Bildirim
VW Golf kullanıcıları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hemen hemen aynı tüketiyor benim golf de. sanırım sendeki 1,6 8V SR motor 102 HP. bendeki 2004 model 1,6 16V BCB tip motor 105 HP.verdiğin değerler ş.içi ise süper tüketimin. ben ş.içi 17 - 18 ykr civarı tüketiyorum sürekli dur kalklarla. değerlerin cok aşırı değerler değil. sorun etme golfun keyfini çıkarmaya bak.
saygı,sevgi...
golf 4 Pasific tartarini -
ben de 2001 dizel golf (90 HP-comfortline) vardı, şehiriçinde 135 yakıyordu, şehirler arası 115 ykr.
lpg ye göre kıyaslamanız için bu bilgileri verdim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmen05 -- 3 Ekim 2007; 3:17:31 > -
ÇOK GÜZEL ÇOK GÜZEL ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN.
quote:
Orjinalden alıntı: eşrefoğlu
merhaba arladaşlar
1999 model golf aldım üzerinde lpg kiti olarak italyan bi marka var şuan hatırlayamadım.
km de 0,14 falan yakıyor uzun yolda
klima açıkken 0,15
golf kullanıcıları hangi marka lpg kiti ve km de ne kadar yakıt tükettiğini yazarsanız sevinirim.
-
gercekten iyiymiş dostum. güzel günlerde keyifle kullan aracını, kazasız,cezasız :))
saygı,sevgi...
golf 4 pasific tartarini
quote:
Orjinalden alıntı: gokmen05
ben de 2001 dizel golf (90 HP-comfortline) vardı, şehiriçinde 135 yakıyordu, şehirler arası 115 ykr.
lpg ye göre kıyaslamanız için bu bilgileri verdim...
-
Benim aracta 2001 golf comfortline otomatik gerci daha lpg taktirali 2 hafta oldu su anda 2.depoyu kullaniyorum.Ilk depo 1.40 YTL lpg fiyati ile 57 YTL ye doldu.Sonuna kadar bitirdim kac km yapacagini olcmek icin.%50 sehir ici %50 sehir disi kullanimi ile 310 km yapti.
2. depoyu 52 YTL ye doldurdum.Bakalim bu sefer kac yapicak?Kullandikca daha az yakiyormus diye birsey duydum ama bilmiyorum...
Sizce degerler normalmi?Otomatik golf u olan arkadaslar varsa kac yaktigini paylasirlarmi benimle...
Kullandigim kit zavoli... -
bende de 2000 ibiza var golfle aynı motoru kullanıyorlar zavoli kullanıyorum daha yeni takıldığı için cok kesin rakamlar veremiyeceğim ama ilk olcumlerime gore 130 ile140 arası yakıyor gerci performansı deneme amaclı baya bir zorladım 6000 /7000 devirleri baya bir gordu yani uslu kullanımda ben 110 bine cekerim diye dusunuyorum tabi şehiriçi için soyluyorum bunu..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X