Şimdi Ara

vw inovatif hava yastığı ve katlanan passat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum çarpışma testini bugün de tartıştık çok şükür. ben kendi adıma vw kullanıcısıyım ama savunucusu değilim de bu gırtlak dolusu talismancıları, üff ne araba mondeocuları sahneye alalım. nedir vw ile sorununuz? gayet ciddiyim bunu sorarken, yolda her gördüğünüz aracın açığını mı arıyorsunuz? veya her bina/ev/apartmanın beton kalitesini sorgulayıp, gönyesini çekülle mi ölçüyorsunuz?
    almayın, binmeyin birader bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asil sorun vw alamamalari zaten, tamamen duygusal. Pejonun fiyatlari vw ni gecmeye basladi, yakinda vw nin yerini pejo konulari alir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Temmuz 2020; 13:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Asil sorun vw alamamalari zaten, tamamen duygusal. Pejonun fiyatlari vw ni gecmeye basladi, yakinda vw nin yerini pejo konulari alir.

görende ferrari sanıcak

Türkçesi HALK ARABASI olan civata yığınından bahsediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

görende ferrari sanıcak

Türkçesi HALK ARABASI olan civata yığınından bahsediyorsun

Alıntıları Göster
    Highline golfun 270bin tl oldugu bi ulkeden bahsediyoruz. Almanyada halk arabasi, turkiyede degil

• quote:

Asil sorun vw alamamalari zaten, tamamen duygusal. Pejonun fiyatlari vw ni gecmeye basladi, yakinda vw nin yerini pejo konulari alir.
    Ailecek 3 tane VW kullandıktan sonra diyorum ki artık kapımın önüne koymam hayatta. Ben mi alamamış oluyorum mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Ailecek 3 tane VW kullandıktan sonra diyorum ki artık kapımın önüne koymam hayatta. Ben mi alamamış oluyorum mesela?

Alıntıları Göster
    Golf corolla ve civicle ayni para olsa almazsin? Dogru mu anladim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Temmuz 2020; 14:12:9 >
  • Bence burada eleştirileri haklı görmek lazım. Passat kalite ve sağlamlık olarak herkesin hafızasında bir yer edinmişken, gireceği her çarpışma testinden başarıyla çıkmasını bekliyor insan doğal olarak, malum videodaki sonuç ortaya çıkınca haliyle bir eleştiri oluyor ki normal.

Misal kendi aracım Egea HB, İHSS testine girse en kötü puanları alır diyorum. Bu beklenti ile Egea teste girip kötü sonuç alsa eleştiri oklarını çokta çekmez ama söz konusu Passat olunca iş değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle o araç bizim global passat değil magotan cin üretimi. Bize satılan Passat Almanya da satılan Passat.

Bende bilmiyordum bu olay çıkınca bir bakındım durum ne diye Cin de aslinda vw nin adi var araçları %51 le büyük ortak FAW (cin devlet şirketi ) üretiyor. Faw mazda general motor toyota dahil bir cok firmanın dizaynını yerel olarak üretiyor.

Bu araci üreten Firmada aslinda FAW-wolkswagen olarak geçiyor.

• benim vurgulamak istediğim, kimse vw kusursuz demiyor (aklı başında olan bizlerden bahsediyorum). bu düşmanca tavır garip değil mi sizce de? bu satış rakamları ile d sınıfında varsa rakibi paylaşın grafikleri görelim. herkesin mazdayı yere göre sığdıramadığını görünce içimden bu sefer mazda3 gibi bir şaheseri bol bol göreceğiz trafikte ne güzel diyordum. hani neredeler? passat alacağına alternatif olarak öne sürülen; gırtlak dolusu safrane, laguna, latitude, talisman nerede beyler?

• quote:

Sen Golf yerine Seat Leon alabildin diye herkesi kendin mi sanıyorsun?

Altı üstü emsallerinden 15-20 bin TL pahalı diye premium sınıftaki araçlarla bir tutup kimse ulaşamıyor kafasını yaşatan nedir anlamıyorum.

