|
Bildirim
|
Arabadan anlamayan biri daha çıktı işte ikisi de çift kavramalı aktarma kullanıyor ikisinin de kavraması bitiyor. Volvo'nun ve Mercedes'in de kavraması bitip yolda bırakan aracı çok. Ama müşteri kitlesi sebebi ile sağa sola yazıp ağlamıyorlar... Bir de dsg kadar satılmıyor hali ile bu kadar bitmiyor. Dsg arıza vermesi çok az normal olan kavramanın bitmesi araç kendini belli eder kavrama bitmesine yakın o zaman gidip değiştirin yol da kalmayın.
|
İkinci el çok km yapmış bir araç yerine sıfır araç almayı tercih ederim.Anladığım kadarıyla sakin kullanan birisiniz. Golf alırım ben galiba.Kafanız daha rahat olur en azından.
|
Eğer foruma üyeyseniz, Golf fazla yakmayacaktır. Benim gördüğüm kadarıyla, sadece bu foruma üye olmayanların TSI motorlu araçları fazla yakıt tüketimine sahip.
Şaka bir yana, abimde Golf TDI Highline DSG (Cam tavan) araç var ve ara sıra bu aracı kullanıyorum. Bana göre, diğer sınıf arkadaşlarından üstün ya da düşük olan hiçbir özelliği yok. V40 konusunda yorum yapamayacağım ama Golf benim kişisel tercihlerim arasına girecek bir araç değil. |
D2 motorla gelen fordun meşhur powershift şanzımanı dsg den hem daha sorunlu hem de Volvo arkasında durmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurranger -- 7 Şubat 2019; 12:55:19 > |
|
|
|
|