Şimdi Ara

vw fanatikleri bu videoyu izlesin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMAN BU FORumda sakın vw yi eleştirmeyin. neredeyse onu mercedes sananlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

quote:

quote:

Kim ne derse desin en büyük gelişme Chevrolette.

Eski Aveo

Yeni Aveo

Eski Aveo:http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

Yeni Aveo:http://www.euroncap.com/results/chevrolet/aveo/2011/437.aspx

Buda aveo ile kıyaslanan polo:http://www.euroncap.com/results/vw/polo/371.aspx

NOT:Yeni aveo en boş donanımı ile polo en full modeli ile teste girmiştir.

polo en full donanımıyla mı teste girmiş.merak ettim bu kanıya nasıl vardın?

teste giren araç : VW Polo 1.2 Trendline, LHD ...yani polonun baz modeli

http://www.euroncap.com/results/vw/polo/371.aspx

2 hava yastığı ile 5 yıldız almış dimi güldürme beni.

Oradaki trendline sendeki highline.

sıvamaya devam diyorsun.o zaman devam edelim.en full donanımı demek ne oluyor?sunulan en üst donanım değilmi.yani highline olması gerekir.ülkeleri hesaba katmadan düşünmek lazım.gelelim almanyadaki trendline donanımına.aşağıya yazıyorum standart trendline donanımını.bakalım neler varmış.

4 Çelik jant 5J x 14
    Lastikler 175/70 R14
    Jant kapakları

Dış aynalara entegre sinyaller
    Gündüz farları
    Elektrikli ön camlar
    Aralıklı özelliği ile arka cam sileceği
    Yaygın açık cam kapağın altında Halojen farlar ve dönüş sinyalleri
    Galvanizli gövde
    Siyah Radyatör ızgarası ve hava giriş ızgarası
    Gövde rengi tamponlar
    Yeşil cam ısı yalıtımlı

Önde 2 bardak tutucu
    Tüm kapılarda saklama bölmeleri
    Üç arka koltuk başlığı
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Katlanabilir arka koltuklar
    Bagaj bölmesi kapağı
    Bagaj bölmesi aydınlatma
    Bagaj bölümünde kanca
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi

Sürücü ve ön yolcu için hava yastığı
    Acil frenleme altında Otomatik tehlike ışıkları
    3 üç noktalı otomatik emniyet kemerleri arka
    Ön gergili ve yükseklik ayarlı üç noktadan gergili emniyet kemerleri
    Elektronik Stabilizasyon Programı
    ISOFIX bağlantı noktaları
    Baş ve yan hava yastıkları ön yolcular için
    Ilk yardım kiti ve uyarı üçgeni Taşıyıcı
    İlk yardım çantası ve uyarı üçgeni
    Elektronik immobilizer
    Yokuşta Kalkış Desteği
    4 kademeli fan ve hava sirkülasyonu ile Isıtma
    Yolcu güneşliği içinde makyaj aynası
    Sürücünün güneşlik içinde makyaj aynası
    Kontrollü elektro-hidrolik direksiyon
    Toz ve polen filtresi

fazladan yan , perde hava yastıkları ve esp var.radyo ve klima bile standart değil.yani oradaki trendline buradaki highline olmuyor sevgili dostum

http://www.volkswagen.de/de/models/polo/trimlevel_overview.s9_trimlevel_detail.suffix.html/der_polo~2Ftrendline.html#/tab=8e6e344b20bff8c0fcf1f6eae55981ac

Türkiye'de doğuş otomotiv trendline donanımı 2 hava yastık+abs olarak satışa sunuluyor güvenlik ekipmanları bu.

Doğuş otomotiv de euroncapta denenen aractaki donanımları "highline" versiyonunda size sunuyor sadece.

Tamam orada en boş donanımda bu güvenlik ekipmanları ile satıyorlar ancak Türkiye'de yaşıyoruz hangi donanımda euroncapta girdiği kaza testine girdiği güvenlik ekipmanları ile satıyorlar biraz kontrol et istersen.

http://binekarac.vw.com.tr/

ben şu yazımla senin yazdığın ''oradaki trendline buradaki highline'' sözüne cevap verdim nokta.