Belki başkaları sizin gibi iki yumuşak malzemeye tav olmuyordur. Çarpışma testlerinde karton gibi yamulmayan, geyik testinde kamyonetten kötü sonuç almayan araba almak istiyordur. Olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Sen Golf yerine Seat Leon alabildin diye herkesi kendin mi sanıyorsun?

Altı üstü emsallerinden 15-20 bin TL pahalı diye premium sınıftaki araçlarla bir tutup kimse ulaşamıyor kafasını yaşatan nedir anlamıyorum.

Belki başkaları sizin gibi iki yumuşak malzemeye tav olmuyordur. Çarpışma testlerinde karton gibi yamulmayan, geyik testinde kamyonetten kötü sonuç almayan araba almak istiyordur. Olamaz mı?

Alıntıları Göster
    Leon ile golf arasinda 3bin tl fark vardi. Golfe pazarlik bile yapmadim, leon istedigim icin. Pazarlikla daha da duserdi o donem. İcinde kalmasin fiyatlari da soyleyeyim :)

Seat leon pazarlikli 56.700tl
    Vw golf pazarliksiz 59.900tl

15-20bin tl yi kucumsuyorsan ibani mi yolluyorum, atarsin. Sabah aksam vw pahali konularinin altinda saksakcilik yapiyorsun simdi ucuz mu oldu

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Asıl sorun vw alamamaları diye millete fakir çekip benim aldığımda Golf ile aynı paraydı ama Leon aldım diyerek bitirmek
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Ne alakasi var, ben vw e sallamiyorum ki. Pejoya da sallamiyorum. Dahasi ben seati satali 2 sene oldu. Kia aldim. Bugun satsam en yakin oldugum marka pejo.

Marka kolesi olan sensin, su forumda yaptigin 2 sey var;
    1- vw yermek
    2- honda ovmek

• masterap M kullanıcısına yanıt
    En iyisi Honda en güzeli Honda dediğim bir tane mesaj gösterebilir misin?

• Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, test videosu düşmanca tavır alınmayacak gibi değildi, hava yastığı hınzır bir şekilde koşarak olay yerinden uzaklaştı Ayrıca sene 2020, A sütunu patlayan araç mı olur hiç. Ama araç Çin FAW-VW üretimi olan versiyonmuş, o yüzden burada VW'ye edilecek pek bir laf yok bence.
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum size, kendi adıma konuşayım; vw veya passat dünyanın en iyi aracı diye almadım. eşdeğer diğerleri ile kıyaslayıp beğendiğim için aldım ki gayet memnunum şimdilik. ayrıca bu testteki araç benim aracım olsaydı bir şey değişir miydi? yine kendi adıma cevaplıyorum, hayır. bunu anlatmaya çalışıyorum.

• O zaman insignia cı olarak geldim
    Araçta problem var ve serviste
    İkame araba buzdolabı beyazı passat

Peşinen söyleyeyim bari astra sw falan verin alın şu arabayı diye yalvardım
    Havuzda yokmuş , havuzunuz batsın
    Astra K koysunlar yanına adı D segmenti olan bu passat koysunlar dönüp bakarsam ne olayım

2 haftada 2500 km yaptım
    Ben bu kadar boş beleş abartılan bi araba görmedim

Ya kardeşim kapıyı açıyorum sonuna kadar , sonra hani deriz ya çok açıldı ortada kademe gibi bir yer vardır ama kapı rampada bile olsa kaymaz tutar bu arabada o yok
    İçeride araba rengi metal görünüyor
    Yol tutuşu berbat Opel in yanından geçmez
    Tasarım zaten malum muhteşem değişimi

İnsignia da çift cam var bunda tek cam , rüzgar sesi daha fazla

Oturma pozisyonu qasqai isimli garip arabadan hallice
    Faunus gibi takılıyoruz arabada
    Bir hız sabitleme tuşu var şaka gibi , Opel deki yumuşak ve hızlı tepki nerede alakası yok
    Eski kullandığım J kasa astra da 225 50 17
    İnsignia da 245 45 18 lastikler vardı

D sınıfı olduğunu iddia eden ve en boş paket olmayan bu passatta 215 50 17 mi ne var

