Şimdi Ara

VW GOLF & HONDA CİVİC- hangisi üstün.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • formu soyle bı okudum da honda nın hep motorunun ustun oldugu fılan yazıyo
    tamam arac 125 hp ama torku 152nm onuda 4200 devırde ulasıyo
    bızım araba bıle 98yılında cıkmıs olmasına ragmen 155nm ve 3600 devırde ulasıyo 1,6(motor)
  • ya golf ve civicin karşılaştırılması bile komik. yürüyen konserve civicide araba yaptınızya ben size bişey demiyorum.golfün ölüsü bile 5 tane civic eder.golf civic
  • arkadaşlar alalh aşkına eğri oturalım doğru konuşalım diye bir laf vardır bilirmisiniz, şöyle yürüyen konserve, 5 para etmez, alanın aklına şaşarım gibi iddalı cümlelerinizi kendinize saklayıp varsa dişe dokunur açıklamalarınız buyurun onları yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

ya golf ve civicin karşılaştırılması bile komik. yürüyen konserve civicide araba yaptınızya ben size bişey demiyorum.golfün ölüsü bile 5 tane civic eder.golf civic

Yavaş
  • aracı sattııımmm.

bayram arifesi kut diye gitti.
    sattıgım yerde bi tane golf var,kırmızı manyak duruyo. belkı onu alırım.
    bu golf ten cok ceksemde harbi honda nın yanında arabaymıs.
    honda da gorduklerim:

1.yuksek tuketım.
    2.kotu malzeme ve iscilik.
    3.plastık sesleri.
    4.onu yere cok yakın(tampon gıttı o yuzden)
    5.arabaya 5 vıtes yetersiz.
    6.sunroof ıcerı su aldı.
    7.suspansıyon asırı sert.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

aracı sattııımmm.

honda da gorduklerim:

1.yuksek tuketım.
    3.plastık sesleri.
    6.sunroof ıcerı su aldı.

hocam hayırlı olsun umarım bundan sonra daha objektif tarafsız yorumlar yaparsın araba zaman işi biraz kullandıkça görürsün kalitesini sorunsuzluğunu golf de yaşadığın şanssızlıktı senin biraz civicte de öyle denk gelmiş ama ben olsam yine mutlaka golfü seçerim malzemesi işçiliği güvenliği... duruşu bile yeter hadi kolay gelsin kırmızı golfüne bian önce kavuşman dileğimle

• allah allah ne kadar garip....
    1. yuksek tuketim (kac depo yaktin da yuksek tuketim diyebiliyosun rodaji tamamladinmi)
    2.malzeme ve iscilik (ha golf ha civic ikiside ayni rollce royce deil bu araclar....)
    3.plastik sesleri (arabanin konsoluyla davulmu caliyodunda plastik sesleri geliyodu)
    4. civic in onu yere yakin da golfunki cok mu yuksek.... cok ilginc
    5.cok sevdigin golf e 5 vites yetiyo, begenmedigin civice 5 vites az geliyo.... bu da ilginc....
    6.yagmurda dolasirken sunroofu kapatmayi denesen belki su almaz....
    7.suspansyon golfunkinden daha yumusak..... lastik havalarini kontrol etmismiydin 32 psi olcak

topicin sonunda boyle bi yorumla karsilasacagimizi daha ilk gunden tahmin edebiliyodum....

honda da gorduklerim:

daha ne diiim arkadaslar..... araci ustu kapali yermek icin elinden geldigini yapmis arkadas.....
    bazi arkadaslarin bunu inandirici bulmasi cok uzucu.....

quote:

aracı sattııımmm.

honda da gorduklerim:

1.yuksek tuketım.
    3.plastık sesleri.
    6.sunroof ıcerı su aldı.

• tsk kanka.

tiptr te sorunlar yasamıstım. bındebır olan bısey.garantıden halloluyodu ama ıs guc arası gıt gel servıse daralmıstım.o boslukta bıranda sattım aracı. kararımı verdım alıyorum kırmızı golfu.bugun muamelesı bıter zaten.
    hakıkaten 2 aracta ayrı dunya. megerse golf kalıteymıs gercekten.hondanın fotolarını koymadım.cok arkadas yalan dedı bu olaya ınanmadılar. koymama sebebım bır ruzgardı geldı gectı hesabı.yasanmamıs saydım honda seruvenımı.
    ama golf un fotoları gelır yakında
  • ıyı sacmalamısın.
    yasın kadar aracım oldu benım. honda sehır ıcı 12 lt yakıyo.

golf 6 ileri vites 5 degil.
  • bırde honda almamın sebebı burda hondayı o kadar ovdunuzkı dedım heralde bu arac golften ustundur.
    almıs bulunduk bır kere.meger golf e rakıp bıle olamazmıs.

