Şimdi Ara

Vw Golf VII - Scirocco - Tiguan ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şu an 2010 model polo kullanıyorum ve kısmetse 2-3 aya aracımı değiştireceğim. Vw'den şaşmak istemiyorum, o yüzden yukarıda saydıklarıma en fazla Opel Astra'yı ekleyebilirim.

Scirocco ve Tiguan'ın daha klas ve dikkatleri çeken modeller olduğu fakat gerek fiyatları gerekse yakıt tüketimleri düşünülünce daha ucuza 1,4 tsi 122 hp veya aynı fiyata ama yakıttan çok tasarruf ettirebilecek 1,6 tdi 105 hp Golf almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Eğer golf alırsam mutlaka highline olacak. Ben sadece fiyatlar ve yakıt tüketimleri üzerinden kendimce bir değerlendirme yaptım.

Aranızda kullananlar varsa veya teknik olarak daha kalifiye bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa rica etsem tercihimde bana yardımcı olabilir mi acaba?

• hadi golf le tiguanı zorda olsa karşılaştırabilirim ama scirocco ne alaka onu anlayamadım..
  • neyin alakasını bekliyorsun? aklımda olan 3 model var. tiguanla sciroccoyu görsel yönden çok beğeniyorum golf'ü ise uzun vadede karlı ve mantıklı görüyorum ve bilenlerden de teknik yorumlar bekliyorum. alaka arayana kadar bilgin nisbetinde 1-2 bir şeyler yazsan daha makbul olurdu.
  • Yok mu su araclari kullanan eden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butceniz nedir?Kendinizemi aliyorsunuz ailenizemi?

Butce yetiyor ve kişisel kullaniminiz icin aliyorsaniz tabiiki scirocco.Aile kullanimi icin highline Golf daha iyi olur.Anladigim kadariyla butceniz geregi fazla dolu tiguan alamiyorsunuz.

Biraz net bilgi verirseniz daha yararli cevaplar alirsiniz.

• Kendin kullanacaksanız yayla doğa olayın yoksa scirocco en iyi kullanım keyfi vereni

• Scirocco tavsiye ederim ancak yakıt sarfiyatıyla ilgili sıkıntı yaşarım derseniz ozaman Vw golf 1.6 TDI alın derim.
  • Hepsinin kendine göre artı ve eksileri var. Özellikle ekonomi olsun aile ile gezilir diyorsanız kesinlikle golf 7 derim. Yok sade ben kullanıyorum keyf içinse scirocco, tiguan biraz dış gösteriş için var diyebilirim ve biraz fazla yakıyor bunu söyleyim, ve düz vites tiguanlar mart ayını bulacağını söylediler şuan sadece dsgler geliyor hatta dün 4 tane vardı ellerinde ama 17 fiyat farkına ne derece değer siz düşünün yani.
  • Ben Golf'ü çok beğenirim fakat asla o parayı ona vermem. Burda kullanacak kişi sizseniz ve bütçenizde uygunsa Golf 1.6 TDI Highline çok mantıklı bir seçim olacaktır.
  • Bana da Golf uzun vadede çok mantıklı geliyor. Scirocco'yu yıllardır çok beğenirim, çok da isterim. Lakin burslu okuyorum ve mümkün oldugunca kendi yağımda kavrulma taraftarıyım bu yüzden de yakıt tüketimi önemli. Tiguanın yakıt tüketimini pek bilmiyorum. Scirocco'su olan arkadas 50-60 Kr arasında değişiyor dedi, bu da beni bayaa aşıyor. Düşünürken aklıma bir de Jetta seçeneği geldi. 1,2 tsi 105 hp'si teknik verilere göre baya az yakıyor gibi. Fakat onda da meksika üretimi olması dolayısıyla kalitesiz iç döşeme malzemesi kullanıldığını, arabanın içeriye çok ses aldığını falan duydum. Bunlar doğru mu merak ediyorum. Eğer doğru değilse dediğim modeli daha ucuza alıp hem yakıttan hem de vergiden tasarruf etme şansına sahip olabilirim. Siz ne dersiniz??
  • Scirocco'nun yüzü eskidi bile.

Golf ve Tiguan arasından tercih yapmak daha mantıklı olur.

Makyajlı Tiguan cidden hoş bir araç.Golf de yılların Golf'ü işte,tasarımını beğeniyorsanız ve Tiguan gereksiz büyük gelirse Golf tercih etmek yerinde olacaktır.

Ben Tiguan tercih ederdim.
  • sağolun. peki jetta için ne düşünürsünüz?
  • Jetta'yı listeye eklersek Jetta Derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaBaaR

Jetta'yı listeye eklersek Jetta Derim

jettanın meksika üretimi olmasıyla alakalı sorunlardan bahsediliyor. fikriniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verflixt

quote:

Orijinalden alıntı: GaBaaR

Jetta'yı listeye eklersek Jetta Derim

jettanın meksika üretimi olmasıyla alakalı sorunlardan bahsediliyor. fikriniz var mıdır?

o konuda herhangi bir şüpheniz olmasın bence meksikada üretilse bile alman kalitesi ile piyasaya sürülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.