Şimdi Ara

Vw passat 1.4 tsi 125 hp trendline (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
8.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlueNight2

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

75 bandina difir alacak olsam dusunmem Insignia 1.4t siparisi verir, ustune jant,karartilmis arka cam ve dokunmatik ekran ekletirdim 76bin lira gibi bir rakam oluyor onuda bayi 75bin liraya birakir. Hic olmazsa daha donanimli ve yuksek ihtimal daha az yakan bir araba.

Yeni Passat'in hakki comfortline'dan basliyor.

Donanim konusunda haklısınız ama 140 tane beygir sayıdan ibaret ve yakıtlarının cok yüksek oldugunu duydum yanlışım varsa bildiklerim bu yonde

Eski 1.6t genel anlamda fazla yakiyor. 1.4t eskiden de az yakiyordu makyajli kasada daha da az yakiyor. Sehirici abimin arabasiyla Bursa da tam depo doldur bosalt tekrar doldur yaparak
    ortalama hizim 33-40km/h arasi
    Ortalama tuketimim 6.8litre
    760km civari yaptim.

Kendi aracim Cruze ayni ortalama hiz, guzergah ve yogunlukta tuketimim 8.1litre yaklasik 660km ediyor depoda.

Eger ayaginiza hakim olursaniz cok yakan bir araba degil, yoksa tum turbo benzinliler atmosferik motorlara gore benzini icer.

Istanbul trafigine yorum isterseniz benim yorumum hadi cok cok cok dur kalk yapilsin benim kullanimimla 0.8-1.5litre fark eder bu degerde maksimum.

Hele ki makyajlisi makyajsiza gore daha az yakacaktir.

Ayrica yil 2015 oldu hala su forum klasigini yazip durmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım hayırlı uğurlu olsun sen buradaki eleştirilere kulak asma tam bir fp aracı almıssın bin beğenmezsen anında zarar etmeden sat sana bu imkanı diğer markalardan hangisi veriyor bakalım ...
    ayrıca trendline bile olsa o araçtaki tam otomatik olmayan klima bile diğer araçlarınkinden iyi ses sistemi gene higline ile aynı çalar varsın ekran minik olsun güvenlik zaten full yakıt tüketimi piyasadaki en iyi araçlardan biri ve fiyat d segmenti için giriş fiyatı zaten aracı alıp kullanınca farkları daha iyi anlıyacaksın..
    cc v.s gibi oyuncakları sonradan ekletebilirsin ama devamlı uzun yol gitmiyorsan gereklide deil yeni ve güncel son teknoloji bir araca geçmissin iyiki ikinci el bir araca o parayı gömmemissin çok isabetli seçim tekrar hayırlı olsun...

• Hayırlı olsun.Öncelikle aldığın paraya bana göre passat'ın başka bir rakibi yok.Hayırlı olsun.Jant konusunda da tipi kesinlikle kötü değil hatta bence sıradışı.ben beğeniyorum.Tek kötü yanı yanak 60 olduğu için 16'' kucuk gözüküyor.Oda çok takılcak bir durum değil.İlerde değiştirilir.
    Sana tavsiyem eğer adına özel sipariş olarak verdiysen aracı şuan opsiyon listesinde gözükmeyen ışık ve görüş paketi seçeneği var.Yaklaşık 1.200tl civarı olucak.

Ön ayak 2 LED ışıklar
    Sürücü tarafındaki otomatik anti-dazzle fonksiyonu ile elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı dış aynalar
    Giriş / Ön kapı uyarı ışıkları, LED teknolojisi
    "Coming home" fonksiyonu ve manuel "evi terk" gündüz farları ile Fahrlichtschaltung otomatik, işlev
    Kapama gecikmesi ve karartma fonksiyonu ile İç aydınlatma, her 2 krom halkaları ile ön farları ve arka okuma LED
    Otomatik kararan iç dikiz aynası
    Güneşliklerdeki ışıklı makyaj aynası, uzatılabilir güneşlikler
    Ön Silecekler aralıklı silecekler ve yağmur sensörü

Böylelikle eksiklik yönünden göze batmayan bir araç almış olursun

• Arac bir müşteri tarafından iptal edilmiş ondan dolayı ekleme yapamıyorum ilk gelecek 2015 lerden

• quote:

Arac bir müşteri tarafından iptal edilmiş ondan dolayı ekleme yapamıyorum ilk gelecek 2015 lerden

eğer senin için önemli bir özellik ise sensörler bence kendin özel sipariş ver.Mart teslim edilir .15 -20 gün fazla beklersin en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aligoe

Hayırlı olsun hocam.kaca aldınız aracınızı?

Hocam fiyat listeleri belli degil aciklaninca anlık duruma göre indirim alicam insallah

Fiyatlamayı bir türlü Yapamadılar tabii. B8 kasa b7 ye göre %10 ucuza banttan iniyor şu anda.
    VW nin 2014 ile 2015 modellerinin Avrupa fiyatlarını hayrına biri takip edip karşılaştırsın. 2015 modellerin Avrupa satış fiyatlarının düşmesi gerekiyor. Takip ediniz.