Artıları
    Alt devirlerde insignia dan daha iyi uzuyor
    Yakıt tüketimi temiz 1lt daha az
    Klima daha başarılı gibi geldi
    Lastik ölçüleri ve berbat yol tutuştan mütevellit daha yumuşak
    O kadar aklıma gelenler bunlar

Vw ag daha başarılı
    Seat Skoda Audi vs bi ton markayı almış
    Kuvvetli , rakamlar müthiş
    Türkiye de satıcı kuvvetli
    İmaj olarak Opel den daha iyi
    Aynı yaş km de insigniayı atıyorum 200 e satamazsın bu buzdolabını 220 ye hemen gönderirsin vs

Bunların hiçbirisi bu arabayı en azından benim kullandığım insignia dan iyi yapmaz
    İnsignia da en dolu exculisive değil excelence
    Bu da en dolu değil bir alt

Led matrix , şerit takip , çarpışma önleyici , Apple CarPlay , geri görüş kamerası aklıma gelenler insigniada olup bu arabada olmayanlar
    Bence D sınıfı için vasat ötesi bir araç
    Ruhsuz , aksi ve lanet

Kesinlikle tercih etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Temmuz 2020; 19:1:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• En gıcık aldığım mesajlardan biri "bu paraya halk arabası olur mu"
    Ordaki halk arabası alman halkı için kullanılıyor herhangi bir ülkenin halkı için değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: werneke

O zaman insignia cı olarak geldim
    Araçta problem var ve serviste
    İkame araba buzdolabı beyazı passat

Peşinen söyleyeyim bari astra sw falan verin alın şu arabayı diye yalvardım
    Havuzda yokmuş , havuzunuz batsın
    Astra K koysunlar yanına adı D segmenti olan bu passat koysunlar dönüp bakarsam ne olayım

2 haftada 2500 km yaptım
    Ben bu kadar boş beleş abartılan bi araba görmedim

Ya kardeşim kapıyı açıyorum sonuna kadar , sonra hani deriz ya çok açıldı ortada kademe gibi bir yer vardır ama kapı rampada bile olsa kaymaz tutar bu arabada o yok
    İçeride araba rengi metal görünüyor
    Yol tutuşu berbat Opel in yanından geçmez
    Tasarım zaten malum muhteşem değişimi

İnsignia da çift cam var bunda tek cam , rüzgar sesi daha fazla

Oturma pozisyonu qasqai isimli garip arabadan hallice
    Faunus gibi takılıyoruz arabada
    Bir hız sabitleme tuşu var şaka gibi , Opel deki yumuşak ve hızlı tepki nerede alakası yok
    Eski kullandığım J kasa astra da 225 50 17
    İnsignia da 245 45 18 lastikler vardı

D sınıfı olduğunu iddia eden ve en boş paket olmayan bu passatta 215 50 17 mi ne var

Artıları
    Alt devirlerde insignia dan daha iyi uzuyor
    Yakıt tüketimi temiz 1lt daha az
    Klima daha başarılı gibi geldi
    Lastik ölçüleri ve berbat yol tutuştan mütevellit daha yumuşak
    O kadar aklıma gelenler bunlar

Vw ag daha başarılı
    Seat Skoda Audi vs bi ton markayı almış
    Kuvvetli , rakamlar müthiş
    Türkiye de satıcı kuvvetli
    İmaj olarak Opel den daha iyi
    Aynı yaş km de insigniayı atıyorum 200 e satamazsın bu buzdolabını 220 ye hemen gönderirsin vs

Bunların hiçbirisi bu arabayı en azından benim kullandığım insignia dan iyi yapmaz
    İnsignia da en dolu exculisive değil excelence
    Bu da en dolu değil bir alt

Led matrix , şerit takip , çarpışma önleyici , Apple CarPlay , geri görüş kamerası aklıma gelenler insigniada olup bu arabada olmayanlar
    Bence D sınıfı için vasat ötesi bir araç
    Ruhsuz , aksi ve lanet

Kesinlikle tercih etmem
    Hocam yazdiklariniza 3 arkadaş iş yerinde hep beraber g*tumuzle güldük hakkınızı helal edin

Hele Insignia kullanmış ağzı yanmış arkadaşım size çok güzel güldü öyle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 23 Temmuz 2020; 19:10:15 >

• Helal helal sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.