Şimdi Ara

VW'den Ilık ve Küçük Bir Güncelleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duratec

Ben son zamanlarda araç alıp sattıkça şunu öğrendim nekadar çok araba alırsan satarken bi okadar kardasın..

2015 passat aldım 110 a 5 ay bindim 15 bin km yaptım sattım 115 e , 520i aldım 135 e 5 ay bindim 15 bin km yaptım sattım 140 a , 320ied 40.yıl aldım 163 e 3 ay bindim 10 bin km yaptım sattım 173 e.. Birde yedek araba polo vardı 2015 8 bin km de. 52 ye aldım sattım 55 e. Toplam 1 senede 23 bin tl ticari olmayan tamamen KEYFİ yaptığım alım satımlardan 23 bin tl para kazanmışım fark etmeden

Aralık ayında 95.000 Tl ye 1.4 tsi dsg high cam tavan golf aldım 95 e şimdi araba oldu 110 küsür.. Birde yanında Amarok v6 aldım aralıkta 138 e şimdi oldu 153.000 TL

Valla ben bu işi ticarete döksem herhalde deli para kazanmıştım şimdiye.. Haa bir de tabi yaptığım km ler,araçların yıpranma payı vb. hepsi yanıma kar kaldı oda ayrı bir mevzu

Hocam Polo'yu ne zaman almıştınız ne zaman sattınız 55'e?

Bir de 1.2 Lounge muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• golf tdi dsg highline 123 bin

passat tdi dsg highline 170 bin olmuş

bunlar daha iyi günleriniz çok yakında golf 150 bin passat 200 bin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 24 Ocak 2017; 19:2:25 >
  • Vw pahalı Honda bedava mesela , jazz ve civic sudan ucuz . Fiyatlar genel olarak abuk bi seviyeye yükseldi arkadaşlar bu işin vw i Opel i yok ... Köprüler güzelde benzin kaç para araba kaç para kimse bunun hesabını yapmıyor...

• Bence paradan bir tane sıfır daha atalım. O zaman 1tl, 2.5 doları geçer. En kral C araç 10- 12.000tl olur. Böylece ABD'den bile daha gelişmiş ekonomi oluruz.

Tek sıfır atmakla kafa karıştığı için 000 ya da 000.000 da atabiliriz. Altı sıfır atarsak 10-12 kuruşa sıfır araba alırız.

Allahım sen neler yaratıyorsun!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 24 Ocak 2017; 19:4:56 >

• Ülke yönetemiyorsanız bırakın başkaları yönetsin. Benim için önce vatandaşların refahıdır bunu sağlayacak kapasite de yok. Hizmette yok...
  • İstikrarı bozan bir kişi var bu ülkede, Onu da Padişah yaptırmayacağız. Tansiyonu yükseltiyorlar ki milletin ekonomik olarak başı iyice sıkışınca

verelim kurtulalım mentalitesiyle refandumda eveti bassın.

Ülkenin haline bak Adamın biri almış uçağı gidiyor. Afrika ülkeleri ne yapacak bize nasıl katkıda bulunacak?

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/01/25/erdogan-afrikada-ne-ariyor
  • Volkswagen sağlam ve güçlü marka

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkahve1234

tl olarak kar etmişsiniz ancak dolara vurduğunuzda zarardasınız

Dediğim gibi ticari kaygıyla değilde tamamen keyfi alım satım yaptığım için önemsemiyorum. Araca yatırdığım parayı dolara yatırsam kat kat kardaydım.

En güzelini yapmışsınız.1 kere geliyoruz şu dünyaya
  • Almam olur biter..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 passat comfortline dsg passat variantı geçen hafta sattım ve İmzamdaki a4 avantı liste fiyatından çok yüksek bir indirimle aldım..audiye dolar bazında verdiğim para, 2011 de varianta verdiğim paradan 5 bin dolar daha az ve audi çok daha dolu..
    Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi, araçlar aslında o kadar vergi artışına rağmen pahalanmadı döviz bazında hatta ucuzladı. Ama biz döviz kazanmadığımız için fakirleştik ve alım gücümüz düştü. Açık ve net olay budur..bunun da sorumlusu bu ülkeyi yönetenlerdir..gezi olayları sorasında dolar 10 krş artınca bazılarını vatan haini ilen edenler, son 2 ayda ülkede yaklaşık %40 develuasyon olunca neredeler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel zamlanmis.

Siz hep 50 TL'lik koyan gruptan degil misiniz size ne kardesim.

Saka bir yana sifir arac satislari dustukce doviz bazinda arac fiyatlarini asagida tutmaya calisiyorlar. Tabi doviz artisi ile bizim maaslara gelen zam arasinda benzerlik olmadigi icin fiyat artislari fazla geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep Alamanyanın oyunu VW'ye de el atmışlar.

Bence Ferit Şahenk elindeki tüm arabaları alış fiyatından TL bazında satsın yeni araba siparişide vermesin bu oyuna bir dur desin.
  • VW ile doğrudan ilgili değil bu konu, 2014 yılında yapılan ÖTV zammından sonra sıfır araba almanın mantıklı hiçbir yanı kalmadı.
  • Alın alın, kapışın hâlâ!

• Valla onu bunu bilmem yandaslar deli gibi para basiyor arkadasimin babasinin sirketi var akpli deli gibi ihale aliyor kendisi babasindan da pek haz etmez anlayacaginiz yandaslar mercedes sls amg ferroya binsin ucuz zamsiz yolu bulmuslar ustune ihale calsin olan halka olsun kiytirik 1.0 araclari alamiyoruz 2.elde 2000 li yildan kalma curuk araclara binelim adamlar her turlu kazansin arac almasaniz benzin yukselir toplu tasima ya zam gelir iki ucu boklu soktumunn ulkeyi terk edenleri anliyorum ve hak veriyorum

• Ooh şimdi ikinci elde de 10 bin çakarlar fiyatlara golfçüler. Bi de tehdit ederler 15 gün sonra %3 zam gelecek bilgi diye.

• Zammı geçen hafta pazartesi yedi yani ayın 16 sı yeni gördün sanırım
  • [simage]

VW'den Ilık ve Küçük Bir Güncelleme[/simage]

• 107.000e 200 beygirlik taş gibi otomatik şanzımanlı Astra dururken, 115.000e 150 beygirlik patlak dsgli highline Golf alana ne denir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

107.000e 200 beygirlik taş gibi otomatik şanzımanlı Astra dururken, 115.000e 150 beygirlik patlak dsgli highline Golf alana ne denir?

Konu bu degil dostum. Sen baska yere uza...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.