Şimdi Ara

vw inovatif hava yastığı ve katlanan passat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insignia dan benim kadar ağzı yanan yoktur
    Vakit ayarla kendine Opel bölümü insignia grand sport bölümüne göz gezdir
    Araç kiralık değil benim olsa mahkemeliktik
    Opel Türkiye ile sonuna kadar mücadele edeceğim

Ama ne var biliyormusun
    Yukarıda yazdıklarım ve ...uyle gülen arkadaşının / benim yaşadığım problemlerin zerre kadar alakası yok

Arabadan bahsettik farkındamısın
    Yoksa sorun problem falan konularına girecekseniz ...uyle Gülen arkadaşınız ve siz yapıştırın bi 92 corolla , yağsız bile gider

Konuları kavramaya çalışın
    Zor değil

Ruhsuz zerre kadar sürüş zevki olmayan bi araçtan bahsettim
    Sorunlar vs ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Temmuz 2020; 19:17:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    opel servisi ikame olarak passat mı verdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır kiralama firması
    Opel servisi verdi diye düşünmedin dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Temmuz 2020; 19:38:10 >
    insigniayı bu kadar öven bir mesajda ikco samand verdiler yazsan da inanabilirdim. paralel evrende neler olabilir hafsalam almıyor.

• Peki Opel’i yerin dibine sokan mesajlarımı görsen
    Paralel evren değil de gerçek evrende nasıl da objektif adamlar varmış dermi hafsalan ?
    Ben o klasik buzdolabı trollerinden değilim karıştırma

İnsignia kullandınmı ?

Bu arada samanda kadar gitmene gerek yok
    D sınıfı diye hayal etmiş hayal kırıklığına uğramış diye düşünün bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Temmuz 2020; 19:58:57 >
    objektifliğinin farkındayım müsterih ol, ablamın corsasını sürekli, arkadaşımın illallah ettiği önceki kasa insigniasını ara ara, kornası çalmayan, lambaları kendi kendine yanan, egr valfi ile aşk yaşadığım astrayı 2 yıl kullandım. bütün samimiyetimle söylüyorum opel bana her daim çiğ gelmiştir. vwyi uçurup opeli yermiyorum yanlış anlaşılmasın. her markanın beklentilere karşılık gelen bir duruşu var kabul ediyorum.
    insignia kişisel aracın değil sanırım, yani diyorsun ki ; aynı paraya aynı model yakın donanımlı passat ve insignia arasından insigniayı seçerim?

• Kişisel aracım değil
    Daha önce kullandıklarımda değildi yaklaşık 12 yıldır şirket aracı kullanıyorum
    Vw gurubu da kullandım bi dönem ( altea ) güzel arabaydı
    Kullandığım her markayı elimden geldiğince açıklarını eksiklerini yermeye çalışırım

Açın bakın insignia grand sport sayfasında 5,0 lt tükettim diyen kişiye ben insignia ile 7,0 lt tüketiyorum passat 1lt aşağıda diyorum bana 90 ortalama sürat ile cevap veriyorlar
    Ben Opel’i fazlasıyla seviyorum , efsane sayılacak Mercedes müzesine gittim ertesi gün rüsselsheim da aldığım keyfi almadım

Ama insignia beni perişan etti , 2 kez ciddi kaza atlattım biri yurtdışında , mazot kaçırdı , partikül sensörleri değişti , 8-10 kez rejenerasyon yapıldı , turbo hortumu patladı , 2 kez gaz pedalı değişti , şanzıman yağ kaçırdı gitti şanzıman değişti
    Şu an itilaflı durumdayız arabayı yaptık bilgisayar da sorun yok diyorlar ben var diyorum yatıyor araba

Bunlar abartı denecek seviyede fazla sorunlar , bu talihsizlik artık , kiralama şirketinden görüştüğüm kişi insignia en sorunsuz araçlarımızdan , vw gurubunda daha çok sorun yaşıyoruz dedi mesela
    Daha önce 115bin km astra aynı motorlu araç kullandım tek bir sorun yaşamadım

Benim ilk mesajda anlattıklarımın araçların sorunlarıyla ne alakası var ?
    Benim insignia da süründüğüm kadar passat da sürünen yok mu ?

