Şimdi Ara

Vw Golf 1.2 TSI MIDLINE PLUS - Vw Polo 1.2 TSI LOUNGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese çok teşekkür ederim leona da göz atmaya karar verdim .Ben performanstan çok aracın içinde sürüş sırasında keyif almaya önem veren birisiyim.Benim performanstan beklentim aracim yokusta zorlanmasın seviyesindeBir de isteğim aracımi satarken çöp olmasın. Bu kriterlere gore başka onerisi okan arkadaşım varsa duymak da isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki_turki

Bu iki araç arasında kaldım. Golfte donanim olarak daha fazlasini alabilecek durumum yok.Polo lounge paketi beklentilerimi karşılıyor ama o da bir alt sınıf araç. Performans olarak inanilmaz bir fark var midir iki araç arasında? Midline plusin donanimi sizce de çok yavan degil mi? Ileride satmak istediğimde hangi araç beni daha az zarara ugratir? Çok kararsızlık yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

2 yaşındaki comfortline 1.2 golflere bakın.poloya o para verilmez,golfü 0 almak fazladan dünya para vermek demektir.58k ya deli donanımlı auris satılıyor,fazladan 8 9 bin tl para vermenizin alemi yok.
  • Donanım kandırmacasına kapılmayın. Golf alabiliyorken Polo alınmaz. Golf ile Polo'nun farkını kullanırken ve satarken anlayacaksınız. 2.el kaygınız varsa ekstra donanımlı araç çabuk satılır ancak donanıma verdiğiniz farkın tamamını geri alamazsınız genelde.
  • off bee valla midem bulandi, polo golf leon polo polo midline polo golf golf comfortline leon... ne bu be
  • 2.el olarak golf comfortline ve üstü donanımlarda çok hareketlidir. ayrıca bahsedilen araç manuel benzinli olacak. birçok kişi 2016 golf midline almktansa 2015 comfortline tercih eder.

polo ile golf arasında 7000tl alım farkı var. satarken polo lounge her türlü daha kolay satılır. aradaki fark açılmaz.

gelelim leon konusuna yeni kasa leon fr kullandım sattım. zorunda olmasam uzun süre satmayacağım bir araçtı. fiyat/performans/donanım olarak bence idealdi. şimdiki aracımla kıyaslarsak performans olarak hala fr leon'u arıyorum. konfor olarak golf bir tık daha iyi. ancak sanki leon trim sesleri yüzünden içerisi konforsuz imajı oluşturuluyor. iki araçla da 2500km uzun yol yaptım. ikisinde de aynı konfor hissinde şöfor olarak ben çok fark görmedim. benim golf'te ergo koltuk da var. leon'un spor koltukları da çok konforludur. zaten iç hacimleri neredeyse aynı, kontroller bile aynı.

iç hacim çok önemli değilse polo lounge daha düşük tüketimi ile de sizi sevindirecektir. aynı zamanda cebinizde kalan para ile uzun süre yakıt masrafınız amorti edecektir.

• Kendi istek ve ihtiyaçlarımıza göre karar verin, öncelikleriniz dahilinde sizi mutlu eden aracı Alın derim.

1. Önceliğiniz donanım ise polo olmalı tercihiniz, polo tarihinde benzerleri olsa da ilk kez böyle özel bir donanımla dolu olarak geldi. Önceleri chrome edition, Pulse vardı ama böyle dolu değildi.

Yok fazla donanım olmasa da olur, benim 1. Önceliğim genişlik derseniz golf tercih etmelisiniz, golfün avantajları
    elektromekanik el freni,
    arka kol dayama
    ve 7 airbag .

Polo özel donanım olduğu için avantajları biraz fazla, kapı eşiklerindeki lounge yazısı bile hoş bir detay ve o kısmı çizilmeye karşı koruyor,
    karartılmış arka yan camlar,
    Dijital klima,
    6.5" kapasitif multimedya ekranı,
    Viraj özellikli sis farı,
    Yağmur , far sensörü, follow me home farlar,
    Otomatik kararan dikiz aynası,
    Ops destekli ön arka park sensörü,
    Hız sabitleyici - ki bence olmazsa olmaz, golfe 550 liraya ekleyebilirsiniz.
    Ayrıca parlak siyah ön panjur, lounge özel koltuk döşemesi de bulunuyor.

Aracı almadan satmayı düşünmek pek mantıklı değil bence, ama her aracın bir alıcısı vardır, seat Leon önerilmiş bu araç polo ve golfle karşılaşınca daha zor saracağı aşikar, ki sizde gidip inceleyince tercihinizi vw den yana yapacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 polo chrome kullanıyoruz. Çocuğunuz varsa ve bizimki gibi oto koltuğu da kullanıyorsanız kesinlikle golf alın. Cybex sirona takılı,bagaja ancak bebek arabası sığıyor. Sağ ön koltuğa sığmıyorum. Arkadaki cybex yüzünden. Bir şoför bir de arka koltuğa esim oturuyor. 2 kisilik daracık bir araba olarak kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenous -- 20 Mayıs 2016; 12:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf çok boş kalıyor, Comfortline + Sürüş Konfor Paketi altına alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.