BU KADAR
    YANILMIYOSAM
  • ŞU ARABALARA Bİ BAK İSTERSENN SENİNKİ GİBİLER EMSALLERİ

http://www.araba.com.tr/451886.html

http://www.araba.com.tr/485717.html

http://www.araba.com.tr/484680.html

PİYASA BÖLE SEYREDİYO HERALDE ABİCİM SENİN ARABANIN EDECEĞİ BU 28 FALAN İŞTE

• SIFIRI 42,000 YTL +METALİK BOYA OLMUŞ......
    UÇMUŞ RESMEN KAPADOKYALININ DEDİĞİ GİBİ 28 -29 EDER....SIFIRI PAHALI......
  • yavv mehmet kardeşş ne 42000 YTL si yaa ben daha alalı 3 hafta oldu 2007 gümüş gri 1.9 TDI çift sürgülü kapı 36 milyara aldım abi ne 42 si yavv anlamıyom ki benn
  • AŞAGIDAKİ SİTEDEN ALINMIŞTIR.....
    http://www.vw.com.tr/models/ticari/genel_fiyat_listesi/open.htm

2007 Model Fiyat Listesi
    2007 MODEL VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇLAR TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

15 Şubat 2007 tarihinden itibaren geçerli olan 2007 model tavsiye edilen ticari araç fiyat listemizdir.
    CADDY TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

Model Aksesuarlar Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (YTL) Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (YTL)

Caddy Kombi 1.9 TDI A/C ( sağ ve sol kayar kapı)ABS,ASR,EBC,Ç.Airbag,RE,EC,EA,UKMK,KY,GR,RD,SK,YB,AC, ÖAV 39.949,00 37.450,00
    Caddy Kombi 1.9 TDI A/C ( sağ ve sol kayar kapı) ABS,ASR,EBC,Ç.Airbag,RE,EC,EA,UKMK,KY,GR,RD,SK,YB,AC, ÖAV 43.507,00 41.008,0

ALTTAKİ DSG Lİ FİYATI.....43,507 KAMPANYA YAPMIŞLAR YENİ 41,008 E DÜŞMÜŞ....
    HERALDE SENİNKİ ÜSTTEKİ 39,949 KAMPANYALI 37,450 TANIDIĞIN VARSA TABİ 36,000 E ALMAN NORMALLLL...

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

yavv mehmet kardeşş ne 42000 YTL si yaa ben daha alalı 3 hafta oldu 2007 gümüş gri 1.9 TDI çift sürgülü kapı 36 milyara aldım abi ne 42 si yavv anlamıyom ki benn

[font="Arial

• evet benimki DSG değil normal vitesli ayrıca ben direk firmadan almadım bi galeri getirdi bana kardeşş doğrudur galeriler ucuza alıyolar ucuza satyıolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 36.800 ytl metalik renk (siyah,gümüş,ofrrod gri ) düz vites anahtar teslimi fiyatıdır ...
  • Soran arkadaş fake miş sanırım
  • pıyasada 30dan asagıya caddy yok adam akıllı
  • soran arkadas gitmiş vallaa ayrıca evet piyasada 30 milyardan aşaüaı adam akıllık caddy yok doğru

MOZDEMİR abicim msn verde seninle biraz konusalım benim aracım hakkında bilgi almam lazımm
  • 42 değil 36 şu an sıfır caddy nin fiyatı... Yanlışlık yapmayalım...
  • çok yakın bir arkadaşımın caddysi var ve ben bu aracı almak istiyorum füme renk 2007 model.90000 km de hiç bir boyası vuruğu çiziği yok.Geçenlerde garantisi bitti,garanti bitmeden turboyu yeniletti.sorun yoktu.2 yıl garantili turbo.Bu durumda sözde kriz ve ötv durumlarıda ortadayken bu aracın ederi nedir acaba?En son kaç para vermeliyim. arkadaş 28 bine bırakırım dedi.Nasıl ? Vergisi de ucuz yakıtıda iyi dedi.
    ekleme: Çift kapı yana açılır.Arac şuan iyiniyet garantisi altında 1 yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 21 Mart 2009; 17:02:10 >
  • bende 2004 sedefli ,çel,k jant,orjinal vuruk boya yak,içinin bazı yerleri bakım ister,bir veya birkaç parcaa boyanması gereken yerler var,orj.182binde,km yazan 142binde,anlaşılması mümkün değil,anlaşılsada farketmez,arqcım uzun yol ARACI ŞEHİR İÇİNDEKİ 70BİNDEKİ ARACA değişmem,sıfırını alıcam satılabilir fiat(turbosu ve diğer motor aksamı parçaları ilk üzerindeki parçalar)baskısı 160binde oerjinal ilk balatasını değiştirdim.kiliması çalışmıyor devamlı gaz kaçırıyor,çizik cok var taş izide,camı çatlak,kusurları bunlar başka hiç birşeyi yok cok daha hareketli vede seri bir araç vw ruhuna uygun kullanılmıştır,zorlanması hiç olmadı 3000 devir üstüne cıkmamasına rağmen uzun yolda sürtli giderken bile aniden 180 rahat görüyor.22500 tl satılır.orjinal camlı combivan 105hb.1.9 tdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: enx

bende 2004 sedefli ,çel,k jant,orjinal vuruk boya yak,içinin bazı yerleri bakım ister,bir veya birkaç parcaa boyanması gereken yerler var,orj.182binde,km yazan 142binde,anlaşılması mümkün değil,anlaşılsada farketmez,arqcım uzun yol ARACI ŞEHİR İÇİNDEKİ 70BİNDEKİ ARACA değişmem,sıfırını alıcam satılabilir fiat(turbosu ve diğer motor aksamı parçaları ilk üzerindeki parçalar)baskısı 160binde oerjinal ilk balatasını değiştirdim.kiliması çalışmıyor devamlı gaz kaçırıyor,çizik cok var taş izide,camı çatlak,kusurları bunlar başka hiç birşeyi yok cok daha hareketli vede seri bir araç vw ruhuna uygun kullanılmıştır,zorlanması hiç olmadı 3000 devir üstüne cıkmamasına rağmen uzun yolda sürtli giderken bile aniden 180 rahat görüyor.22500 tl satılır.orjinal camlı combivan 105hb.1.9 tdi

Sen onu 22500 sat ben forumu terk edicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.