Şimdi Ara

Polo 1.6 TDI 90 PS Comfortline vs Polo GTI 1.4 TSI 180 PS Tiptr. GTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle arabalar konusunda çok bilgim yok.

Ehliyetimi yeni aldım ve bir araba almayı planlıyorum, 3 kapılı olması tercihim.

Şu anda bana en hoş gelen modeller + güvenlik, kalite açısında vw pololar.

ek olarak başlıktada belirttiğim gibi bu iki modele bakıyordum ve arasındaki farkları anlamadım.

tercihlerim ve seçim yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. çevremde arabadan çok anlayan insanlar yok, o yüzden danışma gereği duydum

• dizel polonun güvenlik donanımları çok zayıf, fiyatı pahalı. Tavsite etmem. Ama polo gti olabilir. Onun donanımı da fiyatı da iyi ama yakıtı, masrafı üzebilir.
  • Polo GTI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir nevi dizel istiyorum, öyle zengin birisi değilim çünkü.

sadece araba için ayırdığım belirli bir bütçe var, yakıtı falan beni üzsün istemiyorum. ama profesyonel şöförde sayılmayacağım için güvenliğide üzmesin :D
  • Gtı yerıne c segmentı araclara yonelebılırsın. Astra golf focus gıbı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

bir nevi dizel istiyorum, öyle zengin birisi değilim çünkü.

sadece araba için ayırdığım belirli bir bütçe var, yakıtı falan beni üzsün istemiyorum. ama profesyonel şöförde sayılmayacağım için güvenliğide üzmesin :D

tezatliga bak...

• birincisi üst sınıf markaların araçlarını almadıkca dizel arabalardan performans\ genç arabası olmaz

ikincisi polo o kadar güvenli bir araç değil. hatta güvenli bile değil. cıkacagınız yüksek hızlarda sizi sag salim kurtaracak bir karosere sahip değil.

elinizdeki bütçe ile subarı sti alıp içerisine takla kafası döşettirirseniz hem canınızı korumaya almış olursunuz hemde gerçekten spor bir arabaya binersiniz

tabi bu tip konuları acanlara biz hep evo sti öneriyoruz kimse kayle alıp dinlemiyor onuda bırakın cevap vermiyor. herkes bildiğini okusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 19 Temmuz 2012; 11:44:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 1.6 TDI MOTOR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,

ehliyeti yeni aldıysan polo gti senin için tabut olabilecek bir araç Allah korusun,neden böyle diyorum çok rahatsız bir gidişi var.. acemiye göre değil!

polo dizel'e de o kadar para vermeye gerek yok, ayrıca donanımı düşük bir araç bence.. başka araçlara yönelin, ailece ödenecek paranıza yazık olmasın..
  • Dizel bir polo alıp performans isteniyorsa chip yapılabilir.

• güvenlik donanımı için şurayı bir incele istersen.
    http://binekarac.vw.com.tr/polo-donanim.aspx

yakıtı üzmesin! GTI?
    güvenliği üzmesin POLO?
  • Leon FR düşünebilirsiniz, araç hem yeni kasa çıkacağı için fiyat uygun durumda, denk getirebilirseniz bixenon farlı bir FR o fiyata alabileceğiniz her araca basar. arabada donanım olarak tek eksik kol dayama
  • Aveo önereyim de arkadaş kurtulsun.
  • ehliyeti yeni aldım diyosunuz gtı düşünüyosunuz bence daha farklı araçlara yönelin paranıza yazık
  • madem aceminisiz, 3-5 ay kullanıp acemiliğinizi üzerinizden atmak için clio hb alın. yıl sonuna doğru aracı satıp fırsatlarla vs. c segmenti bir hatchback alırsınız. benzinli golf, cruze, 1.0 focus ya da dizel astra alabilirsiniz.

iyi günler.
  • Acil değilse clio 4 derim. 4 ağustosta satışa çıkıyor diye biliyorum. Ha illa polo alacağım diyorsan ben olsam bluemotion alırdım.
  • Ya clio 4 al yada aveo dizel polodan guvenlik olarak ustun bir arac polo gti cupra gibi b sinifi onden cekisli yuksek hp li arac tereddut affetmez 3. Viteste bile saran bir aractan bahsediyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Ya clio 4 al yada aveo dizel polodan guvenlik olarak ustun bir arac polo gti cupra gibi b sinifi onden cekisli yuksek hp li arac tereddut affetmez 3. Viteste bile saran bir aractan bahsediyoruz

Clio 4 ya da Aveo Polo' dan nasıl daha güvenli bir araç oluyor onu anlayamadım. Saydığınız 2 araçta Polo' dan çok daha güvensiz araçlar.
  • güvenlik ve polo..
  • Polo gti sahibi olarak konuşuyorum..bu araç başlangıç arabası değildir ve olmamalıdır.

Her ne kadar elektronik desteklere sahip olsa da sürücü yeteneği de gerektirmekte bence.

Ayrıca aracı kullandıktan ve alıştıktan sonra diğer araçlar hantal gelicektir.

Bu araçtan sonra alınacak 120 beygir civarı bir araba 'araç gitmiyor' hissi uyandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTHANZİ

Polo gti sahibi olarak konuşuyorum..bu araç başlangıç arabası değildir ve olmamalıdır.

Her ne kadar elektronik desteklere sahip olsa da sürücü yeteneği de gerektirmekte bence.

Ayrıca aracı kullandıktan ve alıştıktan sonra diğer araçlar hantal gelicektir.

Bu araçtan sonra alınacak 120 beygir civarı bir araba 'araç gitmiyor' hissi uyandırıyor.

Polo 1.6 TDI 90 PS Comfortline vs Polo GTI 1.4 TSI 180 PS Tiptr. GTI

biraz kötü bir espri oldu ama, imzamı atarım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.