Haklısınız, o da önemli bir detay, göz önünde bulundurmak lazım. Bu belirtilen yorumlardan sonra 1.5 TSI 150hp Golf’e baya bir ısındım :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW Golf 1.5 TSI - AUDI A3 1.0 TFSI (Tercih?) (2. sayfa)
-
-
Hocam Seat Leon 1.5 TSi 150hp 2020 FR hakkında bir fikriniz var mı? Diğer seçenekleri de göz önünde bulundurduğumuzda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neymiş bu yeni A3 arkadaş, bir kere koltuğuna oturan, kapısını açan, arabayı kötülemeye başlıyor, gerçekten ben bazen farklı arabaya mı biniyorum diye düşünüyorum, konuda bahsedilen tüm araçları kullanmamış olsam inanacam yani o derece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 15 Ocak 2023; 23:37:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kötü diye bir şey söylemedim, bu nereden çıktı?
Eski 8v'de gösterilen özen yok sadece.. her detay inanılmaz sade ve kaliteli idi o araçlarda. neredeyse ucuz plastik yoktu araçta, yeni model de böyle bir kaygı yok. sadece bagaj bölümüne açıp baksan görüyorsun farkı.. o şekilde şımarıkça harcamalar yapamıyor artık Vw grubu, bir şirket politikası artık bu A3'e özgü bir durum değil..
Bu kötü araba demek değil.. sürüş özellikle belli ki çok iyi eski modele göre. içi de eski kalitede olmayabilir ama zengin pahalı gösteren bir dizaynı var.
-
Hocam senin özelinde söylemedim yanlış anlama, forumun genelinde böyle bir algı oluşturuldu, tüm yabancı testlerde bile yeni A3, bırak Golf’ü 1 serisi ve A serisinden bile toplam puanda öne çıkıyor ama bizim forumda sadece arka kapılarda kullanılan sert plastik konuşuluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 16 Ocak 2023; 0:36:47 >
Motor seçiminden dolayı belirtilen golfte arka aks bağımsız fakat A3 torsiyon bar diye biliyorum. Bunun yanında 1.5’in performansı ve iki yıl genç bir araç olması A3’ün ses yalıtımı, trim kalitesi, tasarım gibi artılarını benim gözümde önemsiz kılıyor.
Bütçeniz yetiyorsa 1.5 A3 en makbulü olur fakat bu iki araç arasında ben golfü seçerdim, fakat tasarım ve donanıma önem veren bir kişi 1.0 A3’ü seçebilir. Gayet güzel bir araba ve sizi üzmez sadece hangi özellikleri önemsediğinizi tespit etmeniz lazım.
İki tercih arasından a3 sahibi olarak ben olsam golf 1.5 alırım. A3 1.0 arka süspansiyon bağımsız değil ve ayrıca trim sesi açısından a3 sıkıntılı bir araç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme: En son 2020 Model 50.000 km Seat Leon 1.5 ecoTSi ACT 150 DSG S&S FR araçta karar kılıp satışını aldım.
Benim de takip ettiğim bir model hayırlı yolculuklar dilerim. Satış tamamlandıysa ne kadara anlaştığınızı öğrenebilir miyim?
hocam araç nasıl izlenimlerinizi yazar mısınız önerir misiniz ?
-
Teşekkürler, 870.000₺ gibi bir fiyata geldi hocam. Araca gelirsek çok memnun kaldım. Araç bir bütün halinde çok rigid ve güven veriyor. Ses yalıtımı yeterli geldi, performans olarak gayet iyi, uzun yolda ekonomik modda çok az yaktı (90 km/h sabit 4.4 l/100km fakat gerçeği yansıtmayabilir, çok ekonomi kastım). Şehir içi kullanımda 7.5 l/100km yakacak gibi duruyor. Dijital ekranına bayıldım. Merak ettiğiniz bir şey olursa fikirlermi belirtebilirim. Kısaca araç beni memnun etti, öneririm.
yorumunuz için teşekkür ederim araç çok sert bir yapıdamı eski kasalarına çok sert diyorlar birde yola oturuyo hissi ve kaliteli hissi var mı araçta
-
Yorumunuz için teşekkürler mutlu sürüşler dilerim
Yola oturma ve kalite hissi mevcut, araç güven veriyor. Nispeten yüksek hızlarda (200 km/h üzeri) herhangi bir tedirginlik yaratmadı. Süspansiyonlar sert ve gergin. Çukurlara hızlı girince vurma sesini yapabiliyor bunu göze alarak almak lazım.
anladım tecrübeler için çok teşekkürler araç az çok anladım nasıl bir araç olduğunu
-
1.5 golfte bağımsız süspansiyon var başlı başına tercih sebebi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X