Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (2370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.600
Cevap
122
Favori
1.173.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23682369237023712372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, mevcutta aradığım araçlara alternatif olarak Golf 6 veya Golf 7 dizel highline araç arıyorum. Annemin de kullanabilmesi için otomatik arayışım mevcuttu ancak otomatik vites bana pek de kolay gözükmüyor. Daha önce manuel araç (clio) kullandım ve sorun yaşamadım.

Aşağıdaki iki araç için yorum yapar mısınız? Ya da önereceğiniz başka araçlar varsa değerlendirmek isterim.

Ayrıca aracı almadan önce expertiz olarak servise sokmak istedim, ancak Gaziemir Vosmer expertiz hizmetlerinin olmadığını söylüyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-emsalsiz-golf-highline-436937017/detay/
    Bu aracın garantisi sona ermiş ve servis zamanı gelmiş.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-garantili-boya-ve-degisen-yok-445848105/detay/
    Bu aracın sahibi ile henüz görüşmedim.

• greenflash kullanıcısına yanıt
    Manuel olması sorun değilse 1.ilan hem az km hem de beyaz renk olmasi avantajiyla da ön planda bence hocam. Kazası olmaması kaydıyla tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Herkese merhaba, mevcutta aradığım araçlara alternatif olarak Golf 6 veya Golf 7 dizel highline araç arıyorum. Annemin de kullanabilmesi için otomatik arayışım mevcuttu ancak otomatik vites bana pek de kolay gözükmüyor. Daha önce manuel araç (clio) kullandım ve sorun yaşamadım.

Aşağıdaki iki araç için yorum yapar mısınız? Ya da önereceğiniz başka araçlar varsa değerlendirmek isterim.

Ayrıca aracı almadan önce expertiz olarak servise sokmak istedim, ancak Gaziemir Vosmer expertiz hizmetlerinin olmadığını söylüyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-emsalsiz-golf-highline-436937017/detay/
    Bu aracın garantisi sona ermiş ve servis zamanı gelmiş.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-garantili-boya-ve-degisen-yok-445848105/detay/
    Bu aracın sahibi ile henüz görüşmedim.

Bana göre iki araçta pahalı.

Yerinizde olsam,madem bu fiyatlara çıkacağım mutlaka Otomatik benzinli bir araç alırdım sıfır km.

Manuel alacaksamda mutlaka benzinli bir golf alırdım.

Bu benim şahsi görüşüm. Karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Merhaba arkadaşlar,

Golf 7'de "progressive steering (değişken oranlı direksiyon)" opsiyonu alabiliyor muyuz?
    DCC alınca Leon'daki gibi geliyor mu kendiliğinden, yoksa ayrı bir opsiyon mu?

Soru ile ilgili bilgi sahibi olan var mı?
    1. İlandan ben uzak dururdum adam ne sattığının farkında değil. Cam tavan hariç tüm ekstralar var demiş=)

Üstelik standart donanımları da ekstra gibi yazmış üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

1. İlandan ben uzak dururdum adam ne sattığının farkında değil. Cam tavan hariç tüm ekstralar var demiş=)

Abi merhaba nasılsın?

İmzan dikkatimi çekti sanırım aynı telefonu kullanıyoruz :D Hayırlı olsun memnun musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Eyvallah peki 2. ilana kaç lira teklif edilmeli?
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Hayır kesinlikle son sony telefonum olacak. Nefret ettim mecburiyetten kullanıyorum tekrar iki telefon taşımaya dönebilirim tek iyi yanı golfün medya ünitesinde arayan fotosu göstermesi =)

İkinci ilana da şimdi baktım açıkçası o da ne sattığını bilmiyor adaptif far demiş yok. En dolusu yazınca ne oluyor bilmiyorum. Renk son zamanlarda dikkatimi çekiyor çok güzel duruyor ama ben fiyat biçemem açıkçası. Kumaş deri koltuk demiş ergo var sandım o da yokmuş =)

• Herkese merhabalar;

50.000 - 55.000 TL arası bütçem var. Şu anki fiyatlara bakılınca 2011-2012-2013 model ikinci el Golf VI 1.6 Tdi'ye gücüm yetiyor gibi. İlk arabam 2000 model Golf IV idi. Onun üzerine opel ve peugeot maceralarım oldu. Ama maalesef sizin de anlayacağınız üzere hiç biri golf kadar keyif vermedi. Sizden ricam bana şunu söylemeniz; bu paralara Golf VI 1.6 Tdi alsam mantıksız bir iş yapmış olur muyum? Ayrıca kullanmış olduğum araçların ufak tefek arıza çıkartıp (arıza küçük fakat bizi yolda bırakacak derecede önemli örneğin termostat gibi) mide bulandırması beni ve eşimi artık arabalardan soğuttu. Artık kullanacak olduğum aracın periyodik bakımlarından başka masraf çıkartmasına tahammül edemeyecek seviyedeyim. Golf VI 1.6 Tdi'de beni yolda bırakacak derecede arıza çıkartma ihtimali nedir? Lütfen cevaplarsanız sevinirim iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husosuh -- 29 Ağustos 2017; 16:45:53 >
  • husosuh H kullanıcısına yanıt
    2.el golf 2008 almıştım 185binde benzinli ama. Kaç defa uzun yol yaptım 1 defa bile sıkıntı yapmadı. Sadece bakımı yapıp binmiştim. 1 yıl sorunsuz bindim sonra sattım 1.6 tdi dsg leon aldım, halen de biniyorum. Bence alrken sorun yoksa pek sıkıntı vereceğini sanmam ama sonuçta 1 avuç cıvata derler. Nerde ne olacağı belli olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne günlerimiz geçti burada. Golf 7 hala gönlümde efsane.

