Şimdi Ara

VW GOLF 1.6 TDI BLUE MOTION (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size küçük gelen arabanız ne marka? yani golf'te pek büyük araba sayılmaz onun için sordum. eskiden aileler daha büyüktü ama tabut gibi reno 12'lere sığıbiliyordu pekala, şimdi aileler küçüldü arabalar büyüdü sığamıyoruz yinede. psikolojik bir durum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Daewo'dan bozma cruze veya buna benzer bişey alacağınıza hyundai veya kia alın daha iyi
    Korede Hyundai veya Kia varken kimse daewo fabrikasının yeni adı chevrolet markanın ucubelerine bakmaz

Katılıyorum. Aracı kimin ürettiği belli bile değil. Daweoo mu Opel mi GM mi Chevy mi? Kimin mühendisleri bunlar

Bilinen bir yanlış daha arkadaşlar bu araçlar artık General Motors bünyesinde ve tüm modellerini GM mühendisleri geliştiriyor ve üretiyor Daewoo'nun sadece ismi kaldı

Menşei nere Cruze'un? Bilgi alma amaçlı soruyorum.

Ne Chevrolet nede Daewoo, tasarım ve üreticisi General Motors fabrikalarda satıldığı bölgeye göre logolanıyorlar sadece

Yok onu değil nerede montajı yapılıyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Daewo'dan bozma cruze veya buna benzer bişey alacağınıza hyundai veya kia alın daha iyi
    Korede Hyundai veya Kia varken kimse daewo fabrikasının yeni adı chevrolet markanın ucubelerine bakmaz

Katılıyorum. Aracı kimin ürettiği belli bile değil. Daweoo mu Opel mi GM mi Chevy mi? Kimin mühendisleri bunlar

Bilinen bir yanlış daha arkadaşlar bu araçlar artık General Motors bünyesinde ve tüm modellerini GM mühendisleri geliştiriyor ve üretiyor Daewoo'nun sadece ismi kaldı

Menşei nere Cruze'un? Bilgi alma amaçlı soruyorum.

Ne Chevrolet nede Daewoo, tasarım ve üreticisi General Motors fabrikalarda satıldığı bölgeye göre logolanıyorlar sadece

Yok onu değil nerede montajı yapılıyor?

Bu araç 3 marka ile dünyada pazarlanıyor avrupa ve amerika bölgesinde Chevrolet, Güney Kore'de Daewoo Avustralya'da Holden olarak satılmakta üretim yerleri:

ABD, Avustralya, Brezilya, Hindistan, Vietnam, Rusya, Çin, Kazakistan, G.Kore, Tayland

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

hyundai i30 style donanımınında sunroof , kararan iç dikiz aynası , elektrikli katlanan yan aynalar , far/yağmur sensörü var , ısıtmalı ön koltuklar var , soğutmalı torpido var , tek eksiği cruise control

hocam geçenlerde bir ilan gördüm sahibinden de serviste 1 saat içinde takılabiliyor diyor cruise control için acaba bu doğru mu ve ne kadar tutar araştırdınız mı i30 sahibi olarak ? ben netten araştırdım biraz garantiyi bozuyormuş herhalde bilginiz var mı ? tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 13 Kasım 2011; 14:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

size küçük gelen arabanız ne marka? yani golf'te pek büyük araba sayılmaz onun için sordum. eskiden aileler daha büyüktü ama tabut gibi reno 12'lere sığıbiliyordu pekala, şimdi aileler küçüldü arabalar büyüdü sığamıyoruz yinede. psikolojik bir durum sanırım.

Aynen katiliyorum.

Soruya gelince. Sizin durumunuzda Golf Bluemotion bence en mantikli secim olmaz.

Aradiginiz gercekten genis, ferah, donanimli bir arac ise benim onerim Megane Sports Tourer Privilege 1.5 dCi EDC = 57.850 TL. Dizel otomatik, kalitesi bence Fluence'tan iyi, servisi-ustasi yaygin.
  • hem donanımsız diye golf olmasın diyorlar hem de superb öneriyorlar.. bütçe 55 bin tl ama kampanyalı fiyatı 59 bin tl olan superb tdi comfortline da cruise kontrol, park sensörleri ve esp de dahil olmak üzere bir çok şeyin olmadığını bilmiyorlar herhalde..
    bence 55bin tlye alınabilecek en geniş, dizel ve donanımlı araç octavia tdi elegance..(kampanyalı fiyatı 56 bin tl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecotecxxx

Merhabalar ben yeni üye oldum aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.2011 model araba ama aileye küçük gelmesi ve bagajının küçük olması nedeniyle satıyorum.
    Dün araç bakmaya gittim c max,yeni astra ve golfe baktım.Bütçem maksimum 55.000 ve alacağım araç dizel olacak.Yeni astrayı beğendim fiyatı da iyiydi ama eski astradan bize ekstra bir genişlik sağlayamayacağı için vazgeçtik.C max'i de beğendim ama fiyatı biraz fazla.Golfü test ettim oldukça beğendim 1.6 tdi bluemotion modeliydi.DSG yi de oldukça beğendim (manuel kullanıcısı olmama rağmen) ama 5000 tl fiyat farkı olduğu için düz vites alacağım.Ellerinde beyaz renk var.Hem bluemotion ların tamir kiti olduğu için bagajı diğer modellerden daha büyük.İç hacmini de beğendim.Ama kafamı kurcalayan şu:Golfe geçersem eski arabamda olan cruise control,kararan iç dikiz aynası ve far/yağmur sensörü olmayacak.Ve üstüne 20.000 tl vereceğim.Siz ne dersiniz golfe geçmek mantıklı olur mu?

