Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (2173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.729
Cevap
132
Favori
4.513.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21712172217321742175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 veya 2020 arıyorum, satmayı düşünen var mı acab?
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Tsi motorlar boyle, tdi cilarin gozu yaşlı:))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amcamdaki b7 kasa 1.4 Tsi Passat geç ısınıyor vallaha baktirmadigi yer kalmadı normal demişler hiç bir şeyde sorun yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrblar arkadaşiar Passat Business ön koltuk yanlardsa airbag var mı? Airbag yazısı görmedim. Koltuk kılıfı taktırdım. airbag uyumlu kılıf aldım ama dikiş yerleri aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 28 Nisan 2020; 9:19:57 >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Evet var. Yandaki plastik bölümleri dikkatle incelerseniz orada airbag yazısını görürsünüz. Arka kapıyı açıp ön koltuğa baktığınızda daha iyi görünüyor. Ön kapıdan bakıldığında B sütunu ile koltuk arasında kaldığı için görünmeyebilir.

Taktırdığınız kılıf kaza esnasında airbaglerin açılmamasına sebep olacaktır. "Airbag uyumlu kılıf" bu işi yapan satıcıların uydurmasıdır. Aynı araç satanların "şişirme hasar kaydı var" sözü gibi.

Kısaca bu koltuklara kesinlikle kılıf takılmaz. İlla buna benzer birşey kullanayım derseniz minder şeklinde olanları tercih edin. Koltuğun sadece oturulan yerine koyulup lastik ve klips ile sabitlenenleri. Koltuğa geçme - giydirme şeklinde olanları asla kullanmayın.
    İyi günler dilerim...

• Merhabalar acaba passatta 2017 ve üzeri yeni büyük ekranlı olanlardan 1.4 tsi 150 Hp olan manuel araç varmı üretildi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salimmm_06 -- 5 Mayıs 2020; 23:51:47 >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Slm,
    Diğer arkadaşın da dediği gibi kılıf ile kullanmayınız. Onun yerine sırtlık ve oturma yeri olan minderlerden tercih ediniz.
  • salimmm_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2018 mayis cikisli trendline tsi var ekranında da büyük nedir sorunuz

• 1984 kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız için teşekkürler. 2016 model highline 150 HP manuel araçları piyasada görüyorum ama 2017 ve üstü highline 150 lik manuel hiç yok bu araçtan almak istiyorum ama üretilip üretilmediğini merak ettim.

Pardon bi sn, bendeki 1.4 125lik yalniz trendline

• quote:

Orijinalden alıntı: gocabolulu

Yakıt nasıl bu araçlarda şehir içi şehir dışı gerçek yakıt değeri nedir.
    sakin kullanımda şehir içi şuan 7lt civarı, şehir dışında 4.8 gördü.

Araç sıfır alındı, 2.000 km ye gelmedi daha, biraz daha yol yaparsam daha sağlıklı değerler verir sanırım, özellikle şehir dışını deneyemedim, bayiden çıkıp direkt eve geldim birdaha şehir dışı yapamadım.
  • Zaba kullanıcısına yanıt
    Bulabildin mi hocam teybi?

• b_sevki B kullanıcısına yanıt
    Hocam normal senkron ayari açık menüden bulup kapatin

• Merhaba, hayırlı geceler. 2020 model passat elegance 1.6 araç satın aldım. Araçta sadece ambiyans aydınlatma olarak beyaz renk mevcut ve ambiyans aydınlatma menüsünü bulamıyorum daha doğrusu öyle bir sekme yok. Bir de video oynatma özelliği mevcut mu Discovery Pro nun? YouTube a vs bağlanıyor mu Apple carplay ile yada Samsung üzerinden android auto ile? Şimdiden teşekkür ederim.

• Herkes memnun galiba. Hiç paylaşım yok🤔...

Yok hocam 2017 2018 150 likler otomatik vites olarak geldi

• isthmus İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ambiyans aydınlatma sadece elegance pakette var ve standart olarak beyaz renk, farklı renkler için opsiyon ama gizli özellik olarak açılabiliyor makyajsız kasada böyleydi sizinki de öyledir büyük ihtimal. Video oynatma da gizli özellik diye biliyorum.

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bilgi için. ambiyans çok önemli değilde video oynatma için youtube da videolar var birkaç program ile çözüm oluyor ama ben beceremedim. Samsung S10 kullanıyorum onunla alakalı bir sıkıntı mı acaba ? çözemedim gitti. Mirror Link var telefonumda araçta da var ama ekrana yansımıyor anlamadım ? Carmode diye bir uygulamayı indirmeniz gerekiyor yazıyor indiriyorum yine olmuyor. Mirror Link ile yansıtsam telefonu zaten youtube a vs e girer.
  • isthmus İ kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz şehirdeki vagcom culara sorun hocam onlar bilir

• Arkadaşlar Sizlerinde fikrini almak istiyorum bu uzatılmış garanti konusunda

2018 yili mayis ayinda manuel 1.4 tsi trendline passat aldim. O zaman kredi ile aldığımız için garantiyi de uzatalım düşüncesiyle 2000 küsür lira para verip garanti uzattık ancak bu aracı aldığımız günden bugüne iki sene geçmiş olmasına rağmen sadece 17.000 km yol yaptık bu araçla. ve bundan sonraki ekstra garanti doneminde de maksimum bu kadar daha yapariz gibi gozukuyor

normal fabrika garantisi bitti, ama cok az kullanacagimizi (17.000 daha belki) dusunerek acaba uzatilmis garantiyi iptal ettirsek mi bilemedim(aradim hesaplayarak iade ediyorlar)

bu aracin 35 hadi 40 bine kmye kadar cikarma ihtimali yuksek olan arizalari nedir? Deger mi sizce garantili kalmasina? Cok sakin ve hirpalamadan kullanirim arabayi, sıkıştırmam hic.

• 
Sayfa: önceki 21712172217321742175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.