• Golf 5 aracın aküsü değişti 60ah varta takmış eskisinin kapağı çalmış adam. buna uygun kapak nasıl bulurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Vay be ne günlerimiz geçti burada. Golf 7 hala gönlümde efsane.

Serdar hocam;Yaşlı kurt 100.000 km'de:)

• quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Vay be ne günlerimiz geçti burada. Golf 7 hala gönlümde efsane.

Serdar hocam;Yaşlı kurt 100.000 km'de:)

Tebrikler Nazım hocam. Golfün sizde büyük emeği var.

• aradaşlar merhabalar... şimdi bu golf 2017 lerde en yuksek model
    Midline Plus - Highline mı? ben dizel 1.4 duz Highline almayı düşünüyorum ? ama sitesinde sanki Highline Midline Plus altında tutuyor ya da ben yanlış anladım ? yardımcı olurmusunuz ?
  • plukod kullanıcısına yanıt
    Bu vw sitesinden de göre bilirsiniz fiyatlara bakarak ve broşüre bakarak en donanımlısı bariz şekilde kendini belli eder

Midline en boş (baz) donanım

Comfodline orta

Higline full

2. El almadan önce sıfırlara göz atın bayiler ortalama en az %3 indirim yapıyor, sıkıpazarlık max 6 oaranına öekersiniz oda her bayi yapmaz...

2. El piyasası olması gerektiğinden yüksek 5-7 bin gibi

Sıfır alıyorlar %3 indirimli

2. El ilan verirken sanki bayiler indirim yapmıyormuş gibi sıfı fiyatı baz alıp 3-4 bin aşagı çekiyorlar :))

Aldıgı fiyattan 3-4 bin aşagı çekse eyvallah ama insanları malesef sıfıra itekliyorlar kendi kendilerine.

Gözünüze kestirdiğiniz araba olursa favoriye ekleyin fiyatının düşmesini bekleyin yavaş yavaş aşagı çekmeye baslarlar.

Ben 2. El honda citye baktım 2009 model adam 52 bin fiyat cekmiş favoriyr ekledim yavaş yavas 3-5 3-5

46.500 liraya cekti.

Şuanda alacak durumum zaten yok alacak olsam 38-40 bine alırım o arabayı hadi zorlasan 42 üstü etmez

45-50 yi verdikten sonra 2014-15 astra almak daha mantıkkı hal alıyor

Bu yüzden bayiye gidin aracı inceleyin görün bakın fiyat konusunda bilgi edinin ona göre 2. El piyasasını yoklayın.

Bazı arabalar opsiyonludur extra donanım vardır kişi onun parasınıda tam ekler ama siz o opsiyona%30 bazında fiyata ekleyin...

1.4 125 bg higlime düz vites 107,500 tl

%3 indirimle 104.300 yapar

Siz bu arabayı 100 bine ve aşagısına almadıktan sonra sıfıra yönlenmeniz daha mantıkkı olcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: plukod

aradaşlar merhabalar... şimdi bu golf 2017 lerde en yuksek model
    Midline Plus - Highline mı? ben dizel 1.4 duz Highline almayı düşünüyorum ? ama sitesinde sanki Highline Midline Plus altında tutuyor ya da ben yanlış anladım ? yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba;

Highline paket olarak sunulan paketler arasında en donanımlı model ama en yüksek model ya da Golf modelinin en donanımlısı (full) denemez. Highline üzerine alınabilecek bodykit ve jantları hariç tutarak söylüyorum yaklaşık 20.000-25.000 TL nin üzerinde opsiyon var. Adaptif far, adaptif cc, ergoactive koltuk , sun-roof , acil durum asistanı, + airbag, kör nokta asistanı , şerit takip ve işaret asistanı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, nav. , app-connect, kış paketi vs vs...

Bunları ne yazık ki konfigüratöre girmeden göremezsiniz, broşürde de yer verilmiyor. Bayiden opsiyon listesi isterseniz 3 sayfalık bir doküman vereceklerdir size.

• Negatiwe kullanıcısına yanıt
     VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

Müthiş müthiş

• 
Sayfa: önceki 23682369237023712372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.