Şimdi Ara

vw passat 1.4 tsimı yoksa mondeo 1.6 titaniummu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vw passat 1.4 tsi ve mondeo 1.6 titaniumu test ettim açıkcası 2si arasında kaldım bazı konular beni düşündürüyor şöyleki:

ilk girişte ncap tan 5 yıldız alamaması ancak 2 .girişte beş yıldız alabilmesi beni şüphelendiriyor passat için
    mondeoda sanki 1.6 sı sanki passat 1.4 tsi kadar performans vermiyor gibi geldi bana arkadaşlar siz ne dersiniz bu konuda yardımlarınız bekliyorum saygılar...

• iki aracı da test etmeme karşın ikisini de beğenmedim.yalnız şu var ki vw alınası bir araba değil.halkımız napsın?herkesin dilinde var bi vw onlarda bişey sanıyolar..ama fordun eksileri vw ye göre daha az.yol tutuş gerçekten passattan iyi ama motor olarak beni tatmin etmedi..muratcım sana tavsiyem vw alma..ford u biraz daha incele..saygılar..
  • İkiside değil. Bu sınıftaki arçların hakkını veren motorlar 1.8-2.0 lt'den başlıyor. Bu tamamen benim şahsi fikrim. Bana yeterli gelmeyen performans başkası için yeterli olabilir. Bence 1.4-1.6 lt motorlar focus-golf ... vs. için daha ideal.
  • her iki araçta çok kaliteli ancak passat daha performanslı 0-100 10.5 saniye ve son hız 203km iken bu veriler mondeo için 195km ve 12,3sn

ara hızlanmalarda da passat daha iyi

autobild tarafından yapılan ve autoshow'da çıkan testin sonuçları şöyle

her iki aracında 140 beygirlik versiyonları bunlar bu nedenle motor konusunda aklın karışmasın

birbirlerine üstünlük sağladıkları yerleri oradan görebilirsin ancak son kararı kendin her ikisini de test ederek ver

ikinci elde de VW'nın değerini koruduğunu unutma

Edit: + mondeonun donanımından aldığı ekstra puanların senin aldığın araöta olmayacağını da bir kenara yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 23 Nisan 2008; 20:52:50 >

• arkadaşlar birde tasarım açısından bakalım olaya fordun tasarımı cidden çok çok güzel şahsi görüşüm arkadan astonlara benzettim çok hoşuma gitti bir yöndende passat sanki daha klasik tarzda geldi bana ikazve over and under arkadaşım teşekkürler yorumun için değerlendirme yaparken dikkate alacağım yorumunu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi range_murat -- 23 Nisan 2008; 20:52:21 >
  • sn. over&under yanlış anlamayın ama bu tip bir oto.alınırken en son dikkat edilmesi gereken şey 0-100 hızlanmaları bana göre. Bir üst mesajımdada belirttiğim gibi performans öncelikli bir seçimse zaten bu hacimlerde motorlara hiç yanaşmamalı.
    Tasarım konusuna gelirsek mondeo bir adım önde benim gözümde.Üstelik daha yeni ve kısa bir zamanda eskimeyecek bir tasarımı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

sn. over&under yanlış anlamayın ama bu tip bir oto.alınırken en son dikkat edilmesi gereken şey 0-100 hızlanmaları bana göre. Bir üst mesajımdada belirttiğim gibi performans öncelikli bir seçimse zaten bu hacimlerde motorlara hiç yanaşmamalı.
    Tasarım konusuna gelirsek mondeo bir adım önde benim gözümde.Üstelik daha yeni ve kısa bir zamanda eskimeyecek bir tasarımı var.

yok dostum neden yanlış anlayayım ben olanları yazdım

performans isterse passat değilse mondeo alsın arkadaş

ama önce test etsin mutlaka son kararını öyle versin

bence her ikisi de tip olarak güzel ancak passat daha ağırbaşlı ve yüzü yavaş yavaş eskimeye başladı katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir tesstte bende var.. bu ayın sayısı.. passat birinci çıkmış... işyerinde olduğu için yarın scan eder koyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

bir tesstte bende var.. bu ayın sayısı.. passat birinci çıkmış... işyerinde olduğu için yarın scan eder koyarım

teşekkür ederim arkadaşım

arkadaşlar 2sinide test etme şansım oldu benim işte kararsız kaldığımdan sizlerinde görüşünü alayım dedim saygılar...
  • ben ikisinde test ettim, mondeo gitmiyo diyebilirim.. yol tutuşuda kesinlikle çok kötü... bunu mondeo ilk çıktığımda yazmıştım... ümraniye carrefourun önünden çavuşbaşına giden bir yol vardır.. tüm testleri orda yaparım.. iki viraj vardır peşpeşe.. ordan korkmadan 100 ile dönebşiliyorsam o araç başarılıdır benim için... mondeo ile gerçekten korktum... iç dizayn dersen mondeo daha iyi.. ikinci elde passat daha iyi... birde ford çok sık kasa değiştiriyor... öldürüyor arabaları... hani nasreddin hoca hem aynı yeri tutuyormuş saz çalarken... sormuşlar neden diye.. onlar benim tuttuğum yeri arıyorlar demiş.. hep bir arayış içinde ford... belki olumlu belki olumsuz kim bilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: range_murat

