Şimdi Ara

Vw Golf 1.2 TSI MIDLINE PLUS - Vw Polo 1.2 TSI LOUNGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki araç arasında kaldım. Golfte donanim olarak daha fazlasini alabilecek durumum yok.Polo lounge paketi beklentilerimi karşılıyor ama o da bir alt sınıf araç. Performans olarak inanilmaz bir fark var midir iki araç arasında? Midline plusin donanimi sizce de çok yavan degil mi? Ileride satmak istediğimde hangi araç beni daha az zarara ugratir? Çok kararsızlık yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce ilerde satmak istediğinizde golf daha az zarara uğratır.eğer uzun süreli binmek için alıyorsanız ve büyük bir araca ihtiyaç duymazsanız donanımları sebibiyle polo lounge tercih edilir.
  • Golf herşekilde polodan üstün bir araç. Midline Plus okadarda boş bir donanım değil ayrıca.Direksiyonda fonksiyon tuşları yoktu onlarda eklendi standart olarak.Deri direksiyon ön ve arka kol dayamada standart.Sürüş konfor paketi ve çok gerekliyse digital klima eklenirse güzel bir donanım olur ve alınırda..

• Midline plus Golf'un donanimsizlikltan dolayi yuz guldurecegine inanmiyorum. O paraya Golf alana kadar Style donanim Leon her acidan daha iyi bir tercih olacak. Golf icin en kotu comfortline alinmasindan yanayim.

Polo'nun Lounge donanim olmasi sebebiyle daha iyi bir tercih olacagina eminim.

Hacim ilk sartiniz degilse Lounge Polo derim.

• 2. elde golf daha iyi satılır, bu iki seçenek arasında ben olsam golfu seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Midline plus Golf'un donanimsizlikltan dolayi yuz guldurecegine inanmiyorum. O paraya Golf alana kadar Style donanim Leon her acidan daha iyi bir tercih olacak. Golf icin en kotu comfortline alinmasindan yanayim.

Eşeğe altın semer vursan da eşektir. Full leon bir golf olamaz ki midline direksiyondan teypten sonra iyi oldu.esp asr msr oto park freni start stop 7 hava yastığı klima. Daha ne olsun. Polonun tek farkı hacim değil. Sürüş konforu bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Mayıs 2016; 21:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Midline plus Golf'un donanimsizlikltan dolayi yuz guldurecegine inanmiyorum. O paraya Golf alana kadar Style donanim Leon her acidan daha iyi bir tercih olacak. Golf icin en kotu comfortline alinmasindan yanayim.

Eşeğe altın semer vursan da eşektir. Full leon bir golf olamaz ki midline direksiyondan teypten sonra iyi oldu.esp asr msr oto park freni start stop 7 hava yastığı klima. Daha ne olsun. Polonun tek farkı hacim değil. Sürüş konforu bambaşka.

Elbette arada surus konforu farki olacak ancak zorla ust segment almaktansa alt segment alip bir suru donanim fonksiyonuna sahip olmak benim tercihim.

Surus beklentilerine uyduguna gore kisi bu iki arac arasinda kalmis, bende donanimsiz arac almaktansa donanimli alt segment daha mantikli diyorum.

Leon zaten Golften kalitesiz bir arac ancak midline adami pisman ettirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Elbette arada surus konforu farki olacak ancak zorla ust segment almaktansa alt segment alip bir suru donanim fonksiyonuna sahip olmak benim tercihim.

Surus beklentilerine uyduguna gore kisi bu iki arac arasinda kalmis, bende donanimsiz arac almaktansa donanimli alt segment daha mantikli diyorum.

Leon zaten Golften kalitesiz bir arac ancak midline adami pisman ettirir.

Ben alırken direksiyondan teyp olaydı mid alırdım. Arkadaşımda var ve çok memnun.

• İkisi arasından golf fakat boş bir arabaya o kadar para verilmez bence, o paraya advanced paketli leon alınır.

• Golf tabiki 4 teker 1 direksiyon değildir herhalde donanım , leon da alınabilir ama trim sesi çok var deniyor bide iç mekan kalitesi ve sessizlikte golf bi adım önde... Polo ya hiç bakmayın bence bu paralara

• Golf 👍😎

• midline plus cok itici bir donanim hocam. ufacik ekran islevi bile yok. farlar desen hicbirseyi yok. donanimi seven birisi olarak polo lounge derdim

• poloda isterse otonom sürüş olsun yine gider golfü seçerdim, ama burada leon'a da bakman lazım
  • Polo < Leon < Golf

• poloya razıysan ama illa donanım diyorsan leon al geç o kadar fark yok midline golften daha iyi olacağı da kesin. ikisine de bindim süspansiyon ve konfor olarak bi fark göremedim içi biraz kalitesiz o golfe göre o kadar. golfün içi sınıfına göre bi tık daha kaliteli olduğu için bence
  • Midline golf

• Kesinlikle Golf tercih edilir.
    Daha az zarar ettirir
    Daha hizli satilir
    Kullanimi daha keyifli olur.

Lounge Polosu olan arkadasi konuya davet edelim daha faydali olur

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Kesinlikle Golf tercih edilir.
    Daha az zarar ettirir
    Daha hizli satilir
    Kullanimi daha keyifli olur.

Lounge Polosu olan arkadasi konuya davet edelim daha faydali olur

Merhaba hocam,

Ben illa ki ikisi arasinda Polo dedim cunku Golf bir sure kullanildiktan sonra fonksiyonsuzlugundan dolayi siradan gelmeye baslayacak ve kullanicinin gozunu baska araclara kaydiracak. Eger ki Polo surus ve hacim olarak beklentiye yetiyorsa Polo secilebilir diye dusunuyorum.

Golf Midline donanim haric, her acidan Polo Lounge'dan ustun bir araba ama bana kalirsa da bombos arabaya o parayi verene kadar Style donanim Leon daha mantikli geliyor. Hem C segmenti hem fiyati iyi hemde donanimi yeterli.

Sozun ozu, Polo Lounge daha donanimli ve daha ucuz oldugu icin bos arabaya uste 7.000lira daha vermemek icin Polo diyorum. (Ek olarak: Polo'nun da yalitimi bir cok C segmentine kafa tutabilecek seviyede.)

Ama Polo alana kadar Leon'a da goz atilmali.

Bence Golf icin Comfortline daha dogru bir secim.

Alim/satim da ikisininde sorun acacagini sanmiyorum Polo'da, Golf'te segmentinin ikinci eli en kuvvetli araclarindan neredeyse.

Konu sahibi arkadas gonlune gore bir araba alsin insallah, biz burada fikirlerimizi paylasiyoruz. Kendisi muhakkak icine oturup sagina soluna bakip, test edip icine sineni alsin.

• Ben polo lounge alırdım.Golf comfortlıne bile görünüm vs olarak pek albenili değil.Golf'ün keyfi highline olunca çıkar.
  • fiyat farkı ne kadar bilmiyorum.ancak 2013 1.2midline plus Gof alıp 14.000km keyifle kullanıp kar edip satmıştım.O zaman polo'da lounge yoktu.Onun da comfortline'ını kullanmıştım.Aksesuar önceliğiniz değilse GOLF derim.Benimki 105HP idi şimdi Euro6 110HP hem ekonomik hem daha performanslı,20 beygir fark Polo'ya göre az değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.