Şimdi Ara

vw passat 1.4 tsimı yoksa mondeo 1.6 titaniummu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aman arkadasım dikkat et kemerburgaz yollarından bahsediyosan eger, bazı yerleri Hıza ve Kazalara cok müsayit. her sene bi cok kaza oluyo oralarda haberlerde görüyoruz. sen sen ol fazla test etme aracı bence oralarda Allah korusun..

bu arada a4 sürmemişsin sen belli ben sürdüm hatta yol tutuş testi de yaptım kukaların arasından geçmeye calısarak. maslak TİM otoparkında de testi vardı 3 günlük baya bi test etme imkanı buldum yani.
  • a4 ile passat arasında yol tuutş olarak bariz fark vardır

a4 dün motor yerleşimi olsn passatdan cok daha farklıdır ve daha iyi yol tutar
  • arkadaşlar kararımı açıklıyorum bugün itibariyle lag3ü test ettim beğendim 1.5dci olacak sanırım kendi kişisel görüşüm iç dizaynı ve dış dizayn benim hoşuma gitti yani lag3te karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi range_murat -- 28 Nisan 2008; 18:37:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Aman arkadasım dikkat et kemerburgaz yollarından bahsediyosan eger, bazı yerleri Hıza ve Kazalara cok müsayit. her sene bi cok kaza oluyo oralarda haberlerde görüyoruz. sen sen ol fazla test etme aracı bence oralarda Allah korusun..

bu arada a4 sürmemişsin sen belli ben sürdüm hatta yol tutuş testi de yaptım kukaların arasından geçmeye calısarak. maslak TİM otoparkında de testi vardı 3 günlük baya bi test etme imkanı buldum yani.

evet o yolların bir de country'e giden kısmı çok çamurlu, işte tam o noktada sti arıyor insan :)
    yol tutuştan kastın virajı en güvenli şekilde dönmekse a4 diyebilirsin, audi'lerin destek sistemleri sağlıklı çalışır.

• quote:

Orjinalden alıntı: range_murat

arkadaşlar kararımı açıklıyorum bugün itibariyle lag3ü test ettim beğendim 1.5dci olacak sanırım kendi kişisel görüşüm iç dizaynı ve dış dizayn benim hoşuma gitti yani lag3te karar verdim

hayırlı uğurlu olsun...son derece doğru bir karar vermişsin..darısı bizim başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

arkadaşlar kararımı açıklıyorum bugün itibariyle lag3ü test ettim beğendim 1.5dci olacak sanırım kendi kişisel görüşüm iç dizaynı ve dış dizayn benim hoşuma gitti yani lag3te karar verdim

hayırlı uğurlu olsun...son derece doğru bir karar vermişsin..darısı bizim başımıza

teşekkür ederim hocam yol tutuş çok hoşuma gitti benim alt devirde torku çok güzel veriyor 6 ileri zaten donanım baz olmasına rağmen her şey var ayrıca iç tarafta orta konsola hasta oldum desem yeridir dış dizaynda çok tatlı bence elimde astra var 2006 model 1.6 ncoy yarında büyük ihtimal onu satıp lag3ün gri renginden çıkartacağım nasipse bu arada kendi F3Rımıda satmıyorum kapının önünde bi lag1 ve bi lag3ünde olması çok iyi bir duygu olacağını sanıyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

teşekkür ederim hocam yol tutuş çok hoşuma gitti benim alt devirde torku çok güzel veriyor 6 ileri zaten donanım baz olmasına rağmen her şey var ayrıca iç tarafta orta konsola hasta oldum desem yeridir dış dizaynda çok tatlı bence elimde astra var 2006 model 1.6 ncoy yarında büyük ihtimal onu satıp lag3ün gri renginden çıkartacağım nasipse bu arada kendi F3Rımıda satmıyorum kapının önünde bi lag1 ve bi lag3ünde olması çok iyi bir duygu olacağını sanıyorum

donanım ne olacak peki tam olarak?

• bence passat la mondeo yu kıyaslayamazsınız kıyaslanmamalı yani kesinlikle passat derim ben
  • privilege donanım seviyesi hocam sunroff fln hepsi var 58di 55e anlaştık hayırlısıyla yarın astranın parasını direk götüreceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

İkiside değil. Bu sınıftaki arçların hakkını veren motorlar 1.8-2.0 lt'den başlıyor. Bu tamamen benim şahsi fikrim. Bana yeterli gelmeyen performans başkası için yeterli olabilir. Bence 1.4-1.6 lt motorlar focus-golf ... vs. için daha ideal.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.