Hocam golf blue motion dsg testmi ettim dedin

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Merhabalar ben yeni üye oldum aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.2011 model araba ama aileye küçük gelmesi ve bagajının küçük olması nedeniyle satıyorum.
    Dün araç bakmaya gittim c max,yeni astra ve golfe baktım.Bütçem maksimum 55.000 ve alacağım araç dizel olacak.Yeni astrayı beğendim fiyatı da iyiydi ama eski astradan bize ekstra bir genişlik sağlayamayacağı için vazgeçtik.C max'i de beğendim ama fiyatı biraz fazla.Golfü test ettim oldukça beğendim 1.6 tdi bluemotion modeliydi.DSG yi de oldukça beğendim (manuel kullanıcısı olmama rağmen) ama 5000 tl fiyat farkı olduğu için düz vites alacağım.Ellerinde beyaz renk var.Hem bluemotion ların tamir kiti olduğu için bagajı diğer modellerden daha büyük.İç hacmini de beğendim.Ama kafamı kurcalayan şu:Golfe geçersem eski arabamda olan cruise control,kararan iç dikiz aynası ve far/yağmur sensörü olmayacak.Ve üstüne 20.000 tl vereceğim.Siz ne dersiniz golfe geçmek mantıklı olur mu?

tdi bluemotion da dsg yok diye biliyordum...normal tdi+dsg dir test ettiği arkadaşın..

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

tdi bluemotion da dsg yok diye biliyordum...normal tdi+dsg dir test ettiği arkadaşın..

Evet blue motion golfte dsg yok onun icin sasirdim

• Hocam Golfe 20.000 fazladan verilmez.

Değmez.

Etmez.

Tatmin etmez. Çünkü hali hazırda ki aracınla aynı tarz bir araç neredeyse. Astra H kadar anca geniştir.

Ama;İ

53 bin lira liste fiyatı olan,
    D sınıfı
    Dizel
    Donanımlı
    Az yakan bir araç var aklımda;

LAGUNA. Mutlaka inceleyin.
  • 1.4 tsi dsg test ettim.
  • quote:

vw eskiden böyle değildi veya da doğuş zaten sahtekardı daha da sahtekar oldu .benim 2003 pasificline bora da bile crusecontrol vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Hocam Golfe 20.000 fazladan verilmez.

Değmez.

Etmez.

Tatmin etmez. Çünkü hali hazırda ki aracınla aynı tarz bir araç neredeyse. Astra H kadar anca geniştir.

Ama;İ

D sınıfı
    Dizel
    Donanımlı

Malesef artık Laguna getirmiyorlar :( Israrla sordum ama yok!
  • octavia TDI elagance. mevcut jettadan farkı daha ucuz ve daha kaliteli olmasıdır. ne alırsan al octaviayı incelemeden alma derim.
  • klasik dizel golf daha iyi.tüketim açısından fark yok denecek kadar az,donanımda daha zayıf,fiyat yüksek.gereksiz bir araç.
  • Cevap basit boyut nedeniyle C sınıfı araba satılıp yine c sınıfı alınmaz. en azından C sınıf MPV yada D sınıfı almalısınız bunları alamıyorsanız 2012 donanımsız c sınıfına 20.000 tl fazla vermek mantıklı gelmiyor. Aradığınız boyuttan farklı birşeyse ozaman B sınıfta bakabilirsiniz C sınıfda.

Boyut için C-max iyi bir tecih olabilir fiyatı focustan daha ucuzdu son baktığımda. Ayrıca çok iyi bir tasarımı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Hocam Golfe 20.000 fazladan verilmez.

Değmez.

Etmez.

Ama;İ

D sınıfı
    Dizel
    Donanımlı

20.000 bin tlmi saka dimi dogan
  • quote:

Daha geniş bir araba istiyorsunuz ama yeni Astranın ufak olduğunu söylüyorsunuz ve yeni Golf diyorsunuz Astra J, Golf'den büyük bir araç

Boyutlar (mm)                Astra H       Astra J       Golf 

Uzunluk 4249 4419 4199
    Genişlik 1753 1814 1786
    Yükseklik 1467 1487 1480
    Dingil Mesafesi 2614 2685 2578
    Ön iz Açıklığı 1488 1544 1541
    Arka iz Açıklığı 1488 1558 1514

bu değerler aldatmaca.golf ve astraya bin dediğimi anlarsın.

• Yeni astra 1.3 95 beygir olan aracin cosmo en full

Vw golf higline ustun oldugu yon nedir allah askina
    Golf herturlu ve her halukarda astradan bir gomlek ustundur
  • Bu gün bakmıştım, donanımlılarda fiyatlar bunlar

Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 hp Cosmo 61.703 TL
    Yeni Focus Titanium 1.6TDCi 115PS 5K 61.085 TL
    Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 60.300,00
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.