< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (2176. sayfa)
-
-
Söylediğiniz gibi oldu. Şıkırdamaya devam. Biraz takıntılı olduğum için dert ediyorum ama bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hepsi böyle. Parke taş döşenmiş yerlerden geçerken daha çok hissedersiniz. Düşük hızlarda 1 - 2 - 3. viteslerde daha çok duyulur. Cam kapalı klima açıkken pek duyulmaz. Uzun yolda da rahatsız etmez. İyi günler dilerim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmen sorunu iki satırda anlatmışsınız. Tebrikler🙃
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
ben kısalara philips h7 extreme vision ampul taktım. Ama söndürürken düğmeyi çevirdikten 1 sn kısalar sönuyor. Eski ampullerde böyle bir fark yoktu
Neden olur ki? -
Geri görüş sensörü üzerine geri görüş kamerasıda eklemek istiyorum, varmı aramızda yapan? -
Arkadaşlar merhaba
2015 passat Beyaz dsg cam tavan hayalet + geniş ekran teyp deri koltuk ön arka ısıtma
330-335 civarı eder mi sizce.
1 değişen 1 boyası var aracın. Highline paket
Merhabalar,
Anahtarsız giriş ve kilitleme olan aracımda kapıya dokunarak kitlemek istediğim zaman kapı kolundaki yere parmağımı getirmeme rağmen mekanizmanın kafasına göre çalışmama durumu oluyor.
Bir de bu mekanizma anladığım kadarı ile arka kapılarda çalışmıyor. (parmak dokunma yeri olmasına rağmen)
Benzer problem yaşayan var mı acaba?
Teşekkürler şimdiden.
edit: pilini değiştirince düzeldi. Üstündeki de yeniydi oysa ki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 13 Ekim 2020; 19:4:13 > -
-
Ayarlar - Sistem - Parça Kodu son 3 hanesi 840 ise 2.000 TL karşılığı yetkili tüm servislerde açtırabilirsiniz. İyi günler dilerim...
hocam 2 yıl önceki mesajınıza ulaştım, passat 2015 trendline için lastik tavsiyeniz michelin veya continental yazmışsınız, peki hangi modelleri tavsiye edersiniz?
bir de 4 mevsim lastikler için ne düşünüyorsunuz hocam, teşekkürler şimdiden
-
Merhaba. Öncelikle 4 mevsim lastikler ne kış lastiğidir ne de yaz lastiğidir. İkisinin de performansını vermez. Örneğin kış şartlarının çetin geçtiği bir yerde yaşıyorsanız 4 mevsim lastik, kış lastiği gibi beklenen performansı vermeyecektir. Yazın da bir yaz lastiği kadar iyi yol tutmayacaktır. Ara bir lastiktir. İkisinin de işini biraz yapar.
Lastik tavsiyem hala Michelin ve Continental. Yalnız yanak yazılarını iyice kontrol edin. Mümkünse Alman üretimi ve yeni tarihli olsun. Bir de seal, selfseal özelliği de olursa ufak çivi batmalatında lastik patlamıyor. Benim passatta sıfır alındığından bu yana Continental Ecocontact5 Seal lastik var. Birkaç defa içinden çivi ve vida çıkardım. Asla patlamadı ve tamir görmedi. İçindeki jel kendiğininden çivinin oluşturduğu boşluğu dolduruyor ve patlamıyor.
YAZ
Michelin Primacy 4 Selfseal
Michelin Primacy3 Selfseal
Continental Premiumcontact Seal
Continental EcocontactSeal
KIŞ
Michelin Alpin 5 veya 6
Hepsi güzel lastikler. Üsttekiler biraz daha pahalı. Bütçe durumuna göre seçim yapılabilir. Bir de aynı lastiklerin Seal özelliği olmayanı alırsanız 4 lastikte yaklaşık 500 TL ucuzlar. İyi günler dilerim...
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten faydalı oldu, n11 11.11 den fiyat kovalıyacağım.
Bugün benim passatın 4. yıllık bakımını yetkili serviste yaptırdım. Araç 1.4 TSI 20.000 km. Yaptırmayı düşünenlere maaliyeti konusunda fikir olması açısından ekliyorum. İyi günler dilerim...
s.aleyküm sıfır passat 1.5 benzinli 1.6 dizel elegance fiyatı alan varmı bayiler son kaça kadar bırakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebeto911 -- 25 Kasım 2020; 10:56:58 > -
hocam 4. yılda fren hidroliğiniz ve buji değişmiş, normal midir ki? 20000 km olmuş bir de
-
Km.den dolayı değil 4. yıl olması sebebiyle değişiyor. Bende birkaç araba var. Bir de malum pandemiden dolayı bu passat km. yapmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X