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

bir tesstte bende var.. bu ayın sayısı.. passat birinci çıkmış... işyerinde olduğu için yarın scan eder koyarım

teşekkür ederim arkadaşım

arkadaşlar 2sinide test etme şansım oldu benim işte kararsız kaldığımdan sizlerinde görüşünü alayım dedim saygılar...

• Ben olsam Passat derim. Daha doğrusu 1.4 TSI/122 HP olanını alırım. Bir de Comfortline donanım ve Mocca Antrasit renk olursa şahane olur. Hem performanslı ve hemde ekonomik motor. Çift karakteri sayesinde istenen şekle giren bir motor.
    Mondeo yeni bir tasarım ve hoş çizgileri var. Ama ne bileyim Passat daha derli toplu duruyor onun yanında. Motor ve performans olarak daha cazip. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm. Mondeo'nun da laciverti şahane gözüküyor. O da ayrı tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Ben olsam Passat derim. Daha doğrusu 1.4 TSI/122 HP olanını alırım. Bir de Comfortline donanım ve Mocca Antrasit renk olursa şahane olur. Hem performanslı ve hemde ekonomik motor. Çift karakteri sayesinde istenen şekle giren bir motor.
    Mondeo yeni bir tasarım ve hoş çizgileri var. Ama ne bileyim Passat daha derli toplu duruyor onun yanında. Motor ve performans olarak daha cazip. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm. Mondeo'nun da laciverti şahane gözüküyor. O da ayrı tabi.

teşekkür ederim yorumun için
  • bu ay ki ams syısında 1.6 titanıum-1.4 tsi karşılaştırması var, passat motor özellikleri sayesinde kazanıyor,

fordun iç hacmi passattan geniş, tasarımı daha güncel, yol tutuşu üstün, ama şu da bir gerçek ki 1500 kg civarı bir araç için motoru yetersiz,

ben olsam bu ikisi arasından passatı tercih ederdim, ama laguna dizel gibi bir alternatif varken bu araçlar fayda-maliyet olarak olarak çok gerideler.
  • ikiside değil tabiki.. lagunayı incelemeni öneririm işçilik ve malzeme kalitesi iki araçtanda başarılı.. NCAPta rekor bir puana sahip.. 1.5 dci motru harika
  • Passat eskidi artık yakında yer makyajı.Ama motor gerçekten harika.Bence acele etmeyin.Makyajlı passat gelince ikisinede bakıp karar verirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

ikiside değil tabiki.. lagunayı incelemeni öneririm işçilik ve malzeme kalitesi iki araçtanda başarılı.. NCAPta rekor bir puana sahip.. 1.5 dci motru harika

arabam diye demiyorum Allah inandırsın

şaka bi yana tekrar hayırlı olsun dostum yeni araban
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

ikiside değil tabiki.. lagunayı incelemeni öneririm işçilik ve malzeme kalitesi iki araçtanda başarılı.. NCAPta rekor bir puana sahip.. 1.5 dci motru harika

arabam diye demiyorum Allah inandırsın

şaka bi yana tekrar hayırlı olsun dostum yeni araban

zaten böyle düşünmeseydim arabam olmazdı over

Çift taraflı önerme yani

• bir grup test daha laguna da var karar vermek açısından iyi olur

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/212301/renault_laguna_test.html

• mondeonun kadranların arasındaki ekranı çok hoşuma gidiyor.özellikle mavi renkli aydınlatması çok hoş ama arka tasarıma bir türlü ısınamadım.ön idare ederde.motor olarak 1.6 tdci koysalar çok daha fazla satar o araba.passat ında yüzü eskidi katılıyorum.şuda var mondeolar ikinci elde çok ölü.passat ikinci elde vw olmanın avantajını sonuna kadar sunuyor.ikinci elde en azdeğer kaybeden d sınıfı araç.ayrıca satmak da çok kolay.
  • vw passat 1.4 TSI tercih ederdim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.