< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
görende ferrari sanıcak Türkçesi HALK ARABASI olan civata yığınından bahsediyorsun |
Asil sorun vw alamamalari zaten, tamamen duygusal. Pejonun fiyatlari vw ni gecmeye basladi, yakinda vw nin yerini pejo konulari alir.
|
Highline golfun 270bin tl oldugu bi ulkeden bahsediyoruz. Almanyada halk arabasi, turkiyede degil
|
Golf corolla ve civicle ayni para olsa almazsin? Dogru mu anladim ?
|
Hocam yazdiklariniza 3 arkadaş iş yerinde hep beraber g*tumuzle güldük hakkınızı helal edin
Hele Insignia kullanmış ağzı yanmış arkadaşım size çok güzel güldü öyle böyle değil. |
Ne alakasi var, ben vw e sallamiyorum ki. Pejoya da sallamiyorum. Dahasi ben seati satali 2 sene oldu. Kia aldim. Bugun satsam en yakin oldugum marka pejo.
Marka kolesi olan sensin, su forumda yaptigin 2 sey var; 1- vw yermek 2- honda ovmek |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Temmuz 2020; 13:36:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Temmuz 2020; 14:12:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Temmuz 2020; 19:1:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 23 Temmuz 2020; 19:10:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |