Şimdi Ara

vw passat mı opel insignia mı sizce hangisi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir otomobil modeli beğenilmezse isim ve imaj değiştirir. Opel firması astranın ismini neden yıllardır değiştirmiyor da vectra gitti insignia oldu ?

Corolla neden hiç isim değiştirmiyor ? Tempra neden mazi oldu ?

Passat kaç yılından beri üretiliyor ? kendini daha kaç kere kanıtlaması gerekecek ?

İnsignia dediğiniz arabanın ne kadar mazisi var ? Kendini kanıtladı mı ? alanlar biraz binsinler bakalım memnun kalıp tekrar almak isteyecekler mi ?
  • Tercih zor olacaktir ama insignia derim ama cosmo dan baskasina binmem insigniada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Orijinalden alıntı: vwjetta

insignia hiçbir zaman bir passat olamaz. açık ve net passat üstündür.

Hangi konularda?

Passat bir İnsignia etsinde önce, sonra İnsignia'nın Passat edip etmeyeceği konuşulur.

+7432472364589076598632476
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Orijinalden alıntı: vwjetta

insignia hiçbir zaman bir passat olamaz. açık ve net passat üstündür.

Hangi konularda?

Passat bir İnsignia etsinde önce, sonra İnsignia'nın Passat edip etmeyeceği konuşulur.

+7432472364589076598632476
  • opel'in reklamlarına bi bakın arkadarlar,
    insignia icin diyorki, bügüne kadar yaptıgımız en iyi otomobil.
    insignia, opel'in yaptıgı en iyi arabaysa ben almayım kalsın
    zaten opel almanyada en az tutulan alman arabası, buradaki sahin, dogan gozüyle bakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

Bir otomobil modeli beğenilmezse isim ve imaj değiştirir. Opel firması astranın ismini neden yıllardır değiştirmiyor da vectra gitti insignia oldu ?

Passat kaç yılından beri üretiliyor ? kendini daha kaç kere kanıtlaması gerekecek ?

İnsignia dediğiniz arabanın ne kadar mazisi var ? Kendini kanıtladı mı ? alanlar biraz binsinler bakalım memnun kalıp tekrar almak isteyecekler mi ?

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama her köşede vectra var buda neyi gösterir biliyorsunuzdur passattan çok vectra var insignia'ya gelince spor bi araç yaptılar yazdıklarınızın konuyla alakası yok opele gelince birden bütün modellerin ismini degiştiremez ayrıca 2004'den beri üretilen aynı kasa astra bugün(2012)35-40 binden alıcı buluyor siyah renkten ele alalım opel insignia 1.4 140 hp+afl+sunroff+navigasyon+18 jant passatta aynı olsun insigniaya biner giderim

• quote:

Bir otomobil modeli beğenilmezse isim ve imaj değiştirir. Opel firması astranın ismini neden yıllardır değiştirmiyor da vectra gitti insignia oldu ?

alfa romeo hariç dersek sevinirim.
  • quote:

2009'da car of the year yılın otomobili ödülüne layık görüldü...

• Insignia... bir kere dış tasarım konusunda Passat ile kıyaslanmaz bile... iç tasarımda da aynısı geçerli...
  • 2009 Yılında yılın otomobili ödülünü İnsignia aldı.
    1989 yıılında Opel Vectra ikincilik ödülünü almış, aynı yıl üçüncü de Passat seçilmiş.

1989'da üçüncü, 1997'de üçüncü, 2006'da da ikinci olmuş.

Bunların bir değeri var mı bilemem, fakat Passat hiç yılın otomoili seçilmemiş.

ilgili kaynak aşağıda

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avrupa%27da_Y%C4%B1l%C4%B1n_Otomobili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

2009 Yılında yılın otomobili ödülünü İnsignia aldı.
    1989 yıılında Opel Vectra ikincilik ödülünü almış, aynı yıl üçüncü de Passat seçilmiş.

1989'da üçüncü, 1997'de üçüncü, 2006'da da ikinci olmuş.

Bunların bir değeri var mı bilemem, fakat Passat hiç yılın otomoili seçilmemiş.

ilgili kaynak aşağıda

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avrupa%27da_Y%C4%B1l%C4%B1n_Otomobili

Passat da 2012 Motor Trend yılın otomobili ödülünü aldı ayrıca Amerikada yılın aile otomobili seçildi ama konuyla ne alakası var ?

Yani bunlar benim söylediklerimin cevabı mı oluyor ?

Rekord vs Passat savaşı vardı. Rekord gitti Vectra geldi. O savaş da bitti insignia geldi. Ben bunu soruyorum ?

Başarılı bir otomobil ise neden geçmişe sünger çekilsin ?

Kullanıcıları neden birini denedikten sonra değiştirme gereği duyarken, diğerinin deli gibi fanatiği olup her çıkan yeni kasasını takip ediyorlar ?

• kesinlikle passat
  • Passat D sınıfının en iyi otomobillerinden biri.
    İnsignia dan da üstün bir araç gerçek bu.
    Tabi dayınız biraz daha sportif tarz uygun fiat yüksek donanım gibi şeyler arıyorsa insignia düşünebilir.
  • insignia 1.6 180hp olsaydi performansinin serefine insignia alirdim sahsen ama passat daha kalite duruyor insignia'dan gerek ici gerek kasanin rijitligi ici disi kalite bi araba tasarim olarak insignia eger aksesuarliysa daha guzel bence hele bide 20" jant takiyolar bitiyorum. ikinci eldede passat zaten tartismasiz sifirindan pahaliya giden bir araba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: time is up

opel'in reklamlarına bi bakın arkadarlar,
    insignia icin diyorki, bügüne kadar yaptıgımız en iyi otomobil.
    insignia, opel'in yaptıgı en iyi arabaysa ben almayım kalsın
    zaten opel almanyada en az tutulan alman arabası, buradaki sahin, dogan gozüyle bakıyorlar

almanyada fiyat farkı var hem orda mercedes bmw var onun için türkiye ile kıyaslanamaz...

• en dolularını düşünüyorsan kesinlikle passat 1.4 tsi 122 ps ama 1.4 tsi 160 ta alabılırsın opelin benzinlisini alıp satmakn istersen satamassın.Çünkü günümüzde opelin çıkarttığı 1.6 turbo motorun çok yaktığı hakkında söylemler çıktı ve bu yüzden opelin benzinlisi vw nin benzinlisine göre biraz daha kirli sonuçta opel bu 1.4 motoru yenı çıkarttı ama vw bu motoru kaç yıldır kullanıyo.O yüzden tercihini vw Passat 1.4 tsi Highline dan yana kullan 122 de olur 160 da olur
  • Passat ın arka tasarımı çok kötü.Bide artık WV araba almayın ya çok abarttılar.
  • 1.6 turbo insignia alma eğer benzini problem edeceksen. yeminle aracı çıkarmaya korkuyorum.
  • Arkadasım burda yazılanlar senın kafanı cok karıstırmıstır.Sen en iyisi git bir vw ve opel bayısıne ıkı aracada bak.Test surusu yap öyle karar ver.Sonucta aracı sen kullanıcaksın burdakı forumdaslar degıl.İçine sinen hangısıyse onu alırsın.Gönlün ınsıgnıadan yanaysa onu al bosver mantıgını sahsen ben oyle yapardım.
  • Yılın otomobili seçilme olayına fazla takılmayın. Mesela 2004 yılında o kadar düzgün arabanın içinden gidip Fiat Panda denen araba bozuntusunu yılın otomobili seçmişlerdi. Kriterler ve puanlamalar direk en iyi araba bazında yapılmıyor anladığım kadarıyla.

Opel Insignia iyi araba ama ben Passat'ı öneririm. Genel olarak daha kaliteli ve oturmuş bir araba.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.