Şimdi Ara

VW Jetta 102 HP MPI motor arabam için lpg önerisi? Prins mi BRC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prins fiyatı BRC ye göre 800 lira fazla.. Bu kadar farka değermi? Birde kayseride bu markaların en iyi ustaları kimlerdir?

• http://www.brcnerede.com/

Buradan tüm BRC bayilerine ulaşabilirsiniz,
    BENCE BRC
  • mtm enjektor ve keıhın enjector arasındakı fark max. 300 tldir

800 tl fazla bı rakam ....
    brc yerıne kıtmtm dogru tercih olacaktır %100 ıtalyan sıstem 1600 tl .......
    keıhın enjectorlusu 1900 tl.......
    saygı ve sevgıler bızden.....
  • BRC dogru tercıh
  • Bence prins, 2007 jetta confort tiptronic aracıma Kasım 2011 de taktırdım yaklaşık 5000 km yol yaptım ben Ankara'da taktırmıştım süper işçilik süper sorunsuzluk , bir önceki aracım GOLF 3 tü söz konusu araçta kötü bir LPG deneyimi yaşadım sonra yoğurdu üfleyerek yeme durumuna geldim.

KAYSERİ'de sanayi sitesinde DEMPA var yetkili servis, sahibi oldukça ilgili ve bilgili bir şahıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 28 Ocak 2012; 20:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bence prins, 2007 jetta confort tiptronic aracıma Kasım 2011 de taktırdım yaklaşık 5000 km yol yaptım ben Ankara'da taktırmıştım süper işçilik süper sorunsuzluk , bir önceki aracım GOLF 3 tü söz konusu araçta kötü bir LPG deneyimi yaşadım sonra yoğurdu üfleyerek yeme durumuna geldim.

KAYSERİ'de sanayi sitesinde DEMPA var yetkili servis, sahibi oldukça ilgili ve bilgili bir şahıs

sayın kalekale

reklam kokan hareketlerrrr bunlarrrrr

saygılar sevgılerrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaotogaz

quote:

Bence prins, 2007 jetta confort tiptronic aracıma Kasım 2011 de taktırdım yaklaşık 5000 km yol yaptım ben Ankara'da taktırmıştım süper işçilik süper sorunsuzluk , bir önceki aracım GOLF 3 tü söz konusu araçta kötü bir LPG deneyimi yaşadım sonra yoğurdu üfleyerek yeme durumuna geldim.

sayın kalekale

reklam kokan hareketlerrrr bunlarrrrr

saygılar sevgılerrr

Sn ADAOTOGAZ ben nihai tüketiciyim, bu forumlarda sadece deneyimlerimi paylaşıyorum, nikinizden anladığım kadarıyla otogaz sektöründesiniz yani satıcısınız, bence sizin kitlerle ilgili tavsiyelerinize yazdıklarınıza itimat etmemek gerekir, sonuçta sattığınız markaları tavsiye edeceksiniz, bırakın tüketiciler deneyimlerini paylaşssınlar siz sadece sorunlarlara çözüm bulmaya çalışın, GOLF'e taktırdığım kit ALDESA idi ancak takan USTA'nın yetkili servis olmasına rağmen işten anlamadığını aracın motorunu yaptırmak durumunda kaldığımda biraz geç te olsa anladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 800 tl farka prins değer. çok kaliteli bir kit vede parasının hakkını fazlası ile veriyor. tabiki takan ustada çok önemli.
  • quote:

doğru söz prins düşünülürse DEMPA doğru adres.
  • brc ile prins kıyaslanamaz bile. prins kesinlikle dünyanın en iyisi prins taktırın rahat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: usluok

Prins fiyatı BRC ye göre 800 lira fazla.. Bu kadar farka değermi? Birde kayseride bu markaların en iyi ustaları kimlerdir?

imzamdaki aracınızla aynı motorlu araca brc my 11 kit taktırdım hiçbir sorun yaşamadım taktıracağınız kişi taktıracağınız kitten daha önemlidir bunu unutmayın ayrıca fazladan 300-500 para vermenizin bir anlamı yoktur brc işinizi görecektir diğer verdiğiniz paraların size bir kazanımı olmaz....
  • sayın akabeotogaz aynen katılıyorum prins
  • 102 hp için mtm enjektörlü kitmtm obd avantajı ile fiyat performans olarak daha iyi bir tercih olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.