Powershiftin dsg'den daha sorunlu olduğunu iddia eden türünün son örneğini de gördüğümüze göre konuyu kapatalım bence.
2015 golf 1.4 tsi highline kullanicisiyim. Araci 40 bin km de almistim. Cok cok memnunum hem yakit hem donanim hem performans yonunden. Focus, Corolla, Megane vs hepsini kullandim ve Golf kim ne derse desin sinifinda herseyi dengeli sunan tek arabadir. Corolla sorunsuz fakat cok sert, Focus cok iyi yol tutan fakat gurultulu, Megane konforlu ama diger konularda vasat (bence), A180 ve 1.16 premium markalarin orta vatandaslar da premium gorsun diye urettikleri eksik araclar. Golf VWnin amiral gemisidir ve her konuda uzerine en cok calistigi aractir.
FAKAT! Ayni kmde ve hasarsizlikta bir V40 bulsaydim onu alirdim. Cunku premium siniflar icin bu dediklerim volvo icin gecerli degil. V40 gayet ozenilmis bir arac hatta C sinifinda Golf yerine tercih edecegim tek aractir. Lakin biraz daha yaksin deyip benzinli modelini alirdim cunku D2 motor cok yeterli bir motor degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme