Şimdi Ara

Vw passat 1.4 tsi 125 hp trendline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
8.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun arac bakmaya ciktik kendim icin arac istiyordum bmw audi falan derken vw ye girdik yeni passatlari beğeniyordum fiyatlar yüksek gibi falan derken 1.4 tsi 125 hp manuel trendline 2015 arac icin kapora verdik sizce doğrumu arac Şubat'ta gelcek ortası gibi vw fun i değilim aksine bmw hastasiyimdir ama araçlarını beğeniyorum o kadar yani şimdiden kıymetli yorumlarınız icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam.kaca aldınız aracınızı?

• Iyi yaptınız premium kazığından çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: aligoe

Hayırlı olsun hocam.kaca aldınız aracınızı?

Hocam fiyat listeleri belli degil aciklaninca anlık duruma göre indirim alicam insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Iyi yaptınız premium kazığından çok daha iyi

Aracın donanımlı haliyle buyuk fiyat farkı var bende makul oldugunu dusundum sagolun

• Trendline aldınız.

Tahminim bayide gördüğünüz araçlar ya highline ya da comfortline dı.

Geçmiş olsun.

Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
  • En mantıklısı 1.4 tsi comfortline bence. Bütçe yetiyorsa comfortline a dönün derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 bin tl ye yakin fark var tr ile comf arasinda, donanim ise o kadar degil ancak yarisi kadar eder. Bence en mantikli secim f/p passati su anda. renk ve roof opsiyonu ile 70 e birakilirsa hemen alinir

• Almışken keske comfort. paket alsaydınız aracınız hayırlı olsun
  • Hocam aracın ne gelicegini biliyorum inceledim highline isteyip trend alcak değilim jantlar değişebilir belki comfortla arası 10.500 tl bence gereksiz o para 150 lik act be sunroof alırdım ama bütçe dışında kaldı hepinize tesekkur ettim yorumlar icin

• Trend passatın ne içi ne dışı alınabilirlik seviyesinde değil. Hız sabitleyici,cc bile yok. Donanım ve görünüm yoksunu bir araç. Hele jantları tam facia. Hayırlı olsun kazasız belasız ne diyelim.

• trendline ı bayide inceledim.

öncelikle araç 16 jant ile berbat gözüküyor .jantların tasarımı da üfürükten olunca ortaya malesef kötü bir sonuç çıkmış

iç mekandaki ucuz kaplamalar ve orta konsoldaki ekranın küçüklüğü de göze öyle batıyor ki

içinde 5 sn oturmadım ( döşeme kalitesinin düşüklüğünü buna rağmen fark edebildim)

filo aracı falan olur trendline dan

başka da birşey olmaz

bence yeni kasa mondeo yu görmeden karar vermeyin. 2015 şubat sonu gelecek
  • hocam öncelikle hayırlı olsun..vermişsiniz kapora daha gelip burda doğru araç mı demenin anlamı yok..güle güle kullanın
  • fiyat alinca buraya yazarsaniz yardimci olur dusunenlere, meetalik renk ve roof istediiz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

hocam öncelikle hayırlı olsun..vermişsiniz kapora daha gelip burda doğru araç mı demenin anlamı yok..güle güle kullanın

Yanlis mi düşünüyorum kapora verilip alınabilen bisi beğenmesem almam yani

• Hocam hayırlı uğurlu olsun kötüsünü düşünmeyin içinize sindiyse eğer sıkıntı yok en kötü ihtimal 5000-10000 binersiniz 10-20 fazlasına satarsınız sevgilerimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

trendline ı bayide inceledim.

öncelikle araç 16 jant ile berbat gözüküyor .jantların tasarımı da üfürükten olunca ortaya malesef kötü bir sonuç çıkmış

iç mekandaki ucuz kaplamalar ve orta konsoldaki ekranın küçüklüğü de göze öyle batıyor ki

içinde 5 sn oturmadım ( döşeme kalitesinin düşüklüğünü buna rağmen fark edebildim)

başka da birşey olmaz

Jantlar konusunda açıkcası size katiliyorum
    Ancak 70 bin tl lik bir araçtan beklentiye bağlı bence fiyat performans olarak sizce mantıklı degilmi dosemedir kaplamadir highline la karşılaştırılmamali bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueNight2 -- 3 Ocak 2015; 20:12:15 >

• hayırlı olsun araç gelir gelmez serviste hız sabitleyici taktırın ilerde isterseniz jant alırsınız deri döşeme yaptırırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

trendline ı bayide inceledim.

başka da birşey olmaz

Jantlar konusunda açıkcası size katiliyorum
    Ancak 70 bin tl lik bir paşalardan beklentiye bağlı bence fiyat performans olarak sizce mantıklı degilmi dosemedir kaplamadir highline la karşılaştırılmamali bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

hayırlı olsun araç gelir gelmez serviste hız sabitleyici taktırın ilerde isterseniz jant alırsınız deri döşeme yaptırırsınız

Ne kadar ücreti var biliyormusunuz acaba baska aldıktan sonra serviste neler yaptirabilirim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.