Ben sorunsuz 2 arabayı kullandığımı varsayıyorum ve ona göre değerlendiriyorum , daha çok sürüş ve sürüş keyfi ...
    Dikkat edin passat ile alakalı artılar kendi aracı olan kullanıcıları daha çok cezbeder

Mantığı kavrayın diye uzunca yazdım
    Çünkü hala ne demek istediğim anlaşılmadan cevap veriliyor

Uzun oldu
    Sorunuzun cevabı net olarak evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Temmuz 2020; 20:28:55 >

detaylı yanıt için teşekkür ederim kendi adıma, en azından 'halk arabası yeaa' deyip kestirip atmadınız. sözün özü ; her araç güzel, herkesin gönlünde veya kapısının önünde bir aslan yatar. itin g.tüne sokmaya gerek yok diyorum.

• Tamam doğru
    Ama fazlasıyla hayal kırıklığı benim adıma
    Ve bu araç 508, c5 , talisman vs değil

Bizim ülke özelinde inanılmaz derecede popüler passat
    Bütün kiralama firmaları ağız birliği etmişçesine ne isterseniz sorarsanız sorun passat veriyim abime modunda
    Arabanın ilginç bir aurası var
    İnsignia yı satışta 10 falan katlıyordur herhalde

Bir de bunlar ışığında değerlendirince tepki daha sert oluyor
    Hani lan mükemmel dediğin otel ? Odaya 37 ekran tüplü tv koymuşlar gibi bir şey oluyor benim için

işte sorun da tam olarak bu, ülkemizde çok satılan herhangi bir meta, çok süper, harika olduğu için değil, gösteriş için alınıyor. araç konusunda da ikinci el satışının bir yatırım enstrümanı olarak değerlendiriliyor olması bu vw veya özelde passat önyargısı oluşturuyor. ben sanmıyorum ki avrupada veya akmanyads bizdeki kadar vw savunucusu yoktur. ama reel piyasada, (uçuk da olsa) "ederini ve değerini" koruduğu için satılıyor bu kadar çok. olay tamamen genel geçerden uzaklaşmadan, idare eder kalitede ve bilinir bulunurlukta olsun düşüncesi. e ama haklıyız da doğruya doğru :)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Golf corolla ve civicle ayni para olsa almazsin? Dogru mu anladim ?

Alıntıları Göster
    Evet, doğru anladın.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Yav he he, ayni fiyat olsa bizleri ezip kosup alirsiniz. Zamaninda 3-6 ay sira bekleyenler de sizlerdiniz

• quote:

Yav he he, ayni fiyat olsa bizleri ezip kosup alirsiniz. Zamaninda 3-6 ay sira bekleyenler de sizlerdiniz
    Golfle aynı paraya B sınıfından bozma Leon alan adam diyor bunu

• quote:

B6 Passat, Jetta ve makyajlı Tiguan kullandık. Passat ve Tiguan zamanında Golf'ten pahalı arabalardı. Hiçbirisi için de sıra beklemedim. Hadi Golf'ü sayma 2.kalite Leon'dan çok daha iyi arabalardı.

Sana 2.kalite Golf'le mutluluklar.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Bi insan dusun ki hic memnun olmasin ama 2 kez daha gidip vw alsin. O zaman sizin algilarla ilgili sikintiniz var, ailecek hayatinizda kolayliklar dilerim :)

• Bunu mevzuyu tamamen ( genel anlamda ) marka kullanıcıları yapıyor.

Tüm markalarda var.

En belirgin bunu yapan kitle ise VAG ve Honda grubu.

Orta ve Orta üst gelirliye hitap ettiği için ve bu gelir grubunda da otomotiv forumlarına olan kullanım oranı yüksek olduğu için oluyor.

Yani biri forumda hunharca kendi aracını överken, var olan veya olmayan şeyleri abartılı bir şekilde konuya eklerken algı oluşumunun dibine dibine vururken bir sorun yok ama bu tarz rezaletler ortaya çıkıp diğer üyeler dalga geçince biraz ağlamaklı oluyorsunuz sanki yada gözleriniz doluyor :) ( Dikkat amacım aşağılama yada dalga geçmek değil en kibar tabir mecazen olarak aklıma bu geldi. Misal bu konunun açılış mantığı, yaşananlar ve yazılanlar benim zoruma gitti alın bu da benim fikrim gözlerim dolu dolu yazıyorum demenin dışa vurulmuş halidir. )

En net örnekler VAG'ın türlü türlü rezaletleri

Honda'nın kendi kendine bükülmesi vb. gibi gibi

Kullanıcılar algı oluşturalım aracın piyasası artsın mantığından çıkmadığı sürece bu marka ve modeller diğer üyelere devamlı olarak anti patik gelecektir.

En bariz örnek ise ( kendim İzmir'li olmama rağmen ) biz simite gevrek deriz, çamaşır suyuna klorak derizci tayfa da İzmir'e karşı negatif algı oluşturup anti patik bir hale getirildi. Bu saçma algıyı yapanların çoğu İzmir'li bile değil. Bilmem nereden 20 sene önce göçmüş gelmiş tipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: werneke

insignia dan benim kadar ağzı yanan yoktur
    Vakit ayarla kendine Opel bölümü insignia grand sport bölümüne göz gezdir
    Araç kiralık değil benim olsa mahkemeliktik
    Opel Türkiye ile sonuna kadar mücadele edeceğim

Ama ne var biliyormusun
    Yukarıda yazdıklarım ve ...uyle gülen arkadaşının / benim yaşadığım problemlerin zerre kadar alakası yok

Arabadan bahsettik farkındamısın
    Yoksa sorun problem falan konularına girecekseniz ...uyle Gülen arkadaşınız ve siz yapıştırın bi 92 corolla , yağsız bile gider

Konuları kavramaya çalışın
    Zor değil

Ruhsuz zerre kadar sürüş zevki olmayan bi araçtan bahsettim
    Sorunlar vs ne alaka ?
    Hocam Passat b8 1.4 TSI 150 HP Passat 2.0 TDI 190 HP+adaptif şasi Passat 1.5 elagance sahibiyim şuan , daha önce insignia Ford Kuga Ford Mondeo Citroen C5 kullanmış biriyim.

Şimdi sen kalkıp burada Passata ruhsuz diyorsun yok Opel Insignia iyi diyorsun eyvallah senin fikrin ama iki aracıda uzun uzun kullanmış biri olarak halen daha abimde 1.6 dizel 136 sport paketi var insignianin arada bir yine kullanırım iyi arabadır hayatta kötü demem . Ama kalkıp öyle şeyler yazmışsın ki nereden tutsam elimde kalıyor. Passata ruhsuz diyen adam arabadan anlamıyor net.

Ha vaktin varsa seninde yaz Dailymotion sitesine gir oraya otopark Passat b8 test yaz 2.0 TDI 150 HP test ediyorlar bak bakalım o araba yi nasıl test etmişler araba hakkında ne demişler.

Yani böyle babacan tavirler ile konuşmayı hayatta sevmem bindigim arabayida ovmem neyse odur satış rakamları tutulması ortada zaten bu kadar insan salak ta siz mi akıllısınız demekte istemem ama buna mecbur bırakıyorsunuz .

Benim arkadaşım bu arada insigniayi yakma noktasına gelmişti sorunlardan.

Insignia Passata rakip olabilecek bir araba değildir , benim gözümde premiumlar dışında Passata rakip olacak tek d sınıfı araç mondeodur.

Diğerleri kendi aralarında birbirini yer işte.

Daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü çok tartıştım bir şey değişmiyor ne opelin satış rakamı değişiyor nede passatin

• Ben arabadan anlamam
    Sen anlayan bir arkadaşa benziyorsun
    Zaten dediğin gibi satış rakamları ortada

Yalnız bazı şeyleri nokta nokta belirtmişim
    Kapıya ortada kademe niye koymaz bir üretici ? D sınıfı bu araç
    Bunun gibi bazı şeyler
    Bu konular hakkında konuşan yok , hep genel

Ben arabadan anlamam dedim ya sen passat iyi yol tutar ve insignia dan iyi araba diyorsan benden de betersin

Bir de arkadaşın insignia yı yakma noktasına gelmiş diyorsun ki ben kendi sorunlarımı yazmışım zaten

2-3 kez üstüne basa basa belirtmeme rağmen , arkadaşının insigniayı yakacak noktaya gelmesiyle , 2 aracın yol tutuş sürüş kalite vs ne alaka ?

Kaç kere daha yazarsak kavrarsınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.