• Yani polo esp donanımsız mı 5 yıldız almış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Yani polo esp donanımsız mı 5 yıldız almış ?

hayır esp li ve 6 hava yastıklı.
  • quote:

quote:

Ozaman bizdeki trendline ile ordaki farklı.
  • quote:

quote:

quote:

Ozaman bizdeki trendline ile ordaki farklı.

evet?oradaki trendline da fazladan esp ve 4 adet hava yastığı standart.geri kalan özellikler türkiyeden eksik bile denilebilir.radyo ve klima standart değil mesela.
  • quote:

Teste giren trendline polode esp de var yan hava yastıklarıda.Almanyanın tirendlaynı o bizim tirendlaynımız değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Teste giren trendline polode esp de var yan hava yastıklarıda.Almanyanın tirendlaynı o bizim tirendlaynımız değil

Almanyadaki Trendline Polo bizim ülkemizde olsa, bizdeki Highline Golften daha pahalıya satılır
  • aslında yüksek puanda hava yastıgı cok önemli mesala golf un baz modelinde 7 hava yastıgı var astra j de 4 hava yastıgı var aynı puandalar , o zaman astra j donanım artınca güvenlik olarak 1 adım önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Almanyadaki Trendline Polo bizim ülkemizde olsa, bizdeki Highline Golften daha pahalıya satılır

ALMANYA TRENDLİNE POLO DONANIMI :

4 Çelik jant 5J x 14
    Lastikler 175/70 R14
    Jant kapakları

Dış aynalara entegre sinyaller
    Gündüz farları
    Elektrikli ön camlar
    Aralıklı özelliği ile arka cam sileceği
    Yaygın açık cam kapağın altında Halojen farlar ve dönüş sinyalleri
    Galvanizli gövde
    Siyah Radyatör ızgarası ve hava giriş ızgarası
    Gövde rengi tamponlar
    Yeşil cam ısı yalıtımlı

Önde 2 bardak tutucu
    Tüm kapılarda saklama bölmeleri
    Üç arka koltuk başlığı
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Katlanabilir arka koltuklar
    Bagaj bölmesi kapağı
    Bagaj bölmesi aydınlatma
    Bagaj bölümünde kanca
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi

Sürücü ve ön yolcu için hava yastığı
    Acil frenleme altında Otomatik tehlike ışıkları
    3 üç noktalı otomatik emniyet kemerleri arka
    Ön gergili ve yükseklik ayarlı üç noktadan gergili emniyet kemerleri
    Elektronik Stabilizasyon Programı
    ISOFIX bağlantı noktaları
    Baş ve yan hava yastıkları ön yolcular için
    Ilk yardım kiti ve uyarı üçgeni Taşıyıcı
    İlk yardım çantası ve uyarı üçgeni
    Elektronik immobilizer
    Yokuşta Kalkış Desteği
    4 kademeli fan ve hava sirkülasyonu ile Isıtma
    Yolcu güneşliği içinde makyaj aynası
    Sürücünün güneşlik içinde makyaj aynası
    Kontrollü elektro-hidrolik direksiyon
    Toz ve polen filtresi

fazladan yan , perde hava yastıkları ve esp var.radyo ve klima bile standart değil.türkiye donanımından daha zayıf denebilir.yani o kadar pahalı olması imkansız

• Aslında bu topic'i açma amacım 2001-2002 model passatlara çekilen 27-28 bin liralık fahiş fiyatları veren arkadaşların aslında neye bu paraları verdiklerini gostermekti. Yoksa 2012 model bir passat'ın 98 modelle karşılaştırilamayacağını bende biliyorum ama onların da fiyatları 60 lardan başlayıp 110 lara doğru gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

Aslında bu topic'i açma amacım 2001-2002 model passatlara çekilen 27-28 bin liralık fahiş fiyatları veren arkadaşların aslında neye bu paraları verdiklerini gostermekti. Yoksa 2012 model bir passat'ın 98 modelle karşılaştırilamayacağını bende biliyorum ama onların da fiyatları 60 lardan başlayıp 110 lara doğru gidiyor

Bir sonraki başlığını çok merak ediyorum, 1974 vw kaplumbagalarda havayastıgı yokmus insaf!!!! tadında birşey bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Aslında bu topic'i açma amacım 2001-2002 model passatlara çekilen 27-28 bin liralık fahiş fiyatları veren arkadaşların aslında neye bu paraları verdiklerini gostermekti. Yoksa 2012 model bir passat'ın 98 modelle karşılaştırilamayacağını bende biliyorum ama onların da fiyatları 60 lardan başlayıp 110 lara doğru gidiyor

Bir sonraki başlığını çok merak ediyorum, 1974 vw kaplumbagalarda havayastıgı yokmus insaf!!!! tadında birşey bekliyorum

