Şimdi Ara

VW'den Ilık ve Küçük Bir Güncelleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıl oldu 2017 hala golfe 100 bin veren var
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

107.000e 200 beygirlik taş gibi otomatik şanzımanlı Astra dururken, 115.000e 150 beygirlik patlak dsgli highline Golf alana ne denir?

İkisinede süzme angut denir.
  • Bu fiyatlarla sifir almaktansa 2 yil bekleyip ikinci ele binmek daha mantikli,muhtemelen feci bir krize giriyoruz,yakinda insanlar ellerindeki sifir araclari yok pahasina satisa surer.elinizde mumkun oldugunca nakit kalsin arkadalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Ben son zamanlarda araç alıp sattıkça şunu öğrendim nekadar çok araba alırsan satarken bi okadar kardasın..

2015 passat aldım 110 a 5 ay bindim 15 bin km yaptım sattım 115 e , 520i aldım 135 e 5 ay bindim 15 bin km yaptım sattım 140 a , 320ied 40.yıl aldım 163 e 3 ay bindim 10 bin km yaptım sattım 173 e.. Birde yedek araba polo vardı 2015 8 bin km de. 52 ye aldım sattım 55 e. Toplam 1 senede 23 bin tl ticari olmayan tamamen KEYFİ yaptığım alım satımlardan 23 bin tl para kazanmışım fark etmeden

Aralık ayında 95.000 Tl ye 1.4 tsi dsg high cam tavan golf aldım 95 e şimdi araba oldu 110 küsür.. Birde yanında Amarok v6 aldım aralıkta 138 e şimdi oldu 153.000 TL

Valla ben bu işi ticarete döksem herhalde deli para kazanmıştım şimdiye.. Haa bir de tabi yaptığım km ler,araçların yıpranma payı vb. hepsi yanıma kar kaldı oda ayrı bir mevzu

Hocam Polo'yu ne zaman almıştınız ne zaman sattınız 55'e?

Bir de 1.2 Lounge muydu?

2016 ocakta aldım, 2016 aralıkta sattım. Evet Lounge donanım

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

yıl oldu 2017 hala golfe 100 bin veren var

10 sene sonra bu mesajını tekrar oku. Muhtemelen Golf 9 yada 10 çıkmış olacak fiyatı da 200.000 TL olur herhalde. Yine çatır çatır satar Golf Golftür C segmentinin kralı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

yıl oldu 2017 hala golfe 100 bin veren var

10 sene sonra bu mesajını tekrar oku. Muhtemelen Golf 9 yada 10 çıkmış olacak fiyatı da 200.000 TL olur herhalde. Yine çatır çatır satar Golf Golftür C segmentinin kralı..

Üc sıfır atarız. Ucuzlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW nin yeni sloganı;

''Arabalar boy boy sizi biiiiiiiiiiiiiip Doğuş kovboy''
  • BIran daha bekleyin yerli araba yapacaz 100 sene sonra

• Dövize, altına falan yatırım yapacağına arabalara yapmak lazım. Hepsinden çok kazandırıyor.

• ÖTV indirimi şimdiden göründü. Bu fiyatlarla satışlar çakılır, vergi de toplayamaz devlet.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    bu internet siteleini inceledikten sonrada gidin arabanizi almanyadan satin alin alamanci bir akraba sayesinde ya da kendinizin cift pasaportu varsa , 2 seneye cikarildi vergisiz olarak kullanmak ne de olsa :) 2 sene sonra da gider yine almanyada satip baska bir araba alir bir kez daha iki sene boyunca kullanirsiniz ya da burada vergisini oder kendinize saklarsiniz , hatta almanyadan da gelirken arabaya metrodan e, gida urunlerini de alabildiginiz kadar alin doldurun yanina amazondan media markt saturn falan elektronik esya siparisleri verin arabaya atin getirin bayagi karli cikarsiniz oldukca ustelik araciniz eu plakalida oldugu icin et falan bittiginde edirneden sinirdan gecip gider bi bulgaristanda koyun keser atar arabaya getirirsiniz kilsu 3-4 euroya ne de olsa ev de coluk cocuk doya doya et pirzola yemis olur. hatta arabanin arkasina romork falan da takip akrabalara biraz hediye getirirsiniz gelirken :) hatta daha kolayi da var arabayi aldiktan sonra avrupa icerisinden siparislerin tumunu turkiye sinirina yakin bi yere verin gidip oradan hemen alin geri donun evinize , boylece gumruk vs dende kurtulmus olursunuz ne de olsa kendinize ait tuketim esyalari sadece daha ucuza yurtdisindan kalitelisni almis oluyorsunuz :)

• quote:

quote:

quote:

Ben son zamanlarda araç alıp sattıkça şunu öğrendim nekadar çok araba alırsan satarken bi okadar kardasın..

2015 passat aldım 110 a 5 ay bindim 15 bin km yaptım sattım 115 e , 520i aldım 135 e 5 ay bindim 15 bin km yaptım sattım 140 a , 320ied 40.yıl aldım 163 e 3 ay bindim 10 bin km yaptım sattım 173 e.. Birde yedek araba polo vardı 2015 8 bin km de. 52 ye aldım sattım 55 e. Toplam 1 senede 23 bin tl ticari olmayan tamamen KEYFİ yaptığım alım satımlardan 23 bin tl para kazanmışım fark etmeden

Aralık ayında 95.000 Tl ye 1.4 tsi dsg high cam tavan golf aldım 95 e şimdi araba oldu 110 küsür.. Birde yanında Amarok v6 aldım aralıkta 138 e şimdi oldu 153.000 TL

Valla ben bu işi ticarete döksem herhalde deli para kazanmıştım şimdiye.. Haa bir de tabi yaptığım km ler,araçların yıpranma payı vb. hepsi yanıma kar kaldı oda ayrı bir mevzu

Bir de 1.2 Lounge muydu?

Bende de 2015 Lounge Polo var 52.300'e almıştık 8.500'e geldi 55'e gidiyor yani şu an? Cam tavan filan var mıydı hocam sizde?

• Millette para bok gibi. Baz modeller 250 binden, mazot ve benzin 10 tl den başlasın yine alırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0 üretim üretenden fazla kazanç ( ülke içinde )
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de 1.2 Lounge muydu?

Bende de 2015 Lounge Polo var 52.300'e almıştık 8.500'e geldi 55'e gidiyor yani şu an? Cam tavan filan var mıydı hocam sizde?

Hayır cam tavan yoktu. 55 e şuan rahat verirsiniz

• 2014 aralıkta passat 1.6 tdi highline aracımızı 123.300 liraya almıştık. Bugün almak istesek passat hayaldi bizim için. Ne günlere geldik arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW DİAMOND

• Inşallah başka yolu yok zaten, bu fiyatlarla da millet borç harc araba almaya devam ediyorsa ben hükümete hak veririrm ve bir Ötv zammı daha yaparım onların yerinde olsam.

• Bu zamlar ötv indirimiyle sonuçlanır.

• Şu anda bütçeyi ÖTV gelirleri ayakta tutuyor arkadaşlar; devlet KDV toplamaktan bile aciz durumda. Maliye ÖTV'yi arttırmakla kendi ayağına sıktı bence.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.