Şimdi Ara

Satılık VW JETTA 1.4 TSI 150 PS DSG SUNROOF BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 model 1.4 TSI 150 ps sunroof lu aracımı satıyorum, ezik çizik çarpık vuruk kesinlikle yoktur, sadece ön kaputta 1 kum tanesi ezik var. Fiyat 80.000 TL. Düşünen olursa araç benim sıfır aldım geçen yıl Eylül ayında makyajlının makyajlısı olan model. 14.000 km.de DSG otomatik vites, yılı dolmasından dolayı bakımı 13.500 km.de yetkili serviste yapılmıştır ayrıca 4 yıl uzatılmış garantisi vardır 2160 lşraya yapmıştım almak isteyene 2000 lira karşılığında devirde edebilirim iyi hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_byk -- 23 Ekim 2016; 11:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liste fiyati 86 bin TL. İndirim pazarlik derken 83 civarina kapatilir. Şimdi soruyorum, 80 bin sizin arabanıza kim, neden versin?

• Listeye iyi bak istersen... şimdi de ben sana soruyorum iyice baktın mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_byk -- 24 Ekim 2016; 19:33:41 >
  • 89.300 lira olan arabayı sana özel listeyle mi 86 ya indirdiler. Ayrıca 2400 lira sunroof farkını doğuş mu hediye ediyor anlamadım bilip bilmeden yazıyorsun..

• 2016 Volkswagen Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Trendline pazarlıksız 84.200

Yada

2016 Skoda Superb 1.4 TSI Green Tec 125 HP Active ek opsiyonlarla pazarlıksız 82.000

Ya da dolu bir octavia..

Fiyatınız bence de uçuk, hayırlı satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş ve dolu kolay bulunmayan arabayı karşılaştırıp fiyat uçuk diyorsunuz ne diyeceğimi ne cevap vereceğimi şaşırdım. Ve ayrıca dediğiniz arabalar düz vites ve sunroofsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_byk -- 30 Ekim 2016; 1:12:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.