Gercekler beden bu kadar rahatsız ediyor doğuş ta falanmı çalışıyorsun

• 2004 yılında megane II hb dizel almıştım sıfır. türkiye'de üretilen megane'lardan daha konforlu, yalıtımı felan kesinlikle çok iyi bir araçtı. ve 2004 yılında ncap'te 5 yıldız, 6 hava yastığı, abs, otomatik kapanan kapılar, ani frende dörtlülerin yanması gibi güvenlik donanımı standarttı. zamanına göre güvenlik konusunda önemli bir devrimdi. sezarın hakkı yenmesin diye yazıyorum. gerçi ben tek kazamı da bu araçla yapmıştım. o da araçların gereksiz bir şekilde türkiye şartlarına uysun diye yükseltilmesinden ve belediyenin sulama sevdasından kaynaklanan bir kaza idi. aynı durumda bir önceki aracım olan alfa romeo ile mükemmel yol tutuşu sayesinde kesinlikle kaza yapmazdım.
    ha kazada bariye çarptım, sanırım 50 km/h hızla ve hiç darbe almadım. araç gerçekten de tüm darbeyi sönümledi. bu da böyle bir anımdır.

• quote:

quote:

quote:

Gercekler beden bu kadar rahatsız ediyor doğuş ta falanmı çalışıyorsun

Yok be ne çalışcam Allah'ın sömürücü firmasında, grafik tasarımcıyım zaten Doğuş bünyesinde çalışabilceğim bir yer yok.

Senin, VW ile alıp veremediğin ne esas merak ettiğim konu bu?

• Hiç bir alıp veremedigim yok vw ile benim derdim eski passatların haketmedigi ikinci el değerleri. 2003 model bir trendline passat'ın 30 binler sınırına dayanmış fiyatlarını ve bunları havada kapan sürüyle koyun olmasını gercekten anlayamıyorum. Biliyorsan açıklarmısın?

• Aklınca Vw in sağlam olmadığı safsatasını ortaya atmış ama olmamış. Yemezler

Bu arada
  • quote:

Hiç bir alıp veremedigim yok vw ile benim derdim eski passatların haketmedigi ikinci el değerleri. 2003 model bir trendline passat'ın 30 binler sınırına dayanmış fiyatlarını ve bunları havada kapan sürüyle koyun olmasını gercekten anlayamıyorum. Biliyorsan açıklarmısın?

Arz-Talep. O kasalar 0km satılırken de hatırlıyorum, millet sıraya girerdi. Hatta 1.8 turbo 150hp'si dizelinden daha çok satardı. Hakkını yemeyelim, güzel araçtı zamanında, premiumlar dışındaki rakiplerinin çok ilerisindeydi (bence). Ama ben hayatta 2. elde gidip o paraları 10 yaşında araca veremem. Fakat verenlere de enayi muamelesi yapamam.

Sen bana 0km Toyota fiyatlarını açıkla desem ne diyeceksin mesela?

• quote:

quote:

Hiç bir alıp veremedigim yok vw ile benim derdim eski passatların haketmedigi ikinci el değerleri. 2003 model bir trendline passat'ın 30 binler sınırına dayanmış fiyatlarını ve bunları havada kapan sürüyle koyun olmasını gercekten anlayamıyorum. Biliyorsan açıklarmısın?

Arz-Talep. O kasalar 0km satılırken de hatırlıyorum, millet sıraya girerdi. Hatta 1.8 turbo 150hp'si dizelinden daha çok satardı. Hakkını yemeyelim, güzel araçtı zamanında, premiumlar dışındaki rakiplerinin çok ilerisindeydi (bence). Ama ben hayatta 2. elde gidip o paraları 10 yaşında araca veremem. Fakat verenlere de enayi muamelesi yapamam.

Sen bana 0km Toyota fiyatlarını açıkla desem ne diyeceksin mesela?

Toyota'nın tr ile ilgili stratejileri tamamen değişti sabanciyla olan ortaklığın bitme medenide Toyota'nın strateji degisikligidir.mesela cok satan corolla sedan üretimini tr'den alıp Guney afrikaya verdiler,tr'de daha az önemli bir model olan aurisin üretiminede son verilecek ve fabrika kademeli olarak kapanacak. fiyat politikalarınida sermaye yapısı zaten cok güçlü olan distribütör gruba göre sekillendirip tok satıcıyı oynuyorlar

• koskoca adamlar benim arabam daha güvenli yarışına girmiş tartışıyorlar çok komik ya
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.