Kalite düşüşü belli ediyor zaten

• Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun . kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
    Madem burada konu açtınız iki kelam da ben etmek isterim b7 kasa passat kullanıcısı olarak.
    Eğer araç sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa hiç bir sorun yok lakin bnde çoğu arkadaş gbi almışken comfortline almanızı tercih ederdim. Passatın donanım listesinden comfortline-trendline ı bir daha karşılaştırınız aklınız da böle bir soru kaldıysa
    Düşük profilli lastikler görüntü olarak hoş durmasa da yakıta etkisi olur diye tahmin ediyorum (ne kadar etki eder yada gözle görülür mü bunu bilemem)
    lastik koltuk döşeme müzik sistemi bi şekilde dışarıdan da halledersiniz ama cruise control eklenemiyor diye biliyorum. (eğer yolda kullanmıyorsanız çok sorun etmeyin)
    b8 kasa trend donanımda klima nasıl bilmiyorum ama manuel ise brz moral bozucudur bence hele ki araca verdiğiniz para düşünüldüğünde
    Bunların hepsi bi yana , baktınız beğenmediniz çok zarar etmeden (belki de hiç zara etmeden) zorlanmadan satarsınız zira Passatın en büyük avantajıda bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evocorse -- 3 Ocak 2015; 22:15:09 >

• Dogru tercih. Hem dsg farkina hem de dizel farkina tonla para gömmemissiniz bence en iyisi. Haa dsg'ye verilirde (malum tarfikte otomatik sart, ayrıca performansi da etkiliyo) dizel farki verilmez bence.

• Ulan okadar adam yazmis bmw almaya gitmis ama passata parasi yetmis diye. Ama forumun yarisi kredi ile araba aliyor haberleri yok.
    Secime gelecek olursak trendline ini incelemedim fakat dunya fark yoktur. Jantlar icinize sinmezse kis lastigi aldiginizda kucuk jantlara alirsiniz yazin yeni jantlari takarsiniz. Hiz sabitleme serviste 1000 lira gibi birsey. Bunun yaninda zenon farlari bir sorun serviste nekadarmis. Eger cebinize uyarsa alir takarsiniz sokakta kimse anlamaz arabanin highline mi trendline mi olup olmadigini.

• şimdi trendline passat alsak,jant ve içindeki boş karamsar havayı kaldıracak donanım ekletebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Mesajımı iyi okuyun.. Demek istediğimi anlamamışsınız..

Siz şimdi A segmentinde bir Bmw 116 almaya çıkıp, sonra vazgeçip D segmenti Passat Trendline'a yazıldım diyorsanız... Zaten söyleyecek birşey yok.

Güle güle kullanın..

bmw 116 a segmentimi

• Hayırlı olsun güle güle binersiniz inşallah.Siz burda boş boş konuşanları ciddiye almayın.Yahu hiç birimiz burda aldığımız aracın sevincini paylaşmayacakmıyız.Hayırlı olsun demek çokmu zor.Sanki herkes S classlara yada 7 serilerine biniyor.

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    C segmenti. A değil
  • Kardeşim eğer passat alacaksan bunu burda neden soruyorsun nasıl olsa 10 kişiden sekizi çöp diycek...

• Hocam hepinize tesekkur ederim çöp yorumları bekliyordum
    Kredi ödemektense bi alt markaya binmeyi tercih ettim ve suan cok mutluyum sizlerde tavsiye ederim bankalara köle
    Olmaktansa kafanız her daim rahat olsun

• kazasız belasız sürüşler araç gelince yorumlarınızı bekliyoruz. tabiki fotoğrafta
  • BlueNight2 kullanıcısına yanıt
    Eğer Comfortline alsaydınız bence çok çok mantıklıydı oda benim donanım merakımdan kaynaklı;

http://binekarac.vw.com.tr/yeni-passat-donanim.aspx

Donanım farkına bakarsanız öyle küçümsenemeyecek kadar fark var koltuktan tutun, otomatik klima, cc, far ve yağmur sensörleri v.s v.s yok.

Yani şahsen 70 bin lira versem biraz donanımla şımartılmak isterdim.
  • Son teknoloji ve tasarımda, güvenlik seviyesi maksimum, D sınıfı sürüş özelliklerine sahip bir aracı çok uygun fiyatla alıyorsunuz. Bence verilecek en doğru kararı vermişsiniz. Maalesef ülkemizde bir donanım çılgınlığı yaşanıyor. Trendline ile confortline arasında kesinlikle istenen ücret kadar bir fark yok. Her türlü donanım seviyesine sahip araçlarım oldu çok uzun yollar ve çok uzun yıllar kullandım, farklar sadece üç beş oyuncaktan ibaret, hiç gerek yok. 2015, Passat Trendline, dört dörtlük bir araçtır, şimdiden güle güle kullanın.
  • Hocam kosa kosa git kaporani geri al. Bu halk araci,fake preminyumuna bu paralari verme. Kaporanida vermezlerse birak kalsin,git dizel otomatik dopdolu s60 al,ikinci el az kmli 320 ied al,hatta bir nislik yapip mazda 6 al ama su bosplusline paketli araca su paralari verme!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Hocam kosa kosa git kaporani geri al. Bu halk araci,fake preminyumuna bu paralari verme. Kaporanida vermezlerse birak kalsin,git dizel otomatik dopdolu s60 al,ikinci el az kmli 320 ied al,hatta bir nislik yapip mazda 6 al ama su bosplusline paketli araca su paralari verme!!!

Hocam bahsettigin araçlar aldığım fiyatın cok üstünde gidip 80 bin liraya 100 bin km de s60 almak sizce dogrumu 320 desen 100 bin tl bin altında cok zor aynı seylerden bahsetmiyoruz eğerki ben o araclari alırsam 30 bin degil kredi çektiğim dusunulunce cok daha farklı rakamlar olucak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.