Şimdi Ara

Vw POLO 1.2 Tsi DSG kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şehiriçi kullanım için araç bakıyoruz. Sadece 1.2 Tsi DSG Polo var önümde. Diğer araçları kendi bahanelerim sebebiyle eledim. Bu aracı kullanan arkadaşlar varsa kronik ve yaşadığı sorunları yazarlarsa sevinirim. DSG büyük bir tehdit midir? Rica edicem araç hakkında hiçbir bilgisi olmadan DSG pişmanlıktır yazıp + puan için konuyu baltalamayın. Teşekkürler şimdiden..

• Ayni aracin manueline sahibim.Fakat daha yeni aldim.Kronik sorunu yok diye biliyorum.Onun disinda sormak istediginiz olursa cevaplarim.
  • Polo değil ancak İbiza 1.2 tsi DSG kullanıyorum...Yeni polo ya da binme şansım oldu 1.2 tsi dsg..Malzeme kalitesi olarak yeni polo lar ibizadan oldukça iyi diyebilirim..

DSG olarak su yorumu yapabilirim..Passat ta 64bin km de 1 kavrama 1 de mekatronik değişti garanti kapsamında..İbiza da 63 bin km de şuan için hiç bir sıkıntı çıkarmadı..Hafif araçlarda DSG daha uzun ömürlü oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Polo değil ancak İbiza 1.2 tsi DSG kullanıyorum...Yeni polo ya da binme şansım oldu 1.2 tsi dsg..Malzeme kalitesi olarak yeni polo lar ibizadan oldukça iyi diyebilirim..

DSG olarak su yorumu yapabilirim..Passat ta 64bin km de 1 kavrama 1 de mekatronik değişti garanti kapsamında..İbiza da 63 bin km de şuan için hiç bir sıkıntı çıkarmadı..Hafif araçlarda DSG daha uzun ömürlü oluyor..

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

Ben İbiza'yı bir türlü sevemedim. Dış stili olarak bir değişik. Bana kalırsa bu kadar satılan araçta sorunlar daha çok göze batıyor. Yani abartılacak çok birşey yokmuş gibi. Ama tabi ben aracımı alırım bayiiden çıktıktan 100 kilometre sonra hata verir benim tutumum ne olur o bilinmez. Hafif araçlarda DSG uzun ömürlü olur diye bir tutumu ilk kez sizden duyuyorum hocam. İçimi rahatlattınız bir bakıma. Sanıyorum araç daha hafif oluyor ve daha az zorlanıyor bu yüzden söylediniz.
    Herkes otomatik alacaksan Ford'a yönel diyor fakat ben bu yorumlar üzerine Fiesta'ya baktığımda birçok kusur ile karşılaşıyorum. Nedir bu kusurlar? Abs hemen devreye girip kızaklamaya neden oluyormuş ve kasa sağlamlığı açısından sorunları varmış. Kimse kusura bakmasın varsın Dsg olsun hata versin de kızaklamaya neden olup içinde vefatlı kaza olmasın.

@ogzdrk Hocam siz aracınızı ne kadar tutara satın aldınız? Hediye birşeyler kapabildiniz mi? Bildiğim kadarıyla araç donanımında sis farı yok dış sanayiiden taktırmayı hiç düşündünüz mü?

Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trendline da yol bilgisayarı yoktu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Trendline da yol bilgisayarı yoktu sanırım

Benim baktığım araç Comfortline donanımı hocam. 1.0 motora hiç bakmadım neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Trendline da yol bilgisayarı yoktu sanırım

2015 itibariyle trendline larda yol bilgisayarı var.
    1.2 tsi comfortline ve lounge donanımda var. Trendline'daki benzinli motor 1.0 mpi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen arkadasla test ettik. Gayet başarılı Polo ile uyumlu bir motor-şanzıman olmus. Araçta hantallık çekmemezlik gibi bir durum yok. 3 kişi (kilolar 60+) yokuşta gayetde yürüdü gitti. Yakıt tüketimi ise malum test aracı herkez kısa mesafede zorladıkça zorluyor 9.8 lt idi. Bence gayet başarılı yani bu değer bulabileceğiniz maks değer diğebilirim. Sakin kullanımda çok rahat 7-7.5 tutturulur. 46-47 ye az kullanılmıs 1-2 aylık araçlar var Dod'da ordan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba arkadaşlar;

Şehiriçi kullanım için araç bakıyoruz. Sadece 1.2 Tsi DSG Polo var önümde. Diğer araçları kendi bahanelerim sebebiyle eledim. Bu aracı kullanan arkadaşlar varsa kronik ve yaşadığı sorunları yazarlarsa sevinirim. DSG büyük bir tehdit midir? Rica edicem araç hakkında hiçbir bilgisi olmadan DSG pişmanlıktır yazıp + puan için konuyu baltalamayın. Teşekkürler şimdiden..