arkadasın bırı konserve kutusu dedı kızdınız.ama hakıkaten o kapılardakı karga b..ku gıbı kaynak ızlerı konservelerde bıle yok.golfu bastan sona ınceleyın oyle bırsey goremezsınız.
    kaputu acın hondanın.hersey ortada.muhafazadan bıle kacmıslar.ama golf oyle degıl

4 mılyar zarar ettım bu honda macerası yuzunden.
    bunun sorumlusu hondayı golf ten ustun tutan sorumsuz arkadaslardır.
  • allahtan kor tavugun kirk yilda buldugu gibi bi kere de sen yem bulmussun....
    fsi ibaresi gozumden kacmis.... hemen nemaladin kendine....
    haftalik dergileri alip bilgi sahibi olmussun biraz aferim sana....
    ancak dergi alabilirisin zaten cocugum araba maraba hikaye sana....
    ayakustu kirk yalan soyluyosun bi de ciddi ciddi cvp yaziyon bana.....

quote:

ıyı sacmalamısın.
    yasın kadar aracım oldu benım. honda sehır ıcı 12 lt yakıyo.

golf 6 ileri vites 5 degil.
  • arkaşlar haklı olabilirsiniz biraz mübalağa yaptım ama sevmediğim özellikler var hondada.mesela yeni civicin tanıtımını yaparken 'dizelleri kıskandıran yakıt tüketimi' deniliyor.fakat fabrika verilerine bakın.civic astradan da meganeden de focustan da daha çok yakıyor.inanmayan araştırfabilir fabrika verilerini.yani honda az yakan bir araba değil.zaten rooney arkadaş ta her topic te hondayı savunuyordu.gördüğünüz gibi o da anlamış hondanın ne oolduunu.ben daha ne diim
  • Rooney sen ne golf aldın ne civice bindin ne de dediklerini yaşadın....

Bence her arabayı kötüleyecek birine benziyorsun.Bi kere çok yakıyor diyorsun rodaj'ı bekledin mi.Plastik sesleri anlayabilmiş değilim.Sunroof olayı da bilemiyorum kapatma tuşunu göremedin herhalde
  • arkadaşlar neyin mücadelesini veriyosunuz anlamadım adam ikisini de kullanmış ki hondaya geçerken civic e ne kadar övgü dolu sözler ettiğini biliyorum zaten ben hala civic kötü araçtır berbattır demiyorum ki ben civic i çok beğeniyorum ama golf ün civic den biraz daha üstün bi araç olduğunu düşünüyorum sunroofu kapatmayı unutmuşsun fln alaycı yorumlar kimseye bişey kazandırmaz test etmiş onaylamış adam bence golf daha iyi diyo daha ne...
  • jeandan kardesım ınan kullıyen dogru hepsı.sansımın ıcıne edeyım aractan yana.
    sunroof su aldı harbıden ama arastırdım sadece bana denk gelmıs.tamponu parcaladım demıstım hatırlarsan.o olaydan sonra oldu.aracın tavan kısmı azda olsa bır vıbrasyona maruz kaldı belkı bılemıyorum.
    2000 km yi devırdım nerdeyse. ınan sehırıcı 12 ortalama yaktım. uzun yoldada araca 5 ileri az geliyo.halbukı 6 olsa daha duser.

performans olarak arac o kadar kotu degıl.ama bır gersek varkı golf le arasında barız fark var be kardesim.

ondoganay ı kale bıle almıyorum.cunku hakıkaten sacmalıyo arkadas.
  • insallah bi gun gercekten bi araba sahibi olursun ......
    durmunu anliyorum arkadasim benim de 18 yasima kadar hic arabam olmamisti....
    bmw lere bile bunlarda arabami ferrari ve lamborgini gibi arabalar var diyerek laf atiyodum, dedigim gibi insallah bi gun araba sahibi olursunda sahip olduklarinla ovunebilirsin....
    sahip olamadiklarina laf atmaktan, daha iyi his edecegine %100 garanti veririm....
    sozlerimi boylelikle noktalar saygilarimi dile getiririm.......
    topic burda benim icin noktalanmistir...... gercegi goren goruyo nasil olsa....
  • bence civic
  • golf un muamelesı bıttı teslım aldım.
    gelıyo fotoları.
    sen kucukken oyle yapmıs olabılırsın ama benım bu 6. aracım. yasım 32. bılmem anlatabıldımmı?

ınanılmayacak turden seyler oldu kısa zamanda evet. ama bır ınsan yalancılıkla boyle suclanmaz.

yenı arabamın fotoları gelıyo bekle..hıc yapmadıgım sey bu ama yapıcam.

gercı ruhsat gostermem ,bazı ark lar onuda yaptı burda ..
  • iste yeni aracım. eskı golfumden daha temız valla.

honda ıle kıyaslamam bıle..

• iste buu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.