Şimdi Ara

VW GOLF 1.6 TDI BLUE MOTION (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Daewo'dan bozma cruze veya buna benzer bişey alacağınıza hyundai veya kia alın daha iyi
    Korede Hyundai veya Kia varken kimse daewo fabrikasının yeni adı chevrolet markanın ucubelerine bakmaz

Katılıyorum. Aracı kimin ürettiği belli bile değil. Daweoo mu Opel mi GM mi Chevy mi? Kimin mühendisleri bunlar

yahu bilginiz olmayan konuda neden konuşuyorsunuz ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.defalarca tartışıldı bu konu.cruze daewoo falan değil.tamamen GM MÜHENDISLERI TARAFINDAN GELIŞTIRILDI.gm 2001 de güney köşedeki daewoo fabrikasını satın aldıktan sonra 2007 ye kadar olan chevrolet ler de(kalos ve spark)daewoo motorunu kullandı. GM 2009 dan itibaren yeni aveo da dahil tamamen kendi teknolojisiyle yaptı bu araları.cruze bir daewoo çakması DEİLDİR!bunu anlayın ve artık insanları yanlış yönlendirmeyin!!

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yeni astra 1.3 95 beygir olan aracin cosmo en full

Vw golf higline ustun oldugu yon nedir allah askina
    Golf herturlu ve her halukarda astradan bir gomlek ustundur

Fiyatı

Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 hp Cosmo 61.703 TL
    Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 60.300,00
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

size küçük gelen arabanız ne marka? yani golf'te pek büyük araba sayılmaz onun için sordum. eskiden aileler daha büyüktü ama tabut gibi reno 12'lere sığıbiliyordu pekala, şimdi aileler küçüldü arabalar büyüdü sığamıyoruz yinede. psikolojik bir durum sanırım.

Hocam eskiden büyük aileler çocuklarını dizlerinin üstüne oturtup ön koltuğa 2 kişi biniyorlardı.şimdi rahata alıştık galiba
  • c sınıf hb bir aracı dar diye satıp yine c sınıf hb bir araç alacaksınız

madem sedan veya d sınıf bir araç bakın işe yarasın
  • vala bu aralar herkese c max öneriyorum kendim beğendiğim için olsa gerek..

c max tdci x paketiyle 60 bin yakın alabiliyosunuz ve bi araçta aradğınız herşey var otomatik vites hariç geniş bi araç, donanım iyi, motoruda güzel daha ne olsun sizin bütçenizi aşıyor galiba ama temiz 2.el 55 e alınabilir bence

VW GOLF 1.6 TDI BLUE MOTION

VW GOLF 1.6 TDI BLUE MOTION

• quote:

Orijinalden alıntı: ecotecxxx

Merhabalar ben yeni üye oldum aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.2011 model araba ama aileye küçük gelmesi ve bagajının küçük olması nedeniyle satıyorum.
    Dün araç bakmaya gittim c max,yeni astra ve golfe baktım.Bütçem maksimum 55.000 ve alacağım araç dizel olacak.Yeni astrayı beğendim fiyatı da iyiydi ama eski astradan bize ekstra bir genişlik sağlayamayacağı için vazgeçtik.C max'i de beğendim ama fiyatı biraz fazla.Golfü test ettim oldukça beğendim 1.6 tdi bluemotion modeliydi.DSG yi de oldukça beğendim (manuel kullanıcısı olmama rağmen) ama 5000 tl fiyat farkı olduğu için düz vites alacağım.Ellerinde beyaz renk var.Hem bluemotion ların tamir kiti olduğu için bagajı diğer modellerden daha büyük.İç hacmini de beğendim.Ama kafamı kurcalayan şu:Golfe geçersem eski arabamda olan cruise control,kararan iç dikiz aynası ve far/yağmur sensörü olmayacak.Ve üstüne 20.000 tl vereceğim.Siz ne dersiniz golfe geçmek mantıklı olur mu?