Hocam ben sizin yerinizde olsam Fiesta'nin 1.0 Ecoboost 100 HP Powershift versiyonuna bakarim.Polo'dan daha tercih edilesi bi model bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Geçen arkadasla test ettik. Gayet başarılı Polo ile uyumlu bir motor-şanzıman olmus. Araçta hantallık çekmemezlik gibi bir durum yok. 3 kişi (kilolar 60+) yokuşta gayetde yürüdü gitti. Yakıt tüketimi ise malum test aracı herkez kısa mesafede zorladıkça zorluyor 9.8 lt idi. Bence gayet başarılı yani bu değer bulabileceğiniz maks değer diğebilirim. Sakin kullanımda çok rahat 7-7.5 tutturulur. 46-47 ye az kullanılmıs 1-2 aylık araçlar var Dod'da ordan bakabilirsiniz.

1.0 motor olsaydı belki zorlanabilirdi fakat 1.2 TSI da sanmıyordum ki sizde söylediniz testten başarılı çıkmış. Yakıt tüketimini çok fazla önemsemiyorum günlük maksimum 30 kilometre yapacağım. Bence zaten makul değerler bunlar. Yorumunuz için teşekkür ederim. DSG yi nasıl buldunuz? Herhangi bir sorun oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Hocam ben sizin yerinizde olsam Fiesta'nin 1.0 Ecoboost 100 HP Powershift versiyonuna bakarim.Polo'dan daha tercih edilesi bi model bence.

Kendinize göre haklısınız fakat gördüğüm haberler ve bu sorunları yaşayan kişiler memnun değiller. Araç sanıyorum kızaklamaya çok meyilliymiş ve bir kaç kaza yaşayan kişi airbaglerin açılmadığını ve aracın çok ağır hasarlar aldığını söylüyorlar. Bunları bir sitede üyesi olduğum Fiesta grubunda gördüm. Belki çoğu kişi sevmiyor ama bu nedenler beni Vw incelemeye itti.

• quote:

quote:

Geçen arkadasla test ettik. Gayet başarılı Polo ile uyumlu bir motor-şanzıman olmus. Araçta hantallık çekmemezlik gibi bir durum yok. 3 kişi (kilolar 60+) yokuşta gayetde yürüdü gitti. Yakıt tüketimi ise malum test aracı herkez kısa mesafede zorladıkça zorluyor 9.8 lt idi. Bence gayet başarılı yani bu değer bulabileceğiniz maks değer diğebilirim. Sakin kullanımda çok rahat 7-7.5 tutturulur. 46-47 ye az kullanılmıs 1-2 aylık araçlar var Dod'da ordan bakabilirsiniz.

1.0 motor olsaydı belki zorlanabilirdi fakat 1.2 TSI da sanmıyordum ki sizde söylediniz testten başarılı çıkmış. Yakıt tüketimini çok fazla önemsemiyorum günlük maksimum 30 kilometre yapacağım. Bence zaten makul değerler bunlar. Yorumunuz için teşekkür ederim. DSG yi nasıl buldunuz? Herhangi bir sorun oldu mu?

Performanslı kullanımda tereddütte kaldığı oldu ama genel olarak gayet basarılı. Sakin kullanımda vitesin kaçta olduğunu ekranda yazmasa anlamazsınız.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi manüel var hocam araçta hicbir kronik arızası yok herkesten gelen belli bir trim sesi yok yalıtım olarak kuzenin corsasi dayımın clio sundan ve test ettiğim fiestadan daha iyi konfor olarak ta belirgin bir fark var . Yakıt olarak çok çok memnunum izmir şehiriçi akıcı trafik ve izmir manisa ve manisa trafiği sürekli gidip geldiğim yol akıcı olursa 4.3 4.5 yakıyor araç trafik sıkışırsa dur kalka kalırsam max 5.2 5.5 oluyor . Daha aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim

• quote:

quote:

Sunu solemek isterim, arkadasa sormussunuz test surusunde dsg nasildi diye..dsg sorunu test suruslerinde denk gelincek birsey degil.arac kullanildikca ortaya cikabilen bir sorun..

