Şimdi Ara

vw fanatikleri bu videoyu izlesin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Borada 1999 yılında girdi piyasaya ama maşallah taş gibi taş.. Passat dağılıyor, bora sapasaglam :)
  • 2000 sonrası modellerinde yan hava yastıkları var diye de biliyorum. Bizim aracın koltuklarında airbag yazıyor yan hava yastığı anlamına mı gleiyor hocam bu.
  • Vw dünyanın en kötü araç firması peugeot ise dünyanın en kaliteli markasıdır

Mutlu olun şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Vw dünyanın en kötü araç firması peugeot ise dünyanın en kaliteli markasıdır

Mutlu olun şimdi

Allah bunlara akıl fikir versin kardeşim. 2 yıl sıfır aldığım Megane 2 marka aracı kullandım en ful modeliydi hemde. İki yıl sonra 30. bin km de sattım. Arabanın ses gelmeyen yeri yoktu. Malzeme kalitesi desen VW ile kıyaslandığında sıfır. 4 yıl içindeki ikinci JEttamı kullanıyorum taş taş. Bu aklı evvel yapmış bir hata almış bir Pejoo kafasını taşa vuracağına gelmiş Passata vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Özdemir

quote:

Mutlu olun şimdi

Allah bunlara akıl fikir versin kardeşim. 2 yıl sıfır aldığım Megane 2 marka aracı kullandım en ful modeliydi hemde. İki yıl sonra 30. bin km de sattım. Arabanın ses gelmeyen yeri yoktu. Malzeme kalitesi desen VW ile kıyaslandığında sıfır. 4 yıl içindeki ikinci JEttamı kullanıyorum taş taş. Bu aklı evvel yapmış bir hata almış bir Pejoo kafasını taşa vuracağına gelmiş Passata vuruyor

VW boramı satıp (2004-198000 km) 2010 pejo 206 aldım. Borayla servisten çıkamezken, pejo 2 yıl 60 bin km oldu nerdeyse, far ampulü değiştirmek dısında servis yüzü görmedi allahıma bin şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

quote:

quote:

Mutlu olun şimdi

VW boramı satıp (2004-198000 km) 2010 pejo 206 aldım. Borayla servisten çıkamezken, pejo 2 yıl 60 bin km oldu nerdeyse, far ampulü değiştirmek dısında servis yüzü görmedi allahıma bin şükür.

Evlat! İyi dinle..

Babanın yeni aldığı aracı seviyor olabilirsin. Ancak Pejo markası ile VW markası eşdeğer markalar değillerdir. Borayı hor kullanmışsın servise gitmişsindir. Pejoyu kibar kullanmış ve sorun çıkmamış olabilir. Bence algılama sorunu yaşıyorsun!

Buraya Passatı kötüleyeceğine Pejoyu öven bir konu açsaydın bu başlık altındaki muhabbet farklı olurdu. Ama iletişim sorunu yaşadığın için + bir Vw kullanıcından çok bir Pejo fanatiği olduğun için bu yolu seçmiş ve bu başlığın fail i olmuşsun. Tebrikler aynen devam et. Açtığın diğer Vw aleyhtarı konulara baktıkça gülüyorum.Çocuk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan Baybars -- 14 Şubat 2012; 18:07:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mutlu olun şimdi

Evlat! İyi dinle..

Babanın yeni aldığı aracı seviyor olabilirsin. Ancak Pejo markası ile VW markası eşdeğer markalar değillerdir. Borayı hor kullanmışsın servise gitmişsindir. Pejoyu kibar kullanmış ve sorun çıkmamış olabilir. Bence algılama sorunu yaşıyorsun!

Buraya Passatı kötüleyeceğine Pejoyu öven bir konu açsaydın bu başlık altındaki muhabbet farklı olurdu. Ama iletişim sorunu yaşadığın için + bir Vw kullanıcından çok bir Pejo fanatiği olduğun için bu yolu seçmiş ve bu başlığın fail i olmuşsun. Tebrikler aynen devam et. Açtığın diğer Vw aleyhtarı konulara baktıkça gülüyorum.Çocuk!

Buraya pejonun adıma düzenlenmiş faturasını koyarak ve boraninda vekalet verdigim bayiiye satış belgelerini koyarak size guzel bir kapak hazırlamak isterdim ama biraz beklemeniz gerek zira şimdi uğraşmamam bildiginiz gibi bugün sevgililer gunü ve esim ve çocuğumla dışarıda bişeyler yiyeceğiz :))

• Honda civicte iyi dağılmış. Birde burun kivirdiginiz 206'nin (1998) crash test videosunu izleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mutlu olun şimdi

Aynen katılıyorum size 2004 model megane 2 aracım vardı Kayınbiraderimin arkadaşı da sıfır km olarak ayno modeli almıştı Aracında bir sorunlar başladı Bilirkişi raporuyla aracında 2 yıl içerisinde garantiden 18.700 tl lik parça değişmişti O kadar masraftan sonra 2 yıl süren mahkeme yoluyla renault aracı geri almak zorunda kalmıştı

Kısacası araba dediğin zaman Alman, Japon markaları tercih edeceksin Fransızlar arabaya biraz fransız kalmışlar

• quote:

Honda civicte iyi dağılmış. Birde burun kivirdiginiz 206'nin (1998) crash test videosunu izleyin derim.

Sen bu tarz saçma sapan konularla ne zaman dağılacaksın merak ediyorum. Gözüm üstünde..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.