1.6 tdi bluemotion start stop sistemine sahip, yere daha yakın, jantları daha küçük ve arkada spoiler'ı var

ben açıkcası 0.9 litre 100km'de tasarruf için dsg'den vzgeçmezdim + comfortline paketi de yeterli kanımca (majör eksiği highline'a göre cruise control olmaması)

62bin'e dsg'li paketi al düz vites 58bin'e o arabanın keyfi yaşanmaz

veya o paralara HIGHLINE otomatik megane 1.5 dci edc, C4, DS4'de değerlendirebiirsin

özellikle şu DS4 birde beyaz renkse

• Esp var blue motion golfte

Ama genede dsg li comfortline golf daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilkoc

Bu gün bakmıştım, donanımlılarda fiyatlar bunlar

Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 hp Cosmo 61.703 TL
    Yeni Focus Titanium 1.6TDCi 115PS 5K 61.085 TL
    Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 60.300,00

octavia 1.6 TDI CR 105 HP elagance 56000 TL. şu anda kampanya da. yukarı daki 3 araçtan da her yönden daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archaeologist -- 13 Kasım 2011; 19:18:30 >
  • astra bagajıyla golf bagajı etse etse %10 fark eder, o da bir küçük çanta...

manual golf fiyatına dizel DSG seat altea xl öneriyorum size.

aynı platform, aynı süspansiyon, aynı motor, aynı şanzıman, cruise ve sensörleri de var.

hacim olarak da golfün astraya kıyasla sağlayacağı marjinal faydanın yaklaşık 10 katını sunar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

hyundai i30 style donanımınında sunroof , kararan iç dikiz aynası , elektrikli katlanan yan aynalar , far/yağmur sensörü var , ısıtmalı ön koltuklar var , soğutmalı torpido var , tek eksiği cruise control

hocam geçenlerde bir ilan gördüm sahibinden de serviste 1 saat içinde takılabiliyor diyor cruise control için acaba bu doğru mu ve ne kadar tutar araştırdınız mı i30 sahibi olarak ? ben netten araştırdım biraz garantiyi bozuyormuş herhalde bilginiz var mı ? tşkler..

garantisi konusunda bi bilgim yok ama 1 saat içinde takıldığını ben de duydum , hatta maliyetini de 200 ya da 250tl diye hatırlıyorum

300tl olmaz bile yani takılması komple

• Golf bluemotion alacaksanız şayet CC yok, zaten dizel araçlarda Cruise Control gerekmez. Bence bu kadar fiyat farkını zaten haketmiyor, madem bu kadar para veriyorsunuz, o zaman C4 alın veya Mazda 3 Dizel Impressive sizi fazlasıyla memnun edecektir. Yeni Mazda 3 Özellikler ve Fiyat Listesi Pek yakında indirimli satışlar başlıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zotone -- 13 Kasım 2011; 20:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zotone

Golf bluemotion alacaksanız şayet CC yok, zaten dizel araçlarda Cruise Control gerekmez. Bence bu kadar fiyat farkını zaten haketmiyor, madem bu kadar para veriyorsunuz, o zaman C4 alın veya Mazda 3 Dizel Impressive sizi fazlasıyla memnun edecektir. Yeni Mazda 3 Özellikler ve Fiyat Listesi Pek yakında indirimli satışlar başlıyor bilginize.

mazda 3 hb de dizel yok,

sedan Mazda 3 fiyatları ucuz mu?

Comfort dizel 55,440
    Touring dizel 58,000
    Impressive dizel 60,455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilkoc -- 13 Kasım 2011; 22:00:28 >

• Fiyatlar elbette ucuz değil, ancak hangisi ucuz ki? Bu fiyat aralığında Mazda 3 dizel iyi bir tercih, Hatchback 2010 modellerde var var, temiz ikinci el bulunabilir belki, ancak evet 2012 modellerde dizel hatchback yok malesef.
  • 2011 model bir C sınıfı araçtan 2012 model C sınıfı bir araca geçiş için vereceğim max. miktar 5000 tldir.O bile fazla..Ayrıca donanımlı bir araçtan donanımsız bir araca geçmekte pek akıl karı gelmiyor bana nedense.
  • Ben yakında Laguna'yı tercih edeceğim gibi görünüyor. Size de tavsiye ederim. F/P olarak şu anda bana göre en iyi araç.

Fonksiyon + navigasyon paketi dahil olunca, fiyatı 56.000 TL. Daha da pazalığınızı yaparsınız. Araç D segmenti. Donanımı gayet dolu, konforlu ve servis yönünden sıkıntı çekmeyeceğiniz bir araç. Dersiniz ki daha yakışıklı araç olsun, saygı duyarım. Hakkınız hayırlısı olmasını dilerim.

Başka bir alternatif önerim de C4 olabilir. En azından mutlaka inceleyin ve test edin.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.