Hafif araclarda dsg sorun cikartmiyor demem benim sahip oldugum iki arac ve kendi deneyimlerinden yola cikarak yaptigim bir yorum..olmayacak diye birsey yok..ben vag grubu araclari seven bir insanim ancak bundan sonra ki araclarim vag grubu olursa dsg alicagimi pek sanmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

1.2 tsi manüel var hocam araçta hicbir kronik arızası yok herkesten gelen belli bir trim sesi yok yalıtım olarak kuzenin corsasi dayımın clio sundan ve test ettiğim fiestadan daha iyi konfor olarak ta belirgin bir fark var . Yakıt olarak çok çok memnunum izmir şehiriçi akıcı trafik ve izmir manisa ve manisa trafiği sürekli gidip geldiğim yol akıcı olursa 4.3 4.5 yakıyor araç trafik sıkışırsa dur kalka kalırsam max 5.2 5.5 oluyor . Daha aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim

Ben her gün İstanbul trafiğinde olacağım için otomatik seçeceğim. Tabi manuelde olabilir fakat bir gün illallah ettirir. Sitesinde şehirdışı kullanımda DSG 0.2 litre tasarruflu görünüyor ama sanmıyorum Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sizin araç opak renk mi ne kadar sürede teslim alabildiniz?

@pasa_ Çok teşekkürler hocam ilginiz için. Oldukça rahat bir araç diyorsunuz yani..

@errddm Olur ya denk gelir diye sordum. DSG tamamen şansa bağlı bir durum sanıyorum ama ben şansa inanmayı pek sevmem. Yine de benim tercihim DSG den yana olacak gibi.

Renk beyaz araç gemideydi 1 haftada geldi ancak vergi odememek için 1 ocak çıkışlı yaptık arabayı . Özel bir donanım paketi yapmazsanız 1 veya en geç 2 haftada alırsınız .

• Dsg pişmanlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Renk beyaz araç gemideydi 1 haftada geldi ancak vergi odememek için 1 ocak çıkışlı yaptık arabayı . Özel bir donanım paketi yapmazsanız 1 veya en geç 2 haftada alırsınız .

Daha farklı bir araç istersem de yaklaşık 1 ay bekletiliyorum sanırsam. Ben rengi gün batımı kırmızısı düşünüyorum cidden çok güzel görünüyor. Yarın Maltepe-Erel şubesi ile görüşmeye gideceğim. Sonuçları aktarırım buraya.

Oncelikle gecen hafta zam geldi poloya.Biz zamsiz olarak aldik ve indirim yaptirdik.Aracta opsiyonel olarak isik gorus ve surus konfor var + 2 yil garanti uzattik.46.5 a aldik sigorta dahil.Hediye olarak kemer verdiler saka gibi.Sis fari pek kullanmiyorum ben fakat yakinda taktiracagim.Bildigim kadariyla disarida takilirsa hem garanti bozuluyor hemde donuse duyarli olmuyor.Yakin zamanda butceme hangisi uyarsa onu yaptiracagim.

Edit:Bu arada dsgyi sormussunuz.Servisteki adam pololarin torku dusuk oldugu icin dsg riski daha az demisti.Ne kadar dogru bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 20 Mayıs 2015; 0:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Oncelikle gecen hafta zam geldi poloya.Biz zamsiz olarak aldik ve indirim yaptirdik.Aracta opsiyonel olarak isik gorus ve surus konfor var + 2 yil garanti uzattik.46.5 a aldik sigorta dahil.Hediye olarak kemer verdiler saka gibi.Sis fari pek kullanmiyorum ben fakat yakinda taktiracagim.Bildigim kadariyla disarida takilirsa hem garanti bozuluyor hemde donuse duyarli olmuyor.Yakin zamanda butceme hangisi uyarsa onu yaptiracagim.

Edit:Bu arada dsgyi sormussunuz.Servisteki adam pololarin torku dusuk oldugu icin dsg riski daha az demisti.Ne kadar dogru bilemem.

Boya koruma falan alabilenler var siz çok kötü yırtmışsınız .. Sis farı yerine gündüz farı gibi bir uygulama daha şık durabilir bence. Zaten sis farı sadece görüntü günümüzde. DSG konusunda içimi rahatlattınız yarın da bir temsilciyi kitleyeceğim büyük ihtimalle ama araba bu neticede